Gidip bir iş bulup da bu evde kalmayabilirim. Okulumun bitmesini beklersem sinir hastası olurum, dersimi etkiliyorlar. Zaten muhatabım değil aylardır da böyle ama ortada bir sofra varsa onda benimde hakkım var, herşeyde benimde hakkım var. Ben onunla sofraya bile oturmasam bana neler neler diyor, örnek vereyim anneme itle köpekle yemek yiyorsun bana başka bir sofra kur demişti, yine klasik annem ağzını açmamıştı. Sadece herşey benim demesi sinirime dokunuyor ve anneminde ona destek çıkması beni dövmesini de haklı bulmasına dayanamıyorum. Üstüne üstlük evimin yanında bir sapık yaşıyor ben ne hallerle uğraşıyorum. Birazdan psikiyatra gidicem, sinirden kendimi dişliyorum.Şu anda sen okuyup mesleğini eline almadan o eve bağımlısın. Yapabileceğin en iyi şey asla abinle muattap olmamak. Kızartmasını da yesin zıkkım yesin. Canın isterse git kendine kızart. Onunla hiçbirşekilde konuşma taviz verme yüz verme. Sana bulaşmasına sebep olma. Mesleğini eline alınca da defol git o evden bir daha konuşma. Sen zaten o insanların zihniyetlerini değiştiremezsin ki. Kendini yıpratma boş yere.
Evet diyorum maalesef, o biricik oğlunun annesi..Şimdi bu anne mi? Buna anne mi demeliyiz?
Her şeyde oğluna daha çok önem veren, kızının sevgilisi var diye herşey yapmasına izin veren ve dövse bile haklı gören bir anne..Bir çocuğunun önünden yemeği alıp diğerinin önüne koymak. Yorum yok!!!
Abiniz üniversite okumuş ya da okuyor mu?Gidip bir iş bulup da bu evde kalmayabilirim. Okulumun bitmesini beklersem sinir hastası olurum, dersimi etkiliyorlar. Zaten muhatabım değil aylardır da böyle ama ortada bir sofra varsa onda benimde hakkım var, herşeyde benimde hakkım var. Ben onunla sofraya bile oturmasam bana neler neler diyor, örnek vereyim anneme itle köpekle yemek yiyorsun bana başka bir sofra kur demişti, yine klasik annem ağzını açmamıştı. Sadece herşey benim demesi sinirime dokunuyor ve anneminde ona destek çıkması beni dövmesini de haklı bulmasına dayanamıyorum. Üstüne üstlük evimin yanında bir sapık yaşıyor ben ne hallerle uğraşıyorum. Birazdan psikiyatra gidicem, sinirden kendimi dişliyorum.
Evet okuyor pislik, kaç yıldır bitiremedi..Abiniz üniversite okumuş ya da okuyor mu?
Açıkçası yaşınız küçük de değil, hani küçük çocuklar sinirlendiklerinde böyle yapabilirler. Kaldı ki anneniz onu kollamaya çalışsa bile abiniz anne Wcy de yiyecek biraz daha yapsana(bir üst level yapar mısın?) bu bize yetmez ya da yapmasa bile paylaşmasını bekler insan. Aranızda bu derece kin ve nefrete sebep olacak ne oldu ki?Evet okuyor pislik, kaç yıldır bitiremedi..
Erkek arkadaşım var, sebep buAçıkçası yaşınız küçük de değil, hani küçük çocuklar sinirlendiklerinde böyle yapabilirler. Kaldı ki anneniz onu kollamaya çalışsa bile abiniz anne Wcy de yiyecek biraz daha yapsana(bir üst level yapar mısın?) bu bize yetmez ya da yapmasa bile paylaşmasını bekler insan. Aranızda bu derece kin ve nefrete sebep olacak ne oldu ki?
Bitirene kadar sabret dicektim meslek sahibi olinca gidersin diye... hem is hem ders zor olurDaha birinci sınıfım
Biliyorum ama bu şekilde daha mı kolay?Bitirene kadar sabret dicektim meslek sahibi olinca gidersin diye... hem is hem ders zor olur
Zor tabi ama disarisi daha zor... elinde meslegin yok surekli calismak zorunda olacaksin kira elektrik su bunlar sikabilir seni bir sure sonra... en azindan okulunu yarila yada devlete basvur anlat sikintilarini kalabilecegin belki bir ogrenci evi misafirhane bunlari arastir...Biliyorum ama bu şekilde daha mı kolay?
Dün dersim vardı bütün gün sinir oldum çalışamadım, koskoca bir günümün içine ettiler..
Oyleleri oldukca gunesi na goruruz biz... kadinlar ikinci planda kalmaya devam eder boyle en cokda buna boyun egen susan hemcinsler yuzundenBen abinizden daha çok annenize kızdım nasıl bu şekilde evlat ayrımı yapar .cinsiyetçi, kadın düşmanı kadınlardan nefret ediyorum .. Bazı kadınlar çocukları olsa bile kadınlardan nefret ediyor ölesiye erkek eğemenliğinde köle gibi yaşaşmak horlanmak çok hoşlarına gidiyor istyorlar ki bütün kadınlar böle ezik olsun ... çoook sinirlendim
Doyamadılar pipiye. Dünyalar güzeli, varlığına her zaman şükrettiğim bir kız evladım var.Bi pipi sevdalısı anne daha...
Wcy, seni eski konundan hatırladım, çok hırpalanıyorsun ailen, akrabaların içinde. Yanlış anımsamıyorsam 20-22 yaşındaydın. Tahsilin, mesleki durumun nedir? Sağlam bir iş ayarlamaya çalışsan, birkaç güvenilir arkadaş edinsen kafana göre, şu 4-5 seneyi birlikte hem çalışıp hem ev arkadaşı olabileceğin insanları tanıma, işi-okulu ayarlama şeklinde planlasan?
Kurtarırsan sen kendini kurtaracaksın bu evin içinden... Hemen çat diye olmaz bu işler ama ileriye doğru bir yol çizmelisin ufaktan.
Her türlü zor ama ben arkadaşlarımla eve çıkıcam zaten üç arkadaş çıksak herşey üçe bölünür çok fazla yük olmaz hem. Bilmiyorum bakalım zaman neyi göstericek.Zor tabi ama disarisi daha zor... elinde meslegin yok surekli calismak zorunda olacaksin kira elektrik su bunlar sikabilir seni bir sure sonra... en azindan okulunu yarila yada devlete basvur anlat sikintilarini kalabilecegin belki bir ogrenci evi misafirhane bunlari arastir...
Insallah en iyisi olur hakkinda canimHer türlü zor ama ben arkadaşlarımla eve çıkıcam zaten üç arkadaş çıksak herşey üçe bölünür çok fazla yük olmaz hem. Bilmiyorum bakalım zaman neyi göstericek.
Evet hatırlıyorum, mesaj da yazmıştım.Son konumu okusana.
Senin bi 7 8 sene sonraki halinim
O erkek çocuklarının pipisini çerçeve yaptırıp duvara asin dedim
İyiki kızım olmuş aşığım kızıma kurban olsun hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?