Boy uzatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok tatlısınız deneyeceğim fuamla sporu destekleyeceğim ben umudumu kesmedim bu konudan cok kesmek istedim ama olmadı adak bile adadım kurban kestim daha yeni tefriciye yarıyı geçti ins kabul olur

İnsanlar boy uzamasi konusunda hep bilindik şeyleri soluyor ama duayla neler olmamış ki Allah isterse olur elbet sadece durumumu yaşayan insanlar varmi merak ettim
Ben varim ben 1.52 bile yokumdur hatta valla hic memnun değilim bende. Bana 5 cm bile uzamak yeterdi ya niye bukadar kucuk kaldıysam.14 yasımdan beri dolgu topuk giydim hep. Eşim tarafida uzun esimde uzun. Simdi evdede hafif topuklu terlikler giyiyorum napiyim esimle ev oturmasına gitmeyide hic sevmiyorum kayboluyorum esimin yaninda ufff 20 cm topukluyla anca esimin omzuna gelirim. ://

Cok tatlısınız deneyeceğim fuamla sporu destekleyeceğim ben umudumu kesmedim bu konudan cok kesmek istedim ama olmadı adak bile adadım kurban kestim daha yeni tefriciye yarıyı geçti ins kabul olur
Fiziki çaba çok önemli. Sizce de çok takmıyor musunuz ? Böyle giderse şuanki boyunuz için kendinizi beğenmeyecek depresyona gireceksiniz, salın biraz . Boyunuz Türkiye şartlarında gayet normal , ortalama boy 160 zaten onun azıcık altındasınız. İyi yönlerinden bakın mesela yaşı göstermiyoruz bence

Eşiniz kac boyunda ben 190 cm bir adamla görüştüm. Bi suru hakaret etmişti bana çok üzülmüştüm. Degilmi oturmakta felan dert oluyor insana. Bide insanların bakışları sözleri kac yaşındasınız eşiniz dert ediyormu

Ya insanlar niye baksin niye hakaret etsin anlamiyorum ki,
nasil cevreleriniz var sizin.

Boyunuz da oyle cok asiri kisa degil ki.

Cuce olabilirdiniz, engelli olabilirdiniz,
o zaman sizin bu cevre ne yapacakti acaba merak ediyorum.
Yapmayin yahu,
hani tamam insan her sey icin dua edebilir, bunda bir kisit yok elbette, bunun icin dua edin belki gercekten ise yarar.

Ama bu kadar karalar baglamak, aglamak falan gercekten hic oluyor mu...

Konu sahibinin yazdiklarini okudukça bana bir sinir geldi.
Duayla hersey olur filan otur ölüyü de dirilt bari, olacak sey var olmayacak sey var.
Duaya, enerjiye, olumlu dusunmeye oldukça inanirim ama bu şekilde degil ya, din bile önce cabala sonra dua et der. İyice sacmalardan seçmeler. 30 dan sonra boy uzmasi neymiş
Bazi sporlarla vs boy uzar demişler evet max bikaç cm fark eder ama 153 boyla 39 dan sonra selvi boylu olamazsiniz yani.

Şu hastalik gunlerinde hele, mucize olmasini beklediğiniz şey boy uzamasi...

10 santim uzun 20 kilo zayıf 20 yıl genç olmak istiyorum
Tefriciye işe yararsa haberim olsun

İnsanların size bakış açısı kendinize duyduğunuz özgüven ve saygıyla doğru orantılıdır

Benim esimde 1.86 filan vardir ve iri yarı 96 kilo ben 45 düşünün artik. Bizim o yuzdende biraz batiyor
ayy cok saygısızmış o adam boşver ya üzülmene değmez. Benim esim hic dert etmez topuklu filan giymemide hiç sevmez düz giy der. benim en cok esimin tarafı takık boyuma, kiloma. Cok zayıfmışım tahta gibiymisim.cocuk gibi duruyomuşm. Bu boya daha kac kilo olabilrim ki esimde kiloma takıyor zayıfm diye. Ama 50nin altında gerçkten yüzüm çöküyor

Fikirlerinize saygı duyuyorum. Hepiniz dünya tatlısı insanlarsniz fikirlerinize saygı duyuyorum. Beni anlamanızı ben olmadan bilemezsiniz

İnsanların bu konudaki on yargılarını anlıyorum ama kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. O yüzden saygı duyuyorum hepinizin yorumlarına

Tefriciye işe yararsa bize de haber verin lütfen benim de bikaç isteğim olacak ona göre

Tefriciye bende işe yarar sizde yaramaz bende yaramaz sizde yarar kimin ne kdar ihlaslı olduğunu ancak Allahü teala bilir. Etkili bir duadır siz bende etkili olduğunu görmeden çekmeye başlayabilirsiniz. İhlasla ve imanla.

Ben semvi boylu olmak istemiyorum sadece normal olmak istiyorum. Dileğim selvi boylu olayım salinayim değil en azından insanların dilinden kurtulayim

bir de uzayacaksa bu yaşına kadar neden dua ile boyunu uzatmamış konu sahibi

bence psikolojik destek alma aşaması gelmiş
Bu zamana kadar taktım evet ama dua ya Allaha yaklaşmayı denemedim. Günahlarımdan arindim Allaha yöneldim. Her sıkıntı Allaha giden bir buraktir. Rabbim nasip ederse olur sinir oluyorsanız girmeyin yada öfke dolu yorumlarınıza da saygı duyuyorum. Ama beni tanımıyorsunuz ne yaşadım ne gördüm bilmiyorsunuz. En kolayı insan yargılamak. On yargılı olmayın. Ben sadece bana yardımcı olabilecek olumlu veya olumsuz yorumları okumak için geldim. Dalga geçen sinir gelen arkadaşlar kendi karakterleridor bisey diyemiyorum. Belki size sorun gelende bna komik gelir herkesin kendi hayatı ne çektiğini insan kendi bilir

Allah aşkına tek duayla olsa aşırı obezler yattığı yerden okur incelirdi, çok hastalar hemen iyileşirdi. Ben de dua edip beş santim kısalayım. Duayla neden kısalmasın ki bu mantıkla. Dualar iman gücünün de bir sınırı var. Boy uzama büyüme çağında olur, siz büyüme çağında değilsiniz. Bir uzman desteği alın, cidden ruh sağlığını iyi değil. Şu yazdıklarınızşa yaşınız da çelişiyor. Gerçekten mantıklı düşünemiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…