Boy uzatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Icinizdeki yuksekligi, kalbinizdeki genisligi ve beyninizdeki yükseklige daha da önem verin. Benim arkadaslarimin arasinda bir erkek var, biraz kilolu, boyu cok kücük ve saclarida dökülmeye basladi, yasi 36. Okadar sicak kalpli, isinde cok basarili, en kötü gününde yaninda olan arkadas, ic yüksekligini gecen hic kimse baska bilmiyorum ve insana, hayvana karsi saygili ve cok Komik birisi. Herzaman, bir is ciksin, kollarimi sivayip hemen ise girisen birisi. Yaninda ki karsi 1,81 cm ve topuklu ayakkabi giydigi zaman, daha da büyük. Ama o Adam nereye giderse gitsin, 5 dakika icinde bütün ilgiyi ceken ve miknatis gibi herkes kendi tarafina Alan birisi. Okadar cok erkekler kiskaniyor ki onu. Hersey ic büyüklugü ve Kendine güvenle baslayir ve bitiyor. Saglikliysaniz, kendinizle mutlu olun.
Sevgiler.

Konu sahibi,ben de 30 yaşındayum 1.55im.keşke bir 10 cm daha uzun olsaydım diyorum ama napalım kabul etmekten başka yolu yok bunun.
Dik durmaya çalışın ve topuklu giyin. 10 cm’den yüksek topuklu giyiyorum hep ben

Sağlık yerinde olsun gerisi çok önemli değil bence ama madem öyle daha mutlu olacaksınız denemeye değer. Çook zor ama imkansız değil. Neden olmasın duanın gücüne bende inanıyorum.

Bakalım bu konu hangi aşamadan sonra uzun boylular ve kısa boyluların birbirine b.k atma savaşına dönecek
Gerçekten kısa boylu arkadaşları teselli ederken uzun boylu kadınları kırmaya gerek var mı? Bir şeyi överken bir diğerine yermek neden anlamıyorum. Kendim 1.78im kısa boylu insan uzun boylu insan şişman zayıf demektense sadece insan desek.. uzun kısa ne farkeder hepimiz kardeşiz

Fitil ateşlenmiş bile.Deve-cüce pardon eşek miydi o ?Ben de 182 ‘yim .Çok memnunum.Deve gibi hissetmiyorum şükürler olsun
Şu üç konu asla kavgasız bitmez:
1- Uzun boylu kadınlar- kısa boylu kadınlar
2- Çalışan kadınlar - Ev hanımları
3- Öğretmenler - Diğerleri
182 de iyiymiş yalnız maşallah

Burda bana yardımcı olmaya çalışan herkes mükemmel insanlar. Her kadın güzel. Uzun olmak çok güzel. Ama ben sadece insanların baktığında aa küçücük ecis bucus demeyeceğimi kadar normal olmak istiyorum tek duam bu Allaha ins kabul eder ne olur dua edin sizde

Pilates ve yoga omurların arasını 1 2 cm açıyor. Bir de duruşu dikleştirdiği için daha uzun görünüyorsunuz. Duanın gücüne inanırım da imkansızları dua ederek gerçekleştiremezsiniz. Elinizden geleni yapacaksınız. Gerisini boşverecek ve kendinizle barışık olacaksınız.

Tövbe bismillah Allah'ın gücü herşeye yeter de boy uzaması :) yani ne bilim ya boyunuz kısa olsa ne olur ki. Bende 158im bu arada. 30 yaşındayım çok dalga geçildi bende gecyrm. Bazen minyon olmak ta cok guzel elbise giyip topuklu giyersen çok yakışıyor uzun elbise giyip. Ya Allah başka dert vermesin bunun için ağlamak ne bilim on altı yaşında olsam ergenken. Sivilceyi vs takiyorsunda

30dan sonra uzayamazsınız. Ergenlikten önce olsaydı, sporla, yemeyle içmeyle bir nebze daha uzardınız ama artık mümkün değil. Gerçekçi olun kendinizle barışın. Minyonluğun da avantajı çol
İnsanlar boy uzamasi konusunda hep bilindik şeyleri soluyor ama duayla neler olmamış ki Allah isterse olur elbet sadece durumumu yaşayan insanlar varmi merak ettim

Kimseyle tartışmak için acmadim fikirlerinizi merak ettim olumlu ya da olumsuz her yoruma açığım elbet. Kimine göre basit gelebilir ama ben çektim derdini bilirim

En azindan diorum insanların gözüne batmicak kadar uzayayim ole goruneyim insanlara Allah kısaydı da uzun gösterir elbet ama şeytan da cok uğraşıyor benimle buraya yazmak istedim sadece

Kimseyle tartışmak için acmadim fikirlerinizi merak ettim olumlu ya da olumsuz her yoruma açığım elbet. Kimine göre basit gelebilir ama ben çektim derdini bilirim

Olmayacak duaya amin demek yerine kendinizi bu halinizle beğenin. Minyon olmanın çok avamtajı var.
174 boyundayım. Ergenlikte benle de dalga geçen olurdu. Asla takmadım. Kendimi her zaman sevdim. Topuklu giydiğimde 178 oluyorum diye beğenmeyen erkek arkadaşlarım da olurdu giyerdim yine de. Sen kendinle barışık olmazsan kısa da olsan uzun da olsan dalga geçerler. Uzun boyun da kendince zorluğu var. Uygun pantalon bulmak zordur paçalar kısa kalır, etekler kısa durur alamazsın. Kilo alamazsın daha iri görünürsün. 160a 70 kilo 38 beden giyerken sen 175e 85 olsan 44bile olmaz. Üstelik daha iri durursun.

Benim boyum 1.55 bi on cm daha uzun olmayi elbette isterdim ama yine de boyum ile ilgili bir sikintim yok halimden memnunum.insan kendini cirkin bulsa makyaj estetik bir sekilde guzellesebilir kilolu olsa kiloyu verebilir ama boy uzatmanin bir caresi oldugunu dusunmuyorum.
Dua etmenin gucune ben de inanirim Allahin gucu elbette yeter ama ölüyü de diriltebilir Allah isterse.peki bunun icin dua edebilir miyiz ölmüş birisinin tekrar canlanmasi icin?

Boy uzaması 25 yaşına dek devam eder. Sonrası zor. Zaten uzasanız da on cm gibi olmaz. Varsa kilo probleminiz onu halledin önce, kilo insanı daha kısa gösterir. Pilates yapın açılsın eklemler, boyun da biraz daha dik durursa duruşunuz da daha dik olur. Süt içmek boyu uzatıyor daha küçük yaşlarda tabii ama çok istiyorsanız deneyin. Bence iyi boyunuz, zaten Türk erkeklerininde boyları çok uzun değil, minyon olmak iyi bence. Bende minyonum. Uzun olmak istemezdim açıkçası, ne bileyim gözüm alıştığından belki de tatlış boylardaki insanlara daha normal geliyor 150-160 arası. Üniversitede bile dalga geçerlerdi benle, senin diğer yarın yerin altında mı diye ben seviyordum ama çok sempatik görünüyor bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…