Boylarınız Kilonuzla Orantılı mı?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar hadi herkes boyunu ve kilosunu yazsin bakalim ne kadar fazlamiz var ??boyumuz kilomuzla orantilimi diyete ihtiyacimiz varmi yoksa kilomu almaliyiz??ilk ben yaziyorum bakalim kimler fazla kimler az.... :)))

ben 1.70 boyundayim ramazan oncesi 60 kilo olan ben simdi 64-65 arasi gidip geliyorum acilen diyete baslamaliyim cunku bu 5 kilo beni cok rahatsiz ediyor...

ilk ben yazayım boyum 1.65cm kilomda 61 bende kilo vermeye çalışıyorum ama sadece çalışıyorum galiba dikkat etsemde daha fazla gitmiyor bu kilolar 2 ay önce 64 tüm porsiyonlarımı azalta küçülte bu kadar verebildim inş. devamıda gelir.

Boyum 1.57 kilomda 50-53 arasında oynuyor. buaralar 52-53 olsa gerek
kilo aldığımı hissediyorum ama diyet yapmıyorum hiç. İstediğimde yediklerime biraz dikkat etmem yeterli. Yürüyüş yapmak lazım, kilo için değil sadece sağlık için. Yürümediğim için kendimi kötü hissediyorum bu ara. Bayramdan sonra düzene gireceğim inşallah.

boyum 58 kilom 59-60 değişiyor.gidip geliyorum.ama yarından itibaren diyete başlıyorum.yediklerime çok dikkat edicem ah kör olsun bu abur cuburlar.ama vericem kafama koydum
çokda zayıf olmak istemiyorum.54 ya da 55 olsam bana yeter.

hadi be sendeee

bence kilonda boyunda iyi..ben 64 olsam takla atarım beya yerimde..67 yim bende..ramazandan evvel 71 idim anca olsum 67..hedefim senin kilon ve iyisin bence...

yok canim yaa ne iyisi hicbir kiyafetim olmuyor hic gobegim olmazken bu ara firladi rahatsiz oluyorum vermeliyim bence...kendimi iyi hissetmiyorum ben boyle...insallah sende hedefledigin kiloya dusersin...

158e 50kg ym mum gibi eridim 4 kilo verdm sadece dkkt ettm yedklerime çok obur olduum halde kilo almam ben ama erimeme rağmen bu göbek kaldı
kimisi düşük belle alakalı dior evet sıktırınca pörtlüyor göbek ama bacaklarım zayf sarsn die mecbur dar alıoruz acaba 48ideal olan sanırım ama 48 olsamda göbeğim kalır mı ya her tarafm inceck bir tek göbekten alıorm
bu göbeği eritmek için formülü olan varsa yazsn lütfen =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…