• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle aile olmaz olsun

Kıyamam yaaa ... Her ay çalıştığınız paranın yarısını kenara koyarak alın en iyisi. Anne babanızın tepkisine de şaşırdım ama yapacak bir şey yok maalesef o_O

bunun için annen ve baban hakkında nasıl böyle düşünürsün anlamıyorum, baban doğru söylemiş bence, biriktir paranı öyle al, borçla telefon mu alınır allah aşkına

ya tabi ki ailenin tepkileri aşırı olmuş ama ne anneler ne babalar var bırak konuşsunlar duymadan geç, sonuçta hayattaki en önemli varlıkları sensin , senin de onlar

bunun için annen ve baban hakkında nasıl böyle düşünürsün anlamıyorum, baban doğru söylemiş bence, biriktir paranı öyle al, borçla telefon mu alınır allah aşkına
kusura bakmayın kötü düşünmüyrm kırgınım sadece çok sadece bir tel istedim zaten bozulan telimi kendim almıştım bundan önce bu sefer maaşım az almak bayağı süre alacak. hem yani ben gidipde başka bir şey istemedim sadece tel bugüne kdr hep onları düşündüm başlarını öne eğdirmedm

canım onlar senin ailen, hoş olmamış yaptıkları ama senin için yaptıkları onca şeyi düşün ve sakinleştir kendini... Allah korusun birine bişey olsa deli divane olurdun.. sakinleşince geçecek düşüncelerin, boş yere doldurma o güzel kafanı :KK39:

kusura bakmayın kötü düşünmüyrm kırgınım sadece çok sadece bir tel istedim zaten bozulan telimi kendim almıştım bundan önce bu sefer maaşım az almak bayağı süre alacak. hem yani ben gidipde başka bir şey istemedim sadece tel bugüne kdr hep onları düşündüm başlarını öne eğdirmedm
Canım yaşadığın ilde evkur varmı?

Back
X