O kadar da değil ya, yani ben hâlâ saflık ediyorum sanırım. Korkum şu babama bir şey olsa, Allah gecinden versin, yandık bittik. Ondan ben herşeyi beklerim zaten.Bu tarz anneler malını mülkünü de veliahtlarına bırakıyor...sonra ne mi oluyor? O veliahtlar onu evsiz barksız bırakıyor yine kızlarına muhtaç kalıyorlar...bizim de vardı bir veliahtımız...seni çok iyi anlıyorum yavrum..
Amin, Rabbim tüm kötülere merhamet versin..Agbinizi bilmem ama Allah annenize vicdan ve adalet versin.senin yapamadiklarini bir gun gelini yapar acisi cikar merak etme.ne demek ya sofrada sadece onun önüne koymak
Maalesef öyle, ayrımcılık yapan anne ve bir lokmayı kıskanan bir insan(abi demek bile istemiyorum)yok artık ya ayrımcılık yapan evladından yemek kısan anne
Allah yardımcın olsun canımMaalesef öyle, ayrımcılık yapan anne ve bir lokmayı kıskanan bir insan(abi demek bile istemiyorum)
Sağol canım..Allah yardımcın olsun canım
Allah yardımcınız olsun.Dua etseniz işe yarar belki bilemedim.Birşey demek istemiyorum annenız sonucta.Allah abinin de karşısına kendısı gibi insanlar cıkartsın ne dıyım:)Şuan Allah'ıma yalvarıyorum kurtar beni diyee. Annem kahvaltı hazırlamıştı, kızartma yapmış çok güzel kokuyordu, her zaman ki gibi oğlunun önünde bende oturdum dayanamadım bir parça aldım.Gözlerini dikmiş ters ters bakıyor noldu dedim benim önemdeki bir şeyi alamazsın dedi, bende ne var sanki bir parça alsam kokuyor dedim, ..... ye dedi sinirlendim sen .... ye dedim. Defol git dedi gitmiyorum dedim..... sonra kalktı ağzıma sırtıma koluma vurdu,annem onu çekiştiriyo. Bana vurma bağırdım vurrmmaaaaa diye, üzerime yürüdü. Annem de ne var sanki diyo bana, daha çok sinirlendim asıl ona ne var dedim, babamı arayıp söylicem dedim. Hiç umrunda değil çünkü babamdan bile çekinmiyor, ara nolcak dedi. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim kapıyı çarpıp odama geçtim. Aylardır bana böyle yapıyor bende boyun eğiyorum. Alışmış ezikliğime neden çünkü kızsın sen susucaksın karşılık vermiceksin...Yazın bir sevgilim olduğunu öğrenmişti ondan beri küsmüştük, güya babam konuşmuştu kardeşin o falan diye.. Annem ne diyo biliyor musunuz konuşuyorsun elin oğluyla o da sana sinirleniyor böyle yapıyor dedi.Babam da akıllı dur diyor. Hep suç benim zaten vicdansız insanlar bunlar. Bana o.... bile demişti, annem ağzını açmamıştı,o ne biçim laf bile demedi. Onu o kadar şımarttılar ki dünya onun etrafında dönüyor sanki. Hepsinden nefret ediyorum. Bu evde kalmak istemiyorum artık..
Ne güzel yazmışsınız. Mutluluğunuz daim olsun inşallah..Seni cok iyi anliyorum. Ilk cocuk oldugundan mi yoksa erkek oldugundan mi bilmem benim anneminde abime karsi asiri ilgi ve sevgisi vardi. Babamsa ayrim yapmamakla birlikte annemin yaptigina sessiz kalirdi.Fakat o kadar ustune duserek buyutulunce abim sorumluluk nedir ogrenemedi. Yuva kurdu sorumsuzluklari sebebiyle yuvasi dagildi ve neredeyse 40 yasina gelmesine ragmen hala guzel bir is sahibi olamadi. Babam onun borclarini odemeye devam ediyor. Genc kizken sizin yasadiginiza benzer seyler yasadigimda. Allah karsima hayirli birini cikarsinda evlendikten sonra rahat edeyim diye dua ederdim. Ve o kadar ozgur olmama ragmen sirf bu sebeplerle evden soguyarak cok erken yasta evlendim. Esim okuttu derslerime yardimci oldu ev islerine yardimci oldu.Sukurler olsun mutlu bi yuvaya sahip oldum. Allah sizinde yardimciniz olsun. Evet belki anneniz simdi abinize iyilik yaptigini saniyor ama aslinda onu sorumsuzluga alistiriyor. Benzer seyleri yasamis biri olarak tek tavsiyem sabirli ol ve anne babana karsi asi olma bu sebeplerden tartisma.Allah herseyi goruyor ve herkese karsiligini en adil sekilde veriyor. Hic tasalanma.
Daha birinci sınıfımOkulu bitirmene ne kadar kaldi
Allah razı olsun. Dua ve sabır ediyorum.Allah yardımcınız olsun.Dua etseniz işe yarar belki bilemedim.Birşey demek istemiyorum annenız sonucta.Allah abinin de karşısına kendısı gibi insanlar cıkartsın ne dıyım:)
Aynen erkek çocuk kadar kafalarına taş düşsün İnşallah..Malesef bu bi gercek.Cogu ailede var bu ve bise denildi mi de o erkek cocugu m, erkek bebesi farkli olur, kiz her zaman bi adim geride durcak bla bla bla . Hepsini anladm da kizartmayi niye abenin onune koyuyo bunun erkegi gayirmakla bi alakasi yok yazik annenizin analigina gercekten.
Şimdi bu anne mi? Buna anne mi demeliyiz?Şuan Allah'ıma yalvarıyorum kurtar beni diyee. Annem kahvaltı hazırlamıştı, kızartma yapmış çok güzel kokuyordu, her zaman ki gibi oğlunun önünde bende oturdum dayanamadım bir parça aldım.Gözlerini dikmiş ters ters bakıyor noldu dedim benim önemdeki bir şeyi alamazsın dedi, bende ne var sanki bir parça alsam kokuyor dedim, ..... ye dedi sinirlendim sen .... ye dedim. Defol git dedi gitmiyorum dedim..... sonra kalktı ağzıma sırtıma koluma vurdu,annem onu çekiştiriyo. Bana vurma bağırdım vurrmmaaaaa diye, üzerime yürüdü. Annem de ne var sanki diyo bana, daha çok sinirlendim asıl ona ne var dedim, babamı arayıp söylicem dedim. Hiç umrunda değil çünkü babamdan bile çekinmiyor, ara nolcak dedi. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim kapıyı çarpıp odama geçtim. Aylardır bana böyle yapıyor bende boyun eğiyorum. Alışmış ezikliğime neden çünkü kızsın sen susucaksın karşılık vermiceksin...Yazın bir sevgilim olduğunu öğrenmişti ondan beri küsmüştük, güya babam konuşmuştu kardeşin o falan diye.. Annem ne diyo biliyor musunuz konuşuyorsun elin oğluyla o da sana sinirleniyor böyle yapıyor dedi.Babam da akıllı dur diyor. Hep suç benim zaten vicdansız insanlar bunlar. Bana o.... bile demişti, annem ağzını açmamıştı,o ne biçim laf bile demedi. Onu o kadar şımarttılar ki dünya onun etrafında dönüyor sanki. Hepsinden nefret ediyorum. Bu evde kalmak istemiyorum artık..
Bir çocuğunun önünden yemeği alıp diğerinin önüne koymak. Yorum yok!!!Aynen erkek çocuk kadar kafalarına taş düşsün İnşallah..
Niye mi önünde ee erkek o, onun önünde olacak tabi benim mi önümde olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?