Boy uzatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aysen0708

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
41
31
3
36
Bu benim için çok önemli bir konu 30 yasinda 1.53 boyunda bir kızım. Hayatımın her donemnde uzamak istedim. Ama şimdi daha çok istiyorum doktorlar imkansız dior ama ben Allahdan umudumu kesmedim ne diorsunuz bayanlar tefriciye başladım. Aglaya aglaya dua ediyorum hep.

Üzüldüm ,ne kadar çok dert etmişsiniz bunu .Türk kadınının zaten boy ortalaması uzun değil.Topuklu ile tamamdır bu iş.

pilatesle duruşunuzu düzeltip 1-2 cm fayda görebilirsiniz. negzel çıtı pıtı boyunuz var, hep genç görünürsünüz, topuklu giyince sırıtmaz. 1.50 boydaki arkadaşlarım hep hallerinden şikayetçi ama boy kafaya takılacak son şey gibi geliyor bana, bir kere kilo gibi de insanın elinde olan bir şey değil. hiç ağlamanıza değmez vallahi, sağlığınız yerinde olsun <3

Boyunuzun uzamasını neden bu kadar çok istiyorsunuz? Yanlış anlamayın sanırım şu an biraz daha takıyorsunuz o nedenle merak ettim.
30 yaş gelişimin tamamlandığı bir yaş, boyunuzun uzaması zor. Ben 1.60 boyundayim , sizinle aramızda çok fark yok. Bence boyunuz cok kısa değil.

Topuklu giy uzarsın

plates yapin birkac cm uzayabilir omurlar acildigi icin

Olumlu yorum yapıp beni anlamaya çalışan insanlara çok teşekkür ederim. Sen dert etmesen bile insanlar çok kötü ben bunun çok sıkıntısını cektim. Dünyada imkansız diye bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bioenerji felan araştırıyorum. Bunlar hakkında bilgi olan varsa bana yardım etsin. Yada dua ederek allahin gücü herseye yeter diye düşünüyorum. Yoksa doktorların bildiği klasik bilgileri bende biliyorum 20 sinden sonra uzamaz. Ama bir çok yerde hamile kalıp uzayan insanlar gördüm hemde 5 cme kdar hemde 27 yaşlarında

‘Devede de boy var‘ Diye güya teselli ederler ama ben daha farklı bişey söylicem 1.78 boyum var ve inan bana her şeyin kendine göre ayrı bir zorluğu var canım sadece aynaya bak ve kendini sevmeye çalış bu hayata bir daha gelemicez istediğim pantolonu bulamıyorum istediğim topuklu ayakkabıyı rahat eahat giyemiyorum vs senin açından bakınca baska sorunlar vardır ama tek diceğim Allahın seni yarattığı şekliyle sevmeye çalışman ve şükretmen

Bence en iyisi gördüğünüz bu insanlara sorun nasıl uzadınız diye.

Ne demişler uzun uzun kavak ağacı, kısa kısa gül ağacı belki sizde bir gülsünüz;dür

Valla boyun gayet ideal keşke benimde boyum 1.55 yada 1.60 olsaydı uzun boylu olmayı pek sevmiyorum ben

Bence boyunuzla barışık olmaya bakın . Boyunuz bu saaten sonra uzamaz. Ameliyata da çok eziyetli diyorlar. Yaptırıp pişman olan birçok kişi gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…