Böyle abi olmaz olsun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bıktım inanın çabalamaktan, gerçekten cahillik diz boyu, bu anlattıklarım sadece minicik bir şey.. Tüm aile böyle küfürbazından ayyaşına, ayyaşından karısını aldatana böyle uzayıp gidiyor..

Aynen öyle, Rabbim bana bir fırsat gösterecek elbet..

Siz kendinizi kurtarmaya bakın. İlk olarak okulunuzu bitirip, mutlaka meslek edinin. Kendi ayaklarınızın üstünde durun. Bu süreçte mesafeli olun gerekirse. Allah yardımcınız olsun

Reactions: Wcy
Abin evlenecek olursa şimdiden geline acıdım odun bir erkek ve kıskanç bir kaynana daha bir kızın hayatını cehenneme çevirecek .

Madem okuyorsun gir bir işe evden uzaklaş ailenle biraz mesafe koy arana .

İnşallah çıkar da gün yüzü göstermez bunlara, oynatır parmağında hepsini...
Neymiş erkek arkadaşım varmış, bu yüzden bana ne yaparlarsa haklılar o kadar ayıp o kadar günah ki, yemin ederim aylardır görüşmüyoruz bile,annem bide diyoki iyi git elin oğlanlarıyla gez, ilk erkek arkadaşım bide. Allahım bildiği gibi yapsın bunları. Bir sevdiğim var diye ne o..puluğum kaldı ne kötülüğüm.
İğreniyorum hepsinden..

Bana bi daha dokunursan darp raporu alırım şikayet ederim seni de.. kimsenin sana şiddet uygulamaya hakkı yok.. ezik olma, çatır çatır kendini savun ama öyle küfür filan etme, o etse bile sen sus..
Evet dicem zaten artık kendimi ezdirmicem. O yokmuş gibi davranıcam, hepsinden nefret ediyorum zaten yanlarında oturmaya bile tahammülüm yok..

Siz kendinizi kurtarmaya bakın. İlk olarak okulunuzu bitirip, mutlaka meslek edinin. Kendi ayaklarınızın üstünde durun. Bu süreçte mesafeli olun gerekirse. Allah yardımcınız olsun
Teşekkürler. Allah razı olsun..

Çünkü siz bilinçli ve kendine güvenen bir annesiniz.
Haklısınız okuyup kurtulmak en doğrusu..

Böyle anneye ve abiye ne yapılmalı biliyor musun, ayklarının üstünde durduğunda. Abinin nişanlısı vs olduğunda çat diye herkesin içinde “daha şu zamana kadar beni de döverdi seni dövmeyeceği ne malum” demek. Çünkü bu yaşta kıza kıyan ileride karısına da kıyar.

Oğluda birileri için elin oğlu değil miymiş ya? Hakikaten günah bu kadar bariz ayrımcılık. Kendi oğlu gezsin tozsun istediğini yapsın çok ahlaklı olsun, kıza gelince caydırmak için dövülsün. İleride sizde ebeveyn olduğunuzda yapılmayacaklar listesine eklemiş oldunuz bunları. Üzülmeyin. Geçecek, hepsi ileride çok pişman olacak, utanacak bunlardan.

Teşekkür 3derim inşallah içinde Allah korkusu olan vicdanlı bir evlat yetistirebilirim önce iyi insan olsun valla herseyini kendi yapsın diye şimdiden başladım inanmazsınız ben temizlik yaparken eline bez veriyorum yaptığından değil de işte öylesine siliyor maksat yardımı öğrensin ya da poşetler geliyor gücü ne ki ama olsun oğlum sen de ver diyorum alışsın yarin bir gün eşine de yardim etsin hatta yapsın eşi hamile olur hasta olur çalışır yorgun gelir eli alissin

Çünkü siz bilinçli ve kendine güvenen bir annesiniz.
Haklısınız okuyup kurtulmak en doğrusu..
Canım insanda önce vicdan olsun bizim evde annem babam çalışırdı babam da annem geç geldiginde yemek temizlik yapardi benim eşimde çok yardımcıdır hamileyken ayakkabimi bağlar herşeyi yapardı şimdi de oğluma öğretiyorum herşeyi yaptırmaya çalışıyorum eşi ile ortak evleri olacak herşeyi yapabilsin tek başına hayatta kalabilsin diye

Yoo her zaman öyle, annem bana bir şey yapmaz ben olanı yerim.yoktu ki sadece bir tabaktı.bende bir lokma almak istedim güzel kokuyordu

Nasi vicdansızlar ya. Kopek bile yapmaz sunlarin yaptigini. Ise basla sil gitsin bu hayvanlari. Annen abin diye iki gerizekalıyi sevmek zorunda degilsin.

Evet Kıyarda aldatırda.beni ilgilendirmiyor ben bir an önce buradan kurtulayım bir işe gireyim. Ben yemin ettim sildim o vicdansızı, onu silmişim bide nişanlısıyla mı muhatab olayım.. Onlarda salak olmasın valla şimdiki sevgilisine neler söylüyor neler,aldatmış o salakta affetmiş her seferinde, aptal aptal gelmiş bide bize anlatıyordu..

Vurdu falan deyince abiniz 17-18 siz 12-13 sandim, koskoca kiza vuran yirmilerini gecmis hoduk.
Sikayet edin bi karakola ceksinler de gorsun korkuyu.
Gerci aileniz bu sefer sizi daha da bunaltir. En iyisi o evden kurtulmak.

Sizin verdiğiniz akılda çok garip gerçekden “şikayet edin bir karakola,o evden kurtulun” sokaklar dışarıda ki insanlar dahamı iyi ailesinden ? Ve bir aileden bahsediyoruz farkındamısınız, hangimiz abimizle kavga etmedik ki o yaşlar da? Şahsen 20 li yaşlarım da abimle o kadar çok kavga ederdim ki, defalarca da birbirimize girmişliğimiz var, hatta o yaşlar da anneme gıcık olur bütün hepsinin bana karşı olduğunu düşünürdüm. Şimdi abim en iyi arkadaşım ,yol göstericim, dar günüm de herşeyime koşanım. Allah başımdan eksik etmesin kardeşlerimi. Konu sahibi, tırnağına taş değse en çok yine ailen yanar bunu unutma.

Evet haklısın önce insan olabilmeyi vicdanlı olabilmeyi öğretmek lazım..
Ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin. Böyle iyi insanlar da varmış demekki.

Nasi vicdansızlar ya. Kopek bile yapmaz sunlarin yaptigini. Ise basla sil gitsin bu hayvanlari. Annen abin diye iki gerizekalıyi sevmek zorunda degilsin.
Evet bir an önce bir iş bulup gidicem yoksa sinir hastası olucam bunların arasında.

Evet haklısın önce insan olabilmeyi vicdanlı olabilmeyi öğretmek lazım..
Ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin. Böyle iyi insanlar da varmış demekki.
Amin cnm inşallah sen de çok mutlu olabileceğin bir yuva kurarsın inşallah esin düşünceli olur da rahat edersin insallah

Öyle mi gerçekten abiniz siz her fırsatta ezip döver miydi, erkek arkadaşınız var diye o.. pu dedi mi, onun sürekli hizmetini yapmaya zorlandız mı,tartışma sırasında abine karşılık verdin diye baban yada annen seni döver miydi(küçücükten bu yaşa kadar) ,annen sana sevgilin var abinin de seni dövmeye hakkı var der miydi,tacizci pislik bir amcan olduğunu bilip annen sus dedi mi............ Daha yazardım da neyse.. Bakın yirmi yaşındayım ben neyin ne olduğunu biliyorum şımarık bir kız çocuğu gibi evden kaçıp sokaklara düşmicem herhalde, iş bulup çocukluk arkadaşımla ev tutucam, bu evde nasıl yaşıyorum neler çekiyorum bilmiyorsunuz. Ha bide sokakta bile biri bana vursa diğer bir vatandaş gelipte ne olacak demezdi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…