Böyle aileniz olsa naparsınız

Eğer böyle bir adamsa babanız, hiçbir masraf yapmasada milletten altınları ona vermelerini ister. Kim bilecek onun masraf yapıp yapmadığını.Erkek kardeşinizin arkasındanda konuşuyormuş zaten. O sizin gibi takmıyor demekki. Herşeyi kendinize dert etmeyin. Alacaksa alsın, almazsa kendiniz alın. Bütün bu konuşmalarda annenizin tavrını merak ettim açıkçası. O ne diyor? Ya da bir şey diyor mu?

evlendikten sonra ah babam ah dersin

Her türlü söylediğini kabul ediyorum haklida olabilirsin yaşayan sensin elbette. Benim demek istediğim kız, uyar, tavır yap, kendi bildiğini oku ama o insanlardan asla tamamen uzaklaşma.

In
Annem babamın arkasından hep konusur ama yuzune karsı hep güler. Alcak o dıyor. Ama alırsa kı halama falan dıycek bak bak bana aldırdı alamadı, bensız bısı yapamıyor falan dıycen

Her türlü söylediğini kabul ediyorum haklida olabilirsin yaşayan sensin elbette. Benim demek istediğim kız, uyar, tavır yap, kendi bildiğini oku ama o insanlardan asla tamamen uzaklaşma.
Ben ayda bır kez gıtmeyi dusunuyorum. Icli dıslı olmıycam zaten erkej kardesımde öyle suan ona karsı

Kendi eliyle ve diliyle evlatlarına sıkıntı yapan insanlar, biraz yaşlanınca veya yalnız kalıncada bu evlatlarına vefasız bilmem ne diye sarıyor, laf ediyor. Oysa, sevgi ve ilgiyi zamanında kendileri göstermiyor,soğutuyorlar çocuklarını. Ama, büyükler diye, anne veya babalar diye her zaman, ne yapmış olurlarsa olsunlar haklı oluyorlar. Atsan atılmaz, satsan satılmaz durumlar oluyor. Allah size hayırlı bir iş ve eş ve yuva nasip etsin. Kimseye de, babanız dahil muhtaç etmesin diyorum.

Amin çok sagolun ınsallah ona muhtac olmam. Kı baba evındeyken bıle ona para vermiyoruz dıye bın tane laf sayıyor. Yok kıralarını ben veriyorum falan. Bana resmen dusman olmus bu adam. Ben de cok guzel mesafe koycam ona. Tek derdım aslında kpssyi kazanıp atanmak. Ailem zaten yok gıbı

Kardesin iyi niyetli degil babana ne aldirabiliyosan aldir evlendikten sonra gorusmezsin altin istiyormus istesin zorla alacak degil ya bukadar endiselenicek bisey yok. Kiz tarafinin altin aldigi nerde gorulmus? Ne koparabilirsen kopar kardesin evlense herseyi aldirir demissin ayni seyi dusundum sana gurur yaptiriyor ne icin? Belki kiskanclik bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…