- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
canım nadırt olarak var dedım ama genel olarak bodur tavuk her daım pılıc oluyor.Bende ozenıyorum ama boyle ıste.
canım hosteslerde bıle 160 tan baslıyor kadınlar ılla dalyan gıbı olmak gerekmıyor.
Ben genç görünmenin boyla posla değil yüz şekli,cilt,duruş,hal ,tavır,giyim tarzı, ve ruh ile alakalı olduğunu düşünüyorum... Yani her kısa boylu insan genç görünmüyor bana göre...
Boyun uzun olsa ne kısa olsa ne...............
Biz sülalecek çok uzundur boyumuz.Dayılarım,babm erkek kuzenlerim 1.90 dır hep ,,yengem(büyük dayımın eşi),ablam,annem ,diğer kuzenlerim 1.80 üstüdür ama gel gör ki hepimizde yaşımızdan büyük görünürüz.Kim ne derse desin boyu uzun olan insan yaşından büyük gösterir yaşlı görünür kimseyi kandırmayalım.Ne kadar bakımlı olsada yüz hatları kibar,ince olsda ,zayıf da olsa uzun insan erken yaşlanır.Sen ömür boyu çıtırlığının keyfini çıkar.Benim küçük dayımın eşi 1.60 boyunda 42 yaşında 3 çocuk annesi öğretmen.Veliler yengeme soruyormuş ''evli misiniz ,yeni mi atandınız?'' kadıncağızın 42 yaşında olacağı kimsenin aklına gelmez ki .Biraz da zayıf olursan ilerde bu halin daha çok hoşuna gider
Çıtırsın sen daha...Boyla yüzün alakası yok ki...O zaman her kısa boylu genç görünürdü. :)) Ben çok memnunum,bi daha dünyaya gelsem yine uzun boylu olmak isterdim,reeldeki insanlar bayılıyor,burayı çözemedim ben.Fotoğrafımı yollayayım mı gamzecimHer uzun boylu yaşından büyük görünmez..Kendini kandırmak değil,dışardan insanların görüşü.........
Ben genç görünmenin boyla posla değil yüz şekli,cilt,duruş,hal ,tavır,giyim tarzı, ve ruh ile alakalı olduğunu düşünüyorum... Yani her kısa boylu insan genç görünmüyor bana göre...
Boyun uzun olsa ne kısa olsa ne...............
Fotoğrafımı yollayayım mı gamzecimHer uzun boylu yaşından büyük görünmez..Kendini kandırmak değil,dışardan insanların görüşü.........
Kesinlikle. Boyum 175 ama insanlar sürekli hayata ne kadar erken atıldığımı söylüyorlar. Yaş 26 ama sürekli 19-20 yaşında olduğumu söyleyenler var
Geçenlerde de parfümeride kadın rujun yaşıma göre bir kozmetik ürünü olmadığını, parlatıcı sürmemin yaşıma gideceğini anlattı defalarca.
Yaşımı söylediğimde yüz ifadesiidi... Artık kaç sandıysa
Bende 1.50yimm ama hiç takıntı yapmadım :) İnsanın duruşu, beynidir önemli olan düşünceleridir. Boş insanlar böyle mal mal konuşur, dolu insan farklı yerlerde belli olur hiç kafana takma.. :) Ama süt peynir yoğurt yemek önemli, boy için de önemli ama asıl kemik gelişimi açısından önemli boy kısa olunca daha çok kalsiyum demir ihtiyacı oluyo ilerde kemik erimesi falan olmaması için herkes dikkat etmeli süt ve süt ürünleri tüketimine .. :)
Çıtırsın sen daha...Boyla yüzün alakası yok ki...O zaman her kısa boylu genç görünürdü. :)) Ben çok memnunum,bi daha dünyaya gelsem yine uzun boylu olmak isterdim,reeldeki insanlar bayılıyor,burayı çözemedim ben.
Universitede cok guzel bir arkadasim vardi. Boyu tam 1.50ydi ve o kendiyle dalga gecerdi, "ben bir mezurayim" diye. Ama o kadar hayat dolu, o kadar guzeldi ki, hatta hafif topluydu bile, ben kendimi onun bir adim gerisinde hissederdim. Genis bir arkadas cevresi vardi. Boy dedigin ne ki, Yeter ki hayati yasa. Boyla insan olunmuyor.
canım yaşın küçük oldugu için şu an bunları takıyosun ileride takımıcagına eminim ama 20 yaşına kadar yolun var evde bile yapabilirsin kapıların üst tarafı varsa asıl iyi beslen süt yoğrt vs. tabi genlerlede alakalı annen baban dayın teyzen vs onlar ortalama ne kadar? hem hayatta tek derdin bu olsun Allah başka dert vermesin eli ayagı olmayanlarda var dert çok hayatta keyif eglence yeri degilki dünya uzununda kısanında sonu belli elinde olanlarla mutlu olmaya çalışmalısın dua et dicem ama ne biliyim ben böyle şeyleri istemeye utanırım biraz Allah ın hazinesi geniştir tabi O dilerse olur ama hayırlısı olsun hakkında mutlu olmaya bak boy gerçekten hiç ama hi bir işe yaramıyor..merhaba.bi kez daha boyumla ilgili konu açmıştım.tekrar açıyorum kusura bakmayın.17 yaşındayım.1.50 boyum var.artık boyumun kısa olmasını o kadar kafama takıyorum ki anlatamam.bir saattir ağlıyorum, boyumu düşünüyorum.annem kızdı."allah sana öyle bi dert vericekki boyunun kısalığını unutucaksın"dedi.iyice moralim bozuldu.ben isyan etmek istemiyorum.çok şükür sağlığım yerimde.ama boyum kısa olduğu için kendimi hep diğer insanlardan bir adım geride gibi hissediyorum.tamamen psikolojim bozuldu.diğer kızlar normal,ben anormalmişim hastaymışım gibi geliyo.offf tekrar söylüyorum, isyan etmek istemiyorum ben.Allah başka dert vermesin.ama bıktım artık çevremdekilerin boyumu hep dalga konusu etmesinden.kendimi milletin yanında cüce gibi hissediyorum.çok zayıf olsam 10 yaşında çocuk gibi duruyorum.biraz kilo alsam bodur şişman duruyorum.şimdi herkes topuklu giy felan diyecek ama topuklu vücudun biçimini değiştirmiyoki.kalçamın altndan dizime kadar olan kısım 1 karış yaa..topuklu giyince bu düzelmiyoki? sadece biraz yüksek gözüküyorum.ahhh 1.58 olsam yeter bana.ama bu yaştan sonra o kadar uzamam çoooook zor.3 yıldır aynı boydayım.biliyorum çoğunuz kızacaksınız bana ama ne yapayım, çok bunaldım, buraya yazmak geldi içimden.pazartesi günü endokrinoloji uzmanına gidicem.inşallah az da olsa uzamam için bi çare bulurlar.lütfen benim için dua edin
merhaba.bi kez daha boyumla ilgili konu açmıştım.tekrar açıyorum kusura bakmayın.17 yaşındayım.1.50 boyum var.artık boyumun kısa olmasını o kadar kafama takıyorum ki anlatamam.bir saattir ağlıyorum, boyumu düşünüyorum.annem kızdı."allah sana öyle bi dert vericekki boyunun kısalığını unutucaksın"dedi.iyice moralim bozuldu.ben isyan etmek istemiyorum.çok şükür sağlığım yerimde.ama boyum kısa olduğu için kendimi hep diğer insanlardan bir adım geride gibi hissediyorum.tamamen psikolojim bozuldu.diğer kızlar normal,ben anormalmişim hastaymışım gibi geliyo.offf tekrar söylüyorum, isyan etmek istemiyorum ben.Allah başka dert vermesin.ama bıktım artık çevremdekilerin boyumu hep dalga konusu etmesinden.kendimi milletin yanında cüce gibi hissediyorum.çok zayıf olsam 10 yaşında çocuk gibi duruyorum.biraz kilo alsam bodur şişman duruyorum.şimdi herkes topuklu giy felan diyecek ama topuklu vücudun biçimini değiştirmiyoki.kalçamın altndan dizime kadar olan kısım 1 karış yaa..topuklu giyince bu düzelmiyoki? sadece biraz yüksek gözüküyorum.ahhh 1.58 olsam yeter bana.ama bu yaştan sonra o kadar uzamam çoooook zor.3 yıldır aynı boydayım.biliyorum çoğunuz kızacaksınız bana ama ne yapayım, çok bunaldım, buraya yazmak geldi içimden.pazartesi günü endokrinoloji uzmanına gidicem.inşallah az da olsa uzamam için bi çare bulurlar.lütfen benim için dua edin
Bir kadın için boy önemli değildir.Bir kadın için de güzellik önemlidir. Güzellik kişiden kişiye göreceli agılanan bir kavram. Bir matematiği var. Vücuttaki ornlar önemli. 1.50 boyundasın diye ağlamayı bırak . Spor yap 22 ye kadar kesin uzayacaksın. Sporla istediğin gibi 1.58 olursun. Olmasan da dert değil. Kilon boyunla orantılı olsun. Saçın , tenin , konuşma tarzın , kültürün , yemek bilgin , mesleğin , ev işlerine hakimiyetin , iş yaşamaında çalışkanlığın , hobiler edinmen , kitap okuman spor yapman ..... gibi bir çok şey seni sen yapacak. Şimdi sen boyuna takıp , ağlayıp başka hiçbirşeyle ilgilenmezsen asıl o zaman hata yapacaksın.
Dün mesela metroda bir kız vardı. Hafif kilodan etler katlanmış. Boyu ortalama . Çok çok güzel bir burnu yada yüzü yok. AMA ALLAH ÖYLE BİR TEN VERMİŞKİ. DÖNDÜM DÖNDÜM BAKTIM.YANİ DÜNYANIN PARASI VERİLSE MÜMKÜN DEĞİL ÖYLE BİR TENE SAHİP OLMAK. Varsın vücudu şekilli olmasın. Güzel işte.Sen de kendindeki en güzel yönü bulup ortaya çıkaracaksın.
1. Spora git yada evde her gün 30 dk lık egzersiz yap. Bel inceltme boy uzatma neye ihtiyacın varsa...
2. Saç bakımı yap.
3.Cilt bakımı yap.
4. 25 yaşına geldiğinde 1.90 bir eş seçme ve çok uzun boylu insanların olduğu bir aileye gelin gitme. (komplexini depreştirecek şeyler yapma)
Eşin 1.70 olursa okadar uyumlu hoş bir çift olursunuz ki...Türke erkekleri öyle çok selvi boylu sayılmazlar.
5.Hem kendini hem hayatına alacağın insanları değerlendirirken mantıklı kriterlerin olsun. Çalışkan ahlaklı , temiz , görgülü , dürüst ...
6.Bu dünyada birbirine saygı duyan insan sayısı çok azaldı. Kendindeki cevherleri sen keşfedeceksin ,sen sunacaksın, kendini sen seveceksin. kimse kimseye kıymet vermiyorken çok beklenti içine girme. Bu dünyada çoğu insan kimden nasıl faydalanabilirim diye düşünüyor. Komplexli olup seni ezerek mutlu olmaya çalışan insanları ayırd et ve kanma.
Bir daha da böyle bir şey için ağlama. Hayatını üzülerek değil bu konuyla ilgili ne yapabilirim diye geçir. Muhtemelen 22 yaşlarında boyun biraz daha uzamış olacak. Bir topuklu ayakkabıyla da çok zarif bir hanım olacaksın.
Shakira 1.50
Yağmur Atacan 1.72
Salma Hayek 1.57
Nil Karaibrahimgil 1.55
Kenan Doğulu 1.71
Vildan Atasever 1.55
Eva longoria 1.57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?