Böyle anne Olurmu !

_LoLa_

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
16
0
16
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar,ben bu siteye 2 senedir üyeyim fakat yeni bir üyelik aldım yani uzun süredir aranızdayım.Neyse gelelim benim derdime ...bu forumda bir arkadaş her doğuran anne olmuyor demişti çok doğru benim anne, anne bile demek istemesemde ben daha çok ufak yaşlarımdayken babamla ayrılmış(kendi isteğiyle nedenini sordğumda rahat yaşamayı sevdiğim için diyor)bu insan ben 15 yaşlarımdayken evli bir adamla konuşmaya başladı ki 21 yaşındayım halen konuşuyorlar .. adamın 6 tane çoçuğu var ayrıca yaşı dedemden bile büyük 75 yaşında ! Tabiki bununla kalmıyor başka bir evli adamla daha görüşüyor oda bir camide imamlık yapıyor ve o adamda evli !onunda 2 kızı 1 oğlu var...:@bu imam olan(sözde imam)adam ise o yaşlı adamdan haberi ola ola bu kadınla konuşuyor anne olacak bu kadın o yaşlı adamdan para alıyor..aylık 1500 lira ayrıca oturduğumuz evin kirasını ödüyor diğer adamda bunların hepsini biliyor oda buzdolabını dolduruyor o kadının kuaför parasını ödüyor benim bu imam olacak adamla birde kavgam oldu o kavgada benim parmağım kırıldı..nekadar tepkiler koysamda anlamıyor bu parmak olayından sonra bu eve hiç bir erkek girmiyecek özellkle evli olarak asla dedm tehdit ettim ama bu seferde gizli gizli konuştuğunu öğrendim..ben diğer odadayken o konuştuğu erkekleri odasında ağırlıyor adamlar evde duşa giriyor çıkıyor NEFRET EDİYORUM :@ bu kadın iğrenç bir insan bu yaptıkları çok pislik şeyler .bende 4 ay oldu ALLAHA şükür evlendim ama halen bu evdeyim çünkü eşim arabistanli vize işlemlerimi bekliyorum gitmek için..ben namaz kılarken o odada erkeklerle içki içiyor pislik şeyler yaşatıyor bide her ALLAHIN gunu benimle tartışıyor kavga ediyor benim bu yaptıklarına tahamul noktam taşmış yaptıklarından utanmıyor birde bana annenmişim gibi davranmıyorsun diyor bende anne gibimisin sence diyorum temizlik yapsa umumi tuvalet temizlese namusuyla gözümde kocaman olurdu ben ona her turlu çalışır yardım ederdm ki ben çalışırken bile o bu adamlarla beraberdi aslında anlatılacak daha çok şey var ama özetle benim derdim çok büyük...yorumları size bırakıyorum arkadaşlar....

Son düzenleme:
Annenizin rahat yaşamdan kastı buymuş demek ki? Bir taşla iki kuş, biri para veriyor diğeri dolabı dolduruyor.
Allah ıslah etsin ne denir ki..
:50:

Son düzenleme:
Allah yardım etsin sana sanki, gerçek değilmiş gibi geldi, yani ne bileyim bu kadarda olmaz diyorum.
Allahım sana merhamet etsin onuda ıslah etsin.

Isallah vıze ıslemlerın hemen gerceklesır
ısallah yenı yuvanda esınle cok muutlu bır omur surersın ve arkana bakmak zorunda kalmazsın...

Allah yardım etsin sana sanki, gerçek değilmiş gibi geldi, yani ne bileyim bu kadarda olmaz diyorum.
Allahım sana merhamet etsin onuda ıslah etsin.

Yalan söylenecek veyahut iftira edecek bir durum söz konusu değil sonuçta bir arkadaşımdan bahsetmiyorum..
Bu yazdıklarım kısa özeti daha büyük şeyler var ..sadece bukadarla kalmıyor yani.. amin amin ALLAH banada yardım etsin..

bence annenin yaptıkları çok ayıp nasıl bi kadınmış bu ya annelik duygusu adına bişey taşımıyo dinden imandan çıkma buna denir..annenin iyi bir derse ihtiyacı var .ama düşmeden görmez ne diyim ALLAH ıslah etsin.inş sen de yuvana gider biran önce mutlu olursun eşine sımsıkı sarıl iyiyse bırakma asla..anenin durumuna asla düşme..ki ALLAH düşürmesin ..gittiği yol yol değil nasıl düşüncesizce davranıyormuş..kadın olrarak kendim utandım:14:

Ne denir bilmiyorum ki o evde kalmasan keske eşini beklerken arkadaş akraban yok mu biranönce uzaklaş arabistan da mı yaşayacaksınız benim erkek arkadaşım orada çalışmıştı anlatırdı zor herşey ,sırf para için gitti iyide kazanmıştı gerçi hoş ben bekledim o başkası ile nişanlı demem o ki orada yaşam zor inşallah herşey gönlüncr olur :31:

15 yaşınızdan beri anneniz görüşüyor ve şuanda 21 yaşındasınız, o günden bugüne, bu durumları tasvip etmemenize rağmen, değişmemişse, neden annenizle halen birlikte yaşıyorsunuz ?
Evet yaşınız küçük lakin en kötü ihtimal öğrencide olsanız yine en kötü ihtimal part time bir işte çalışıyor, kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyor olabilseydiniz, bir ögrenci yurduna bile yerleşebilirdiniz yada şehir dışında okumak da geçicide olsa sizin için bir çözüm olabilirdi.

Yani konu bana çok gerçekci gelmedi. Madem katlanılmayacak kadar iğrençlikler vardı, kimse 6 sene birşey yapmadan durmaz, yada 6 sene sonra çözüm aramaz..

bu durumdan sadece sen rahatsizsin oyleyse..insallah kotu seyler senin basina gelmemmistir bencede esine soyle biraz hizlandirsin islemini..yoksa allah gostermesin esin bilmiyorsa annenin bu durumlarini laf soz bile eden olur arkandan anasi boyleyse kizi nasildir diye.. bir an once kacmanin yollarina bak sen..

babanızın yanına neden gitmediniz. madem böyle bir hayatı var senelerdir biliyorsunuz. ben olsaydım, babama açılırım ve yanına giderim..o adamların bir gün size taciz etmeyeceği ne malumdu..

Son düzenleme:
15 yaşınızdan beri anneniz görüşüyor ve şuanda 21 yaşındasınız, o günden bugüne, bu durumları tasvip etmemenize rağmen, değişmemişse, neden annenizle halen birlikte yaşıyorsunuz ?
Evet yaşınız küçük lakin en kötü ihtimal öğrencide olsanız yine en kötü ihtimal part time bir işte çalışıyor, kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyor olabilseydiniz, bir ögrenci yurduna bile yerleşebilirdiniz yada şehir dışında okumak da geçicide olsa sizin için bir çözüm olabilirdi.

Yani konu bana çok gerçekci gelmedi. Madem katlanılmayacak kadar iğrençlikler vardı, kimse 6 sene birşey yapmadan durmaz, yada 6 sene sonra çözüm aramaz..

Siz farklı pencereden bakıyorsunuz anlattıklarınız okadar kolay olmuyor malesef ben liseden bırakmak zorunda kaldım ki yurda gidebilmem imkansz okulu sırf bu olaylardan dolayı babamın yanına gitmeyi istedim ama babamın şuanki eşi istemediği için babam güzel bir dille zor olur dedi..akrabalarımz ise kimse sahip çıkacak yada gel bnmle yaşa diyecek bir akrabamz yok etrafmzda ,evdende kaçtım arkadaşıma geri döndüm vsvs öyle 6 sene rahat geçmedi sizin düşünceniz kadar.başına gelmeyen anlamıor doğal olarak

Siz farklı pencereden bakıyorsunuz anlattıklarınız okadar kolay olmuyor malesef ben liseden bırakmak zorunda kaldım ki yurda gidebilmem imkansz okulu sırf bu olaylardan dolayı babamın yanına gitmeyi istedim ama babamın şuanki eşi istemediği için babam güzel bir dille zor olur dedi..akrabalarımz ise kimse sahip çıkacak yada gel bnmle yaşa diyecek bir akrabamz yok etrafmzda ,evdende kaçtım arkadaşıma geri döndüm vsvs öyle 6 sene rahat geçmedi sizin düşünceniz kadar.başına gelmeyen anlamıor doğal olarak

siz bütün gerçekleri olduğu gibi babanıza anlattınızmı. yani bir baba kızının böyle bir ortamda yaşamasını istemez bence. hemde 15 16 17 yaşında bir genç kızı...

Ablam var ama oda o kadına çekmiş..Her yaptığını destekliyor malesef.. Hatta o imam olacak adamdan bu kadın çocuk aldırmış beraber gitmişler o çocuğuda aldırmaya benim haberm aylar sonra haberim oluyor...

Pardon ben anlayamadım kim çocuk aldırmış annemi ablanmı.
Ayrıca canım madem adam imam bulunduğunuz yerin Müftülüğüne adını vererek şikayet edebilirsiniz adamı.
Yanlış anlamayın size inanmamak değil sadece inanılmaz bir olayda ondan.
Allah göstermesinde sıradan değil yani.

bu durumdan sadece sen rahatsizsin oyleyse..insallah kotu seyler senin basina gelmemmistir bencede esine soyle biraz hizlandirsin islemini..yoksa allah gostermesin esin bilmiyorsa annenin bu durumlarini laf soz bile eden olur arkandan anasi boyleyse kizi nasildir diye.. bir an once kacmanin yollarina bak sen..

eski evimizde şuan başka yere taşındk eski yerde zaten adı çıkmştıo yüzden esnaflar bizede farklı gözle bakıyordu orada o yüzden yapamadı taşndık

Pardon ben anlayamadım kim çocuk aldırmış annemi ablanmı.
Ayrıca canım madem adam imam bulunduğunuz yerin Müftülüğüne adını vererek şikayet edebilirsiniz adamı.
Yanlış anlamayın size inanmamak değil sadece inanılmaz bir olayda ondan.
Allah göstermesinde sıradan değil yani.

Evet olaylar çok ağır bu yaşımdayım inanın kendimi 60 yaşında gbi hissediyorum.. annem olacak o kadın o imamdan çocuk aldırmış..adamı müftülüğe vermeyi kaç kere düşündüm ama bu kadın ve o imam çok tehlikeli benim başımı belaya sokarlar diye düşnüüyorum ..birde bu olaylardan haberi olan bir dostum var oda bu olayları gözüyle gördü..oda bana bulaşma evlenip gideceksin bu kadın tehlikeli adamı ipe götürür diyor brde nikahım oldu bnm ama daha düğünm olmadı düğnmde olacak bni düğnde rezil eder bu kadın öyle birşey yaparsam blmyrm samara61 kafam çok karışık o yüzden bu konuyu açtım ztn :(

Back
X