boy takıntım beni hayattan soğuttu

Canını sıkma derim öncelikle,belliki çok takıyorsun nacizane bildiklerimi paylaşmak isterim.22 yaşına kadar boy uzarmış.trampolin alabiliyorsan al hergün düzenli zıpla,düzenlki ip atla,balığın kahverengi kısımlarından 2-3 gün yemeye çalış,özellikle palamutta var.birde ibrahim saraçoğlunun boy uzatma kürü var 2 yıl düzenli kullanımla 3-5 cm uzayanlar var.Saraçoğluna çok güveniyorum boy uzatma kürü değilde bir çok kürünü kullandım çok mennun kaldım ben.netten araştırabilirsin...

Şimdi üzülüyorsun ama ilerde bu kadar kafana takmıcaksın bile.Bende minyon yapılıyım çok takardım ama 17 yaşından sonra boyum uzadı ayakkabı numaramda değişti şuanda çok uzun sayılmam 1.65im ama takmıyorum valla napim elim ayağım düzgün tutuyor ya dahada başka bişey istemem.

Benım boyum 1,70 ama yaptıgım bır hata hayatımı etkılıyor konumu oku ıstersen.. Boy tamam onemlı guzel ama allah saglık, huzur versın

ben de 19 yasindayim ama boyum 1.55 gercekten cok üzülüyorum bazen tamam elimiz ayağimiz tutuyo bu iyi bisey ama bari 1.60 olsaydik

üzülmeyin kızlar.
babamın boyu 1.76 annemin boyu 1.60
ama ben çok süt içmişim ve boyum yaşıtlarıma göre acayip uzundu
şimdi yaşım 26 ve boyum 1.74
ama basket oynadım ve çok bol süt içtim gerçekten işin sırrı sütte.
annem anlatır yaşıtlarım dan çok çok fazla süt içmişim.
boyumda 1.74 ne çok uzun ne kısa memnunum çok şükür.
ve beni görenler 19 yaşında sanıyor minyonumda yaşımı hiç göstermiyorum ama süt süt.

cnm daha yaşın 17..emin ol daha uzarsın..bol bol süt iç yoğurt ye basketbol oyna ve plates yap..kemik büyüme hücrelerin kapanmamışsa..uzarsın..ama ne olursa olsun olumsuz düşünme ve dediklerimi yapmaya özen göster

tatlım benim kylie minogue de 151 boyunda ama bir çok listede en güzle vücudlu kadın seçildi. shakira yı zaten demememe gerek yok sanırım oda 150 fakat çok çok güzel,herkesi imrendirecek bir vücuda sahip. önemli olan vücudunun kendi içinde orantısının iyi durmasıdır. bir çok uzun boylu mankenin vucudu bana çok erkeksi geliyor mesela.uzun ama fazla kemikli. herkesin kendi fikri tabi ama benim düşüncelerim böyle. kıyafetlerde insanları çok değiştirir tabi,kendine yakışanı bulursan ,vücudunu fit tutarsan bence çok hoş görünebilirsin. kendine bu dert etme ne durumd aolanlar var. annen haklı bence ,annenin dediği olurs aozaman bu hallerini çok özlersin

simona katılıyorum. sen 165 filand aolsan seninle dalga geçmek isteyecek olan rahatlıkla dalga geçer buna emin ol. sne kendi tavrınla duruşunla buna izin vermezsen kimse sana istemediğin bir şeyi söyleyemez

Bak canım söyleyeceklerimi ne kadar dinlersin bilemiyorum ama kesinlikle düşün..

*Bir defa erkekler kendinden daha naif daha kısa kızlardan hoşlanır, bakma mankenleri beğendiklerine
Nasıl anlatsammm, doğaları gereği daha güçlü gibi durmak hoşlarına gider..
*benim boyum 1.56 falan fazla farkımız yok
*Ya erkek olsaydın? şuan topuklu ayakkabı giyebilirsin ama hafif.. ama erkekler giyemez :)
*Eskiden bende arada takardım ay kısayım falan diye şimdi topukluyla manken gibi oluyorum valla :)
*Annen çook haklı, çok klişe gelebilir ama ya bacakların olmasaydı sadece bunu düşün
*Minyon kızlar daha sevimli olur, hatta bazılarına göre daha çekici olablir, boyu çok uzun olanlar bence biraz itici haline şükret kesnlikle

Bu arada amcamın kızıın eşi de benden kısa biliyor musun.. O adam ne yapsın şimdi sen söyle? topuklu giyemez ama biz giyebiliriz :)
Güzelliklerini gör, saçlarını uzat ön plana çıkar, güzelliklerinin farkında ol..
Yine çok klişe ama bu yaşın o kadar güzel bir yaş ki.. Ben 26 yaşındayım ve keşke o yaşa dönsem ve hiiç birşeyi kafama takmasaydım diyorum

ben liseye giderken yani senin yaşlarındayken bir arkadaşım vardı.. boyu 1.70 küsürdü.. okulda kısa boylu bir çocuktan hoşlanıyordu.. evde ağlıyordu ameliyat olucam boyumu kısaltıcam diye.. aklıma o geldi. uzun zaman görüşmemiştik tekrar bir araya geldiğimizde yani yaklaşık 15 yıl kadar sonra ona bu olayı hatırlattım.. öldü gülmekten.. şimdi yaşın daha küçük.. birsürü öğüt yazabilirim.. moralini düzeltebilirim...ama şunu bilki eğer 30 lu yaşlarında hala bunu kafana takıyor olursan bu sende senin ruhunda ağır bir yıkıma neden oluyorsa hiç birşey ruh sağlığından önemli değil. Artık ameliyatla bacak uzatabiliyorlar.. Uma Thurman mesela böyle bir ameliyat geçirmiş. ve daha niceleri. tabiki tavsiyem önce akil bir yaşa gelmen enine boyuna düşünmen . mutlaka belli kriterleri ve testleri vardır bu operasyonun her isteyene yapmıyorlardır diye tahmin ediyorum. bir takım testlerden geçmek gerekebilir. bu ameliyatın çok ama çok acı verdiğinide unutma.. yine bir örnek bir arkadaşım ayağındaki tarakları aldırdı.. aylarca acı çekti ve üstüne basamadığı için emekleyerek gezdi evde.. o acılar için pişman oldu.. keşke terlikle gezeydim hayatım boyunca böyle bir acı yaşamasaydım dedi.

Canım, güzel kızım biliyorum hiç bir söz teselli etmez seni ama ben yine yüreğini açmak için yazıyorum. O kadar gençsin ki şu anda tabii ki böyle şeylere üzüleceksin. Ama inan kısa boylu olup da çok bakımlı, çok hoş ve stil sahibi arkadaşlarım oldu ve ben onlara hayrandım. Ben uzun boylu sayılırım ve senin yaşlarında inan keşke kısa olsaydım o kısa arkadaşlarımın her yerlere sığabilmeleri ufak tefek olmalarının getirdiği değişik hoşluk ve benim kazık gibi her yerden görünüyor olmam beni çok üzerdi. Ama yaşım ilerledikçe uzun boylu da güzel olunabileceğini gördüm. Ve çevremde boy boy arkadaşlarımın hepsinin ayrı bir estetik güzelliği olduğunu gördüm. Mankenlik profesyonel meslek olarak seçilmeyecekse ne önemi var ki. Senin boylarında olup da inan güzelliklerine hayran olduğum bakımlı (parayla bakımdan bahsetmiyorum kesinlikle) arkadaşlarım var. Kendine güven sana yakışan bir saç kesimi, hafif pudralı ve rimelli bir yüz. Bakımlı tırnaklar ve şeffaf oje. Vücut yapına uygun bir spor kıyafet zaten gençliğin var gerisi tefarruat. Öptüm seni.

Klasik olacak ama bodur tavuk her zaman pilictir

Minyonsever erkeklerin ilerde bastaci olunca, bu yakindigin gunleri hatirlayip utanacaksin

bak senin için bir anket yaptım.. ofiste 24- 35 yaş arası 14 erkeğe sordum.. hepsi minyon severiz dedi :)))

uzun boy takıntısının erkeklerde değil kadınlarda olduğunu düşünüyorum, benim boyum 1.63 topuklu giysem 1.70 ki eşim 1.82 olduğundan her halükarda kısayım ondan ama birkez de biraz uzun olsaydın dediğini duymadım hem aşığız birbirimize hemde çoğu erkek boydan önce başka şeylere bakar, görüntü sadece boy değilki, ben mesela türkiye güzeli olan kızdan daha güzelim kendimce kızın boyu 1.90mı nedir evet mağazam olsa vitrine onu koyardım çünkü büyük herkesin gözüne sokardım kıyafetlerimi ve medyada öyle işte mankenlerde o sebeple uzun boy arıyorlar, kıyafetlerini sergilemek amaçları kadını değil ki, bazı salaklarda yanlış anlayıp güzellik anlayışı sanıyorlar bunu :) erkek kendisinden iri kadını napacak la bi düşünün, tüp damacana mı taşıtacak napacak sevebileceği sarılabileceği ve koruyabileceği bir kadınla evlenir erkek bence, boy meselesi hikaye, benim kardeşimle sevgilisi arasında 30cm var ve evlenmeyi düşünüyorlar, kendi aramızda hep dalga geçeriz ya evlenince nolacak sizin haliniz gibi ama aşk işte ve yüreği güzel benim kardeşimin yüzünede yansımış çocuk napsın :) bir de dalga geçiyorlar demiştin sanırım bana kayınvalidem sen kısa boylusun demişti kendisi de 1.60 falan doğru anne dedim napalım Allah böyle yaratmış, başka bir kaynana da gelini kısa diye çocuğu olmaz falan diye istememiş ne gülmüştüm bunu duyunca çinlilerin nüfusu neden 1milyar la o zaman açıkla bakim bunuda dicen böyle tiplere apışıp kalacak

Son düzenleme:
Canım yalanlarla seni avutmaya çalışmiycam ben 166 olduğum halde çok kısa hissediyorum yeni nesil çok uzun gerçekten çok haklısın üzülmekle ama yapıcak bişey yok bu konuda maalesef tek yapıcağın bunu kabullenmek olur bence

benim de boyum 1.65 off 1.73 civarı olmayı çok isterdim ben de. 1.73 olsaydım 1.78 civarı olmak isterdim belki de. 1.80 olsaydım bu sefer 1.70 civarı olmak isteyebilirdim. malum o zaman hoşlanmam gereken erkekler 1.80 ve üzeri olmalıydı. seçenekler azalırdı çünkü. bu hep böyle sanırım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…