Böyle abi olmaz olsun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gidip bir iş bulup da bu evde kalmayabilirim. Okulumun bitmesini beklersem sinir hastası olurum, dersimi etkiliyorlar. Zaten muhatabım değil aylardır da böyle ama ortada bir sofra varsa onda benimde hakkım var, herşeyde benimde hakkım var. Ben onunla sofraya bile oturmasam bana neler neler diyor, örnek vereyim anneme itle köpekle yemek yiyorsun bana başka bir sofra kur demişti, yine klasik annem ağzını açmamıştı. Sadece herşey benim demesi sinirime dokunuyor ve anneminde ona destek çıkması beni dövmesini de haklı bulmasına dayanamıyorum. Üstüne üstlük evimin yanında bir sapık yaşıyor ben ne hallerle uğraşıyorum. Birazdan psikiyatra gidicem, sinirden kendimi dişliyorum.

Bir çocuğunun önünden yemeği alıp diğerinin önüne koymak. Yorum yok!!!
Her şeyde oğluna daha çok önem veren, kızının sevgilisi var diye herşey yapmasına izin veren ve dövse bile haklı gören bir anne..

Abiniz üniversite okumuş ya da okuyor mu?

Evet okuyor pislik, kaç yıldır bitiremedi..
Açıkçası yaşınız küçük de değil, hani küçük çocuklar sinirlendiklerinde böyle yapabilirler. Kaldı ki anneniz onu kollamaya çalışsa bile abiniz anne Wcy de yiyecek biraz daha yapsana(bir üst level yapar mısın?) bu bize yetmez ya da yapmasa bile paylaşmasını bekler insan. Aranızda bu derece kin ve nefrete sebep olacak ne oldu ki?

Şu erkek çocuk, oğluş düşkünü annelere de, Allah kız evlat yüzü göstermese de yaşlanınca da gelinlerin eline muhtaç olsalar diyesi geliyor insanın.

Reactions: Wcy
Böyle erkek çocuk meraklısı anneler ve babalar hastalandığında o yüzlerine bakmadıkları kız çocukları kol kanat gerecek ama nerdee İlla başlarına gelince anlayacaklar evladın kızı erkeği olmadığını, hayırlısının olduğunu..

Erkek arkadaşım var, sebep bu

Bitirene kadar sabret dicektim meslek sahibi olinca gidersin diye... hem is hem ders zor olur
Biliyorum ama bu şekilde daha mı kolay?
Dün dersim vardı bütün gün sinir oldum çalışamadım, koskoca bir günümün içine ettiler..

Ben abinizden daha çok annenize kızdım nasıl bu şekilde evlat ayrımı yapar .cinsiyetçi, kadın düşmanı kadınlardan nefret ediyorum .. Bazı kadınlar çocukları olsa bile kadınlardan nefret ediyor ölesiye erkek eğemenliğinde köle gibi yaşaşmak horlanmak çok hoşlarına gidiyor istyorlar ki bütün kadınlar böle ezik olsun ... çoook sinirlendim

Biliyorum ama bu şekilde daha mı kolay?
Dün dersim vardı bütün gün sinir oldum çalışamadım, koskoca bir günümün içine ettiler..
Zor tabi ama disarisi daha zor... elinde meslegin yok surekli calismak zorunda olacaksin kira elektrik su bunlar sikabilir seni bir sure sonra... en azindan okulunu yarila yada devlete basvur anlat sikintilarini kalabilecegin belki bir ogrenci evi misafirhane bunlari arastir...

Oyleleri oldukca gunesi na goruruz biz... kadinlar ikinci planda kalmaya devam eder boyle en cokda buna boyun egen susan hemcinsler yuzunden

Doyamadılar pipiye. Dünyalar güzeli, varlığına her zaman şükrettiğim bir kız evladım var.
Rabbim herkese böyle evlat nasip etsin. 2. yi bekliyorum ve hamile olduğumu öğrendiklerinden beri ailenin yaşlıları erkek olur inşallah diye dua etti.
Hele biri var ki oğlu tarafından itilip kakılan, parası evi olduğu halde oğlunun bakmak istemediği bir aile büyüğü...
Oğlum olacağını öğrendiğinde, yaşından başından utanmadan çıkıp göbek atmıştı.
Kızımı dünyalara değişmem, ne ben ne babası asla evlat ayrımı yapacak insanlar değiliz ama etrafta böyle densizler dolu.
Niye çünkü pipisi var. Çok hırslıyım bu konu da.

Çok şükür ailemde de eşimin ailesinde de böyle insanlar yok. Kızımı candan, gönülden sever önemserler.

Her türlü zor ama ben arkadaşlarımla eve çıkıcam zaten üç arkadaş çıksak herşey üçe bölünür çok fazla yük olmaz hem. Bilmiyorum bakalım zaman neyi göstericek.

Son konumu okusana.
Senin bi 7 8 sene sonraki halinim
O erkek çocuklarının pipisini çerçeve yaptırıp duvara asin dedim
İyiki kızım olmuş aşığım kızıma kurban olsun hepsi

Gel benim kızım iki kızım var aşkla büyütüyorum üçüncü kızım ol anneni boşver abini de sen kendine değer ver gözünün önüne bak sakın kaçayım da evleneyim diye düşünme oku iş sahibi ol onlar sana muhtaç olsun ya evlat bu kızı erkeği olur mu Anlamıyorum insanları

Her türlü zor ama ben arkadaşlarımla eve çıkıcam zaten üç arkadaş çıksak herşey üçe bölünür çok fazla yük olmaz hem. Bilmiyorum bakalım zaman neyi göstericek.
Insallah en iyisi olur hakkinda canim
.. allah yardimcin olsun... arkadaslarin guvenilir ise seni satmayacklarsa olur tabi sen daha iyi tanirsin

Son konumu okusana.
Senin bi 7 8 sene sonraki halinim
O erkek çocuklarının pipisini çerçeve yaptırıp duvara asin dedim
İyiki kızım olmuş aşığım kızıma kurban olsun hepsi
Evet hatırlıyorum, mesaj da yazmıştım.
Sünnet edilen deriyle bir şeyler yapıyorlardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…