Merhabalar arkadaşlar,ben bu siteye 2 senedir üyeyim fakat yeni bir üyelik aldım yani uzun süredir aranızdayım.Neyse gelelim benim derdime ...bu forumda bir arkadaş her doğuran anne olmuyor demişti çok doğru benim anne, anne bile demek istemesemde ben daha çok ufak yaşlarımdayken babamla ayrılmış(kendi isteğiyle nedenini sordğumda rahat yaşamayı sevdiğim için diyor)bu insan ben 15 yaşlarımdayken evli bir adamla konuşmaya başladı ki 21 yaşındayım halen konuşuyorlar .. adamın 6 tane çoçuğu var ayrıca yaşı dedemden bile büyük 75 yaşında ! Tabiki bununla kalmıyor başka bir evli adamla daha görüşüyor oda bir camide imamlık yapıyor ve o adamda evli !onunda 2 kızı 1 oğlu var...
bu imam olan(sözde imam)adam ise o yaşlı adamdan haberi ola ola bu kadınla konuşuyor anne olacak bu kadın o yaşlı adamdan para alıyor..aylık 1500 lira ayrıca oturduğumuz evin kirasını ödüyor diğer adamda bunların hepsini biliyor oda buzdolabını dolduruyor o kadının kuaför parasını ödüyor benim bu imam olacak adamla birde kavgam oldu o kavgada benim parmağım kırıldı..nekadar tepkiler koysamda anlamıyor bu parmak olayından sonra bu eve hiç bir erkek girmiyecek özellkle evli olarak asla dedm tehdit ettim ama bu seferde gizli gizli konuştuğunu öğrendim..ben diğer odadayken o konuştuğu erkekleri odasında ağırlıyor adamlar evde duşa giriyor çıkıyor NEFRET EDİYORUM
bu kadın iğrenç bir insan bu yaptıkları çok pislik şeyler .bende 4 ay oldu ALLAHA şükür evlendim ama halen bu evdeyim çünkü eşim arabistanli vize işlemlerimi bekliyorum gitmek için..ben namaz kılarken o odada erkeklerle içki içiyor pislik şeyler yaşatıyor bide her ALLAHIN gunu benimle tartışıyor kavga ediyor benim bu yaptıklarına tahamul noktam taşmış yaptıklarından utanmıyor birde bana annenmişim gibi davranmıyorsun diyor bende anne gibimisin sence diyorum temizlik yapsa umumi tuvalet temizlese namusuyla gözümde kocaman olurdu ben ona her turlu çalışır yardım ederdm ki ben çalışırken bile o bu adamlarla beraberdi aslında anlatılacak daha çok şey var ama özetle benim derdim çok büyük...yorumları size bırakıyorum arkadaşlar....

Son düzenleme: