Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boyunuzun son iki rakamından 10 çıkardığınızda ideal kilo oluyormuş.googledan ideal kilo hesaplama diye aratıp orda çıkan yerlerden birinden bakabilirsin..
Boyum 1.62 cm kilom ise en son tartildimda 64.5 kg. Ve ben coooook kilo vermek istiyorum.. ilk hedefim 60 sonra 55 sonra ise 49 olmak istiyorum.. Böyle devam edersem eylulun sonunda istedigim kiloya varmis olacagim..
geçen sene yine bu zamanlar açmisim bu konuyu...kilolarimi vermistim ve hatta kisi bilekilo almadan geçirmistim ama bu seferde hayatimda ilk defa bir yaz kilo aldim (genelde kisin alirdim cunku)...
ve yine donup dolasip ayni kiloya gelmisimbiktim kilo alip vermekten yaaa
bacaklarimin arkasinda bir suru çatlak oldu...hamileykende olmustu biraz sizdede varmi kizlar diz kapaklarinizin arkasinda çatlak???
Arkadaşlarr bende 160 65 im ama 10 kilo daha versem ideal bedenime kavuşucam
Terapiyle zayıflıyorum 4 kilo verdim şimdiden 160 55 die de yazıcam yakındaa oouh