Böyle adaletsiz koca mı olur?

İlk iş olarak eve döner dönmez “Abini arama nedenini anlayamadım bana bir açıklar mısın lütfen. “ der sonrasında
“ Hastaneye gittim eğlenmeye değil hoş ona da giderim çocuğumun ihtiyacı dahilinde ama iyi niyetli davranıp Misafir olarak rahatsız etmemek uykunu bölmemekadına sessiz olmaya çalışarak çıktım evden.Sense amaçsızca abini arayıp sana haber vermediğimden bahsediyorsun. Mantığını ben kuramadım ama böyle konularda rahatsızlığını bana dile getirirsen konuşarak anlaşabiliriz. Ben olgun biriyim farkındasındır sende eminim. Ama arada sende dene insanlarla uğraşıcağına.” Der söylediği hiçbişeye cevap vermezdim.

Seviyenizi bozmak istemiyorsunuz ama seviyeli bir şekilde yaptıklarını yüzüne vurmanız lazım böyle üst dilden konuşarak, yoksa daha arsızlaşıyorlar.

bir insanin. gorumu kayni kp kv desi esi sayesinde iyi olur es esligini yapip esitligi saglayamiyorsa o is boyle kavgalara neden olur

Valla bu gorumceler neden gelinleri sevmez bi anlamadim gitti bende gorumcryim ama gelinimizi abim kadar severim. Kiz haddini bilmez simarigin teki(aynisi benim basimda ve yuvami yikti suan ) demem oki yuvam yikilasin diyosan duymazdan gel o konusurken muzigi son ses ac duyma sesini cunku bizim yuvamizi yikmalarina izin verdigimizde ekmeklerine yag suruyoruz kıs kıs güldürüyoruz arkamizdan duyma görme yok gibi davran

Maşallah Rabbim sana peygamber sabrı vermiş böyle bi insan değil görümcem feriştahı olsa ağzını yüzünü yırtarım saygısız insan. Kocan da ona prim veriyo ona da pes sen kendini savun bence canım sessiz kaldıgın için daha çok üstüne gelir senin

Neden bu kadar pasifsin...

Madem ki bu kadar huzurun kaçıyor, eşinle konuş, evine alma, yada eşin yokken haddini bildir...

Neden bu kadar pasifsin...

Madem ki bu kadar huzurun kaçıyor, eşinle konuş, evine alma, yada eşin yokken haddini bildir...

eşimle çooook konuştum hala konuşuyorum inanın saymadığım laf kalmadı. evime almama gibi bi şeye eşim müsade etmez asla. kız herşeyi alttan alttan yapıyo iyiymiş gibi görünen tiplerden çok sinsi.

Hatanız eşinize açıklama yapmaya çalışmanızda. “Mecbur değilim, vermedim” deyip kapatacaktınız telefonu. Sonra da kafanıza takmadan hayatınıza devam edecektiniz.
bunu da dedim, mesele kardeşim değil diyor. evdeki misafir sabah uyandığında yalnız olduğunu görecek evin hanımının gitmiş olduğunu görecek ama kendisine bi şey denilmemiş olacak ayıp değil mi diyor. uyuyan insanı dürterek uyandırıp ben gidiyorum dememi bekliyor heralde.

öyle. bi keresinde kv lere giderken eşimle yolda kavga etmiştik ben de dayanamayıp ağlayarak girmiştim eve. herkes yanıma gelip ne oldu diye sorarken bu kız yüzüme bile bakmamış sormamıştı. evde şarkı söyleyerek dolaşmıştı ve abisine her zamankinden iyi davranmıştı. ama aptal abisi asla görmüyor bunları.

keşke yapabilsem bu dediğinizi. ama temiz değilmişim falan filan dersem eşime, bana diyeceği şey evet temiz değilsin demek olur.

Liona Esposito tüm yorumlarından sendeki kocada iş olmadığını bu nedenle senin bu görümceyi çekmek zorunda olacağını anladım, sende de cesaret yok....

Hala sendeyse gün içinde bir sıkıntı yaparsa yine cinnet geçirdiye getirip saçını başını yol ve hemen eşini ara beni dövdü diye....

Eşin belki anlaşamadığınızı anlarda bir daha çağırmaz

Ayıpsa sizin ayıbınız, eşinizi ilgilendirmez. Ne cesaretle size bunları söyleyebiliyor? Görümce değil sorununuz, eşiniz.

bugün yine bişeyler duydum aradım ağzıma geleni saydım, bana "orası abimin evi sen kimsin ki" diyor. ben de "sadece abinin değil aynı zamanda benim de evim, bunu kabul edemiyorsan gelme, sen kimsin ki dediğin insanın evine gelip sofrasına oturacak kadar da yüzsüzsün ne diyeyim ki" dedim. eşime de söyledim bu laflarını yutmadan gelemez bu eve diye.

"Evliliklerde çocuk olduktan sonra ev kadının evidir, abinin bu evde bı kıyafetleri var, yani ev benim evim" diye her seferinde keskin bir şekilde belli et...

kaç yaşında bu görümce

sorun kesinlikle eşinde size neden inanmadığını anlamadım? siz eşisiniz, çocuğunun annesisiniz ve kardeşinin huyunu da biliyordur mutlaka. sizi umursamamış.

Şşştt görümcek çık git bak bakayım ben dışardamıyım.. kocamı darlar usandırır yıldırır o görümceği beter ederdim benim alanımda saygısızlık yapamaz misafirse baş üstüne ancak haddini aşarsa yallah.

kız bana orası abimin evi sen kimsinki diyor

kız bana orası abimin evi sen kimsinki diyor
Bana bak görümcek seni ezer içini dışına çıkarırım kim olduğumu hatırlarsın şakası bir yana bu terbiyesiz hadsiz tavrın kaynağını sorardım abisiyse direkt kocamla çözerdim bu işi, ya kardeşinin kalbini kırıcam ya haddini bilene kadar bu eve giremeyecek. Bu ne terbiyesizlik üsluba bak yengesisin yahu o ev senin, o evin direği sensin, direk sallanırsa altında kalır ikiside haberleri yok.

bakmayın aslında abisi bana carlıyo ama kardeşine belli etmiyo ona da ayrı davranıyo. bi de yüz bulsa nolurdu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…