Yaptıran var yaniBence boyunuzla barışık olmaya bakın . Boyunuz bu saaten sonra uzamaz. Ameliyata da çok eziyetli diyorlar. Yaptırıp pişman olan birçok kişi gördüm.
Şu lafı hiç algılayamıyorum.bu durumda yine kısalara eşek demiş olmuyor musunuz?Devede de boy var ama kırkı birden bir eşeğin peşinden gidiyor.
Gerçekten kısa boylu arkadaşları teselli ederken uzun boylu kadınları kırmaya gerek var mı? Bir şeyi överken bir diğerine yermek neden anlamıyorum. Kendim 1.78im kısa boylu insan uzun boylu insan şişman zayıf demektense sadece insan desek..Bakalım bu konu hangi aşamadan sonra uzun boylular ve kısa boyluların birbirine b.k atma savaşına dönecek
Fitil ateşlenmiş bile.Deve-cüceBakalım bu konu hangi aşamadan sonra uzun boylular ve kısa boyluların birbirine b.k atma savaşına dönecek
Şu üç konu asla kavgasız bitmez:Fitil ateşlenmiş bile.Deve-cücepardon eşek miydi o ? Ben de 182 ‘yim .Çok memnunum.Deve gibi hissetmiyorum şükürler olsun
Tövbe bismillah Allah'ın gücü herşeye yeter de boy uzaması :) yani ne bilim ya boyunuz kısa olsa ne olur ki. Bende 158im bu arada. 30 yaşındayım çok dalga geçildi bende gecyrm. Bazen minyon olmak ta cok guzel elbise giyip topuklu giyersen çok yakışıyor uzun elbise giyip. Ya Allah başka dert vermesin bunun için ağlamak ne bilim on altı yaşında olsam ergenken. Sivilceyi vs takiyorsundaOlumlu yorum yapıp beni anlamaya çalışan insanlara çok teşekkür ederim. Sen dert etmesen bile insanlar çok kötü ben bunun çok sıkıntısını cektim. Dünyada imkansız diye bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bioenerji felan araştırıyorum. Bunlar hakkında bilgi olan varsa bana yardım etsin. Yada dua ederek allahin gücü herseye yeter diye düşünüyorum. Yoksa doktorların bildiği klasik bilgileri bende biliyorum 20 sinden sonra uzamaz. Ama bir çok yerde hamile kalıp uzayan insanlar gördüm hemde 5 cme kdar hemde 27 yaşlarında
30dan sonra uzayamazsınız. Ergenlikten önce olsaydı, sporla, yemeyle içmeyle bir nebze daha uzardınız ama artık mümkün değil. Gerçekçi olun kendinizle barışın. Minyonluğun da avantajı çolAllah için imkansız yoktur ole inanıyorum ki
İnsanlar boy uzamasi konusunda hep bilindik şeyleri soluyor ama duayla neler olmamış ki Allah isterse olur elbet sadece durumumu yaşayan insanlar varmi merak ettim30dan sonra uzayamazsınız. Ergenlikten önce olsaydı, sporla, yemeyle içmeyle bir nebze daha uzardınız ama artık mümkün değil. Gerçekçi olun kendinizle barışın. Minyonluğun da avantajı çol
Kimseyle tartışmak için acmadim fikirlerinizi merak ettim olumlu ya da olumsuz her yoruma açığım elbet. Kimine göre basit gelebilir ama ben çektim derdini bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?