Böyle aileniz olsa naparsınız

Valah genclik nereye gidio anlamadm dugunumde babam katki yapmadi napim cani sagolsun ya yok sonra Ben evlendirdim dermi diyor dese ne olur allahim sen akil fikir ver genclere

Babanız düğünü ben yaptım derse, gelinlik 3 000 düğün salonu 10.000 yemek oturma şu kadar sonuç yaklaşık 100.000 tutuyor. Seninkileri ne kadardı babacığım; öderim babacığım dersiniz, zorla alacak değil altınları

Ne guzel demissiniz dimi insan sonra mumla ariyoe gercekten ah ah El kapisina gitsinler ozmn gorurler

Babası içmiş, eve gelip sızmış kıza kötü davranmış hala derdiniz ne diyenler var. Mutsuz bir çocukluk ve gençlik olabilir mi derdi? Konu sahibi zaten herşeyini yapıyor... Beklentisi yok.

Babanız altın falan istersede, bir tek yatak odası aldın diye altın falan istemeye ne hakkın var. Utanmıyormusun, yatak odasının parasını ben sana öderim.Ama,babayım diye gezinme bundan sonra ortalıkta dersiniz. Eğer, altınlara gözünü diktiyse, yatak odası falan almasada zaten ister. Onun için, şimdi gurur yapıp aldırmamazlık etmeyin. Bırakın işiniz yoksa, babanız alsın.

Ah dunya Mali Icn su soylemek Bak baba diye ortada geciyorsun mu desin babasina. Yuh yaaa

Ah dunya Mali Icn su soylemek Bak baba diye ortada geciyorsun mu desin babasina. Yuh yaaa
Bir baba olarak çocuğuna bir eşya alıp, karşılığında altın istemeye utanmayacak biriyse, bu lafı hak ediyordur. Dünya malıysa hepsi dünya malı sonuçta. Durumu yoksa veya almak istemiyorsa zorla al diyen yoktur herhalde.Sonradan altın isteyip, kızını milletin gözünde küçük düşürmemeli.

Çok daha beterlerini yaşayanlar var biri de benim sukret. Baban kardeşine destek olup sanada alırim falan diyorsa demek ki cokta sorumsuz bir insan değil. Arkandan konuşmayı da çoğu yapıyor zaten önemli olan gormezden gelmek huzur ortamını sağlamak. Kardeşin çok yanlış yapmış, babam Abime konuşuyor oda onun arkasından ama birbirlerine iletmiyoruz ne gerek var huzursuzluk çıkarmaya. Yeri geliyor bana konuşuyor yeri geliyor ufak kardesimize beni konuşuyor. Kimse yüz yüze iken konuşmuyor zaten emin ol. Ayrıca aileni silmek için yeterli bir neden göremiyorum. Evlendigin kişinin ilerde degismeyecegine garanti veriyosan burda ki çoğu konuyu erinmeden okumani tavsiye ederim. Allah gostermesin tabi ama bigun bişey olursa geriye baktığında aileni görememek çok koyar. En kötü babanın bile sofrasinda yemek yiyen evlat çekinmeden yer. Babanın gözüne gelmez ama el denilen sahslar bir yere kadar yanında olur. Kime savaş açtığına iyi bak. Ben seni 3 gün 5 gün idare ederim çünkü kan bağımız yok ama ailen kizsada sovsede o kapıyı hep açık tutar. Acı ama gerçek bu şekilde. Benim babamı anlatsam aklın durur fakat ben bilirim ki şu hayatta her konuda bir tek o koşar bana. Kendim konuşurum kızarım içimde bir dünya yara var ancak bir Allahin kuluna onunla ilgili konuşturmam. Eşim dahi benimle beraber oturup kotuleyemez. Ancak kendisine bir zarari olursa onunla ilgili kendisini savunabilir.

Valah yillardir heryerde vardi bu kultur

Ayrıca burdakilerin de gazına gelme herkes bir işi cikipta bu formdan çıkış yapana kadar yanında olur. Tamam sitem et istersen bekleme kendin hallet borcunu derdini hak veriyorum. Ama aileni asla silmeye kalkma sana asıl faydası olacak olanlar biz değil onlar.

Valah helal olsun size

Siz zaten yolunuzu çizmişsiniz. Olayin da çok güzel farkindasiniz. Bundan sonra kendi aileniz olacak ona odaklanin. Hayatin ne getirecegini komse bilemez. Ailenizle de bayramdan bayrama meraba meraba modunda devam edin. Cok gitmeyin borç vermeyin. Ayda bir gidin gelin yeter

Şöyle babam bab
Babam baba tarafına ben aldım herseyı cok borcum var altınları bana verın derse verırler. Erkek kardesıme hıc takı takılmadı hepsını babama verdıler. Bana da aynısını yapar. Almasa bıle aldım der. Mesela kız kardeşim kendıne araba aldı. Herkese ben aldım demıs. O da hep yapmadıklarını yaptı gıbı gösterıyor herkese

Babası içmiş, eve gelip sızmış kıza kötü davranmış hala derdiniz ne diyenler var. Mutsuz bir çocukluk ve gençlik olabilir mi derdi? Konu sahibi zaten herşeyini yapıyor... Beklentisi yok.
Şöyle bu yasıma kadar maddı manevı bırsey görmedim. Hep bıze söylenır. Hala ıcer. Cuma cumartesi pazar gunlerı bayılana kadar ıcer. Evde kavga eksık olmaz. Bı ton mahkemesı var. Sonra vay efendım aılenı sılme. Ya kendı bana el olacaksın artık. Benım oglumla bız kalıcaz dıyen ınsan. Hatta nısanlımın aılesıne yuzuk takılır takılmaz sızın kızınız artık, benım kızım gelinim demıstı. Halaa daha atanı sılme dıyorlar. Imdat diye bagırasım var. Agustos ayında da bu nalet babaannemın adıni sıldırcem mahkeme acıcam. Benım derdım fakırlık degıl. Babamın parası olsada olmasada bana bır lıra vermez. Derdımı sormaz. Onun tek derdı basından gıdelım bunu istiyor. Ama Allah buyuk. Yarın bırgun hamile olcam torunu olcak duyurmıycam bıle bak o derece kınlendım artık ona nefret ediyorum. Suan kpss calısıyorum. Isı de yenı bıraktım.babamın da ısı bıtıyormus yanı hep ikimizde evde olucaz. Bende hergun dershaneye gıdeyım orda calısayım dıyorum. Sınava zaten 4 ay kaldı

Valah genclik nereye gidio anlamadm dugunumde babam katki yapmadi napim cani sagolsun ya yok sonra Ben evlendirdim dermi diyor dese ne olur allahim sen akil fikir ver genclere
Benım derdım sadece maddi katkı degıl. Ya zamanın da bıze cok cektırdı. Halaa cektırıyor. Ben bu ınsanla tek kelıme konusmuyorum. Umrunda bıle degıliz.bı cocuk babasından kolay kolay nefret etmez

Şuan arkamdan konusuyormus.bana babam ona her lafımı soyluyorum dıye sivri diyor. Bu lafından da nefret ediyorum. Sivri alsın eşyalarını bakalım nasıl alcak. 7 sulelaye ben aldım cok borcum var altınlaru bana verın dıycek. Kı herkes bak şu nankör kıza babasını sevmıyor ama yuzsuz gıbı aldırıyor dıycek. Babanız arkanızdan konussa. Hep suratsız boyle otursa,bu evden gıt ınsallah bıdaha gelmezsın dese gene gurur yaparmısınız

Evet bende öyle dusunuyorum. Zaten sınavdan sonra ıse gircem. Hep calıscam zaten. Kendı aılem umarım duzgun olur. Ben zaten bu evden okadar bunaldım kı evlenmesemde ayrı ev düşünüyordum o derece

Erkek kardesımınde arkasından bayaa salladı. Sonra herkesten altın dılendı kendini magdur gosterdı

Ben bı gun bosansam da babam hemen ıkıncı kocayo bulur. Ben aslında hemen nısan istemiyordum. Nısanlımın araba kredı var cunku. Ama babam sureklı görucu muabbeti yapardı evde kaldın derdi onun yuzunden nısanlıma dedum ga gel ya ayrı eve cıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…