Böyle arkadaşlık olur mu bitirmeyi düşünüyorum?

Bu arkadaşı hayatınızdan çıkarmak için daha ne olması gerekiyor?
şöyle ünide affettrdi sonra yıllarca görüşmedik telde sadece uzak şehirlerdeyiz geçen sene ve bu sene yanyana geldik onda da böyle. yanyana gelince insan daha iyi anlıyor. işim olmaz arkadaş değil düşman bu

Arkadaşınızda sorun yok sorun sizde! Şu yazdıklarınızdan ikisi başıma gelse o arkadaşı ben çoktan hayatımdan çıkarmıştım.
Memlekete çağırıyor gidiyorsunuz sizinle görüşmüyor bu yetmezmiş gibi birde evine gidip 2 hafta kalıyorsunuz yüzünüze bakmıyor ama çıkıp evinize dönmek aklınıza gelmiyor. Siz daha enterasansınız kusura bakmayın.

Emin olun yalnızlık böyle karaktersiz insanlarla görüşmekten çok daha hayırlı. İnsan yalnızken yapacak bir sürü şey bulabilir. Onlarla vakit geçirmek can sıkmaktan başka bir şeye yaramaz. İyi ki kurtulmuşsunuz diğerinden haddini bilmez biriymiş. Namus sizin namusunuz hiç hakkı yok ileri geri konuşmaya, esas kendisi sorunludur öyle konuşuyorsa. Düzgün bi insan başkasının namusuna dil uzatmaz zaten. İnşallah bundan da kurtulursunuz, bu insanlardan güzellikle kurtulmak zor yani

Haklısınız, konu sahibi kırılmasın ama doğru. Ben de aynı hataya düştüm. Ne kadar uzattıysam o kişiden daha çok zarar gördüm, çok geç kaldım def etmekte

Haklısınız, konu sahibi kırılmasın ama doğru. Ben de aynı hataya düştüm. Ne kadar uzattıysam o kişiden daha çok zarar gördüm, çok geç kaldım def etmekte
Karşımdaki insan beni kırmaktan çekinmiyorsa, arkadaşlığımıza değer vermiyorsa ben niye ona haketmediği değeri vereyim ki?
Benimde hayatımda 2 kişi oldu böyle, baktım uzaklaşınca arkadaşlık değeri bitiyor onlarda bende sildim numaralarını bitti gitti benim için, hayat böyleleriyle uğraşmak için kısa değmez

Bence cevabı açıkça sizde biliyorsunuz.. Dost kavramının karşılığı tabi ki bu değil.. Ben olsam daha onla asla görüşmezdim.. Çok tatlısınız ki herşeye rağmen onu adamdan saymışsınız ama vazgeçin bundan çok üzülürsünüz..

sevgilim başka şehirdeydi yanına gittim o yüzden namussuz oldum ki ben özelimi anlatmam ne yaşadıgımı falan içi fesat işte. ikisi birbirinden beter

Daha öğrenciyken o kadar faturayı borcu sizin üzerinize bırakıp gittiğinde arkadaşlığınızı bitirmeliydiniz. Ben böyle birine selam bile vermem ama siz yıllarca devam ettirmişsiniz sözde arkadaşlığınızı

ben zaten gerizekalıyım kin tutamıyorum affediyorum o yüzden. işte şu 1 yılda oldu hepsi. akıllandım bu sefer

aynen öyle hak etmeyene değer vermeyeceksin.

Hiç tarzım değil böyle dost edinmek çokta erkeklere meğilliyse ondan zaten uygun kız dostu olmaz , sürekli erkeklerle konuştuğundan sana karşı nasıl hareket edilir eş geçmiş , kişiliği çok berbat egoistin biri ,
Empati sıfır

Bir daha onun için dost kelimesini kullanmamanı tavsiye ediyorum

neden zorluyorsunuz? o sizin arkadaşınız değil farkında mısınız? aynı şekilde cevap vermeyin, görüşmeyin artık. bu kadar verici olmamalı kimse için. resmen size yok muamelesi yapıyor. siz de ona yapın. bir daha görüşmeyin lütfen. kendinize olan saygınızdan bu kişi silin.

erke

engelledim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…