şöyle ünide affettrdi sonra yıllarca görüşmedik telde sadece uzak şehirlerdeyiz geçen sene ve bu sene yanyana geldik onda da böyle. yanyana gelince insan daha iyi anlıyor. işim olmaz arkadaş değil düşman buBu arkadaşı hayatınızdan çıkarmak için daha ne olması gerekiyor?
Emin olun yalnızlık böyle karaktersiz insanlarla görüşmekten çok daha hayırlı. İnsan yalnızken yapacak bir sürü şey bulabilir. Onlarla vakit geçirmek can sıkmaktan başka bir şeye yaramaz. İyi ki kurtulmuşsunuz diğerinden haddini bilmez biriymiş. Namus sizin namusunuz hiç hakkı yok ileri geri konuşmaya, esas kendisi sorunludur öyle konuşuyorsa. Düzgün bi insan başkasının namusuna dil uzatmaz zaten. İnşallah bundan da kurtulursunuz, bu insanlardan güzellikle kurtulmak zor yanine iğrenç insanlar var ya kötü kalpliler. geçem ayda başka arkadaşlığımı bitirdim durduk yere uslupsuz konuştu ben yine kibar cevap vermeye çalıştım. en son belaltından vurdu namussuz demeye getirdi durduk yere..ondan kurtuldum sıra bunda. gerekirse arkadaşssız yalmız kalırım kafam rahat olur değmez
Haklısınız, konu sahibi kırılmasın ama doğru. Ben de aynı hataya düştüm. Ne kadar uzattıysam o kişiden daha çok zarar gördüm, çok geç kaldım def etmekteArkadaşınızda sorun yok sorun sizde! Şu yazdıklarınızdan ikisi başıma gelse o arkadaşı ben çoktan hayatımdan çıkarmıştım.
Memlekete çağırıyor gidiyorsunuz sizinle görüşmüyor bu yetmezmiş gibi birde evine gidip 2 hafta kalıyorsunuz yüzünüze bakmıyor ama çıkıp evinize dönmek aklınıza gelmiyor. Siz daha enterasansınız kusura bakmayın.
Karşımdaki insan beni kırmaktan çekinmiyorsa, arkadaşlığımıza değer vermiyorsa ben niye ona haketmediği değeri vereyim ki?Haklısınız, konu sahibi kırılmasın ama doğru. Ben de aynı hataya düştüm. Ne kadar uzattıysam o kişiden daha çok zarar gördüm, çok geç kaldım def etmekte
Bence cevabı açıkça sizde biliyorsunuz.. Dost kavramının karşılığı tabi ki bu değil.. Ben olsam daha onla asla görüşmezdim.. Çok tatlısınız ki herşeye rağmen onu adamdan saymışsınız ama vazgeçin bundan çok üzülürsünüz..Şöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
aradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.
daha sonra yaşadıgı şehre gittim yanına. ilk gittiğim gün komşuları geldi balkondydık okey oynamaya içeri gittiler bana söylemedi gel ben okey oynayacam yanımda dur. ya da durma arkadaşın gelmiş kaç yıl görmemişsin demi. beni yalnız bıraktı bi iey demeden kaç saat. ordayken de hep yorgunum dışarı çıkamam yok sıcak bilmem ne 2 haftada 1 kere çıktık. tatil bölgesi ama evden çıkmıyor. öğlen 2 de uyanıyo ben erken kalkıyom aç aç bekliyorum. bir şey lazım oluyo getirmiyor erkek kardeşinin odasında adam 27 yaşında git al diyo çocuk yatarken falan.
neyse geçen mecburiyetten gittim yüzüme bakmadı nerdeyse. 2 gün kalmak zorunda kaldım ilk gün başkalarıyla konuştu hep bana gelince 5 karış surat. gece erkenden yatagını serdi ben uykum yok ses var çok yatamam dedim arkasını döndü bana uyumuyo biliyorum tele bakıyo 4 te uyudu hiç konuşmadı. sabah kahvlatıda hiç konuşmadık. bilet almaya çıktık bulamadık ben o şehri bilmiyorum hiç. otogardan alalım dedim. taksiiyi durdurdum sen bin ben gelemem dönemem geri dedi. görüşmedi bile bindim direkt.1 saat sonra bilet aldın mı yazmış sadece. daha sonra yolculukta sonrasında falan hiç yazmadı 2 gündür. sizce böyle dost olur mu. ha bi de benim mesajşarıma 3 4 saat sonra cevap yazıyordu orda gördüm ki yabında tel hep sevgilisine cevap yazıyo anında
sevgilim başka şehirdeydi yanına gittim o yüzden namussuz oldum ki ben özelimi anlatmam ne yaşadıgımı falan içi fesat işte. ikisi birbirinden beterEmin olun yalnızlık böyle karaktersiz insanlarla görüşmekten çok daha hayırlı. İnsan yalnızken yapacak bir sürü şey bulabilir. Onlarla vakit geçirmek can sıkmaktan başka bir şeye yaramaz. İyi ki kurtulmuşsunuz diğerinden haddini bilmez biriymiş. Namus sizin namusunuz hiç hakkı yok ileri geri konuşmaya, esas kendisi sorunludur öyle konuşuyorsa. Düzgün bi insan başkasının namusuna dil uzatmaz zaten. İnşallah bundan da kurtulursunuz, bu insanlardan güzellikle kurtulmak zor yani
ben zaten gerizekalıyım kin tutamıyorum affediyorum o yüzden. işte şu 1 yılda oldu hepsi. akıllandım bu seferArkadaşınızda sorun yok sorun sizde! Şu yazdıklarınızdan ikisi başıma gelse o arkadaşı ben çoktan hayatımdan çıkarmıştım.
Memlekete çağırıyor gidiyorsunuz sizinle görüşmüyor bu yetmezmiş gibi birde evine gidip 2 hafta kalıyorsunuz yüzünüze bakmıyor ama çıkıp evinize dönmek aklınıza gelmiyor. Siz daha enterasansınız kusura bakmayın.
Emin olun yalnızlık böyle karaktersiz insanlarla görüşmekten çok daha hayırlı. İnsan yalnızken yapacak bir sürü şey bulabilir. Onlarla vakit geçirmek can sıkmaktan başka bir şeye yaramaz. İyi ki kurtulmuşsunuz diğerinden haddini bilmez biriymiş. Namus sizin namusunuz hiç hakkı yok ileri geri konuşmaya, esas kendisi sorunludur öyle konuşuyorsa. Düzgün bi insan başkasının namusuna dil uzatmaz zaten. İnşallah bundan da kurtulursunuz, bu insanlardan güzellikle kurtulmak zor yani
aynen öyle hak etmeyene değer vermeyeceksin.Karşımdaki insan beni kırmaktan çekinmiyorsa, arkadaşlığımıza değer vermiyorsa ben niye ona haketmediği değeri vereyim ki?
Benimde hayatımda 2 kişi oldu böyle, baktım uzaklaşınca arkadaşlık değeri bitiyor onlarda bende sildim numaralarını bitti gitti benim için, hayat böyleleriyle uğraşmak için kısa değmez
en iyisi o galibaHiç açıklama bile yapmadan her yerden engelleyin
Evet çünkü onunla tartışsanız belkide yine ajitasyon yapıp affettirecek kendisinien iyisi o galiba
Estağfirullah tabiki gerizekalı değilsiniz ve kin tutmamak çok güzel bir davranış ama karşınızdaki insan kin tutulacak biri bile değilben zaten gerizekalıyım kin tutamıyorum affediyorum o yüzden. işte şu 1 yılda oldu hepsi. akıllandım bu sefer
engelledim şimdiEvet çünkü onunla tartışsanız belkide yine ajitasyon yapıp affettirecek kendisini
evet iyi niyetliyimsir affediciydir ama tahammül edemiyorum artık. içimde gram sevgi kalmadı. engelledimEstağfirullah tabiki gerizekalı değilsiniz ve kin tutmamak çok güzel bir davranış ama karşınızdaki insan kin tutulacak biri bile değil
neden zorluyorsunuz? o sizin arkadaşınız değil farkında mısınız? aynı şekilde cevap vermeyin, görüşmeyin artık. bu kadar verici olmamalı kimse için. resmen size yok muamelesi yapıyor. siz de ona yapın. bir daha görüşmeyin lütfen. kendinize olan saygınızdan bu kişi silin.Şöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
aradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.
daha sonra yaşadıgı şehre gittim yanına. ilk gittiğim gün komşuları geldi balkondydık okey oynamaya içeri gittiler bana söylemedi gel ben okey oynayacam yanımda dur. ya da durma arkadaşın gelmiş kaç yıl görmemişsin demi. beni yalnız bıraktı bi iey demeden kaç saat. ordayken de hep yorgunum dışarı çıkamam yok sıcak bilmem ne 2 haftada 1 kere çıktık. tatil bölgesi ama evden çıkmıyor. öğlen 2 de uyanıyo ben erken kalkıyom aç aç bekliyorum. bir şey lazım oluyo getirmiyor erkek kardeşinin odasında adam 27 yaşında git al diyo çocuk yatarken falan.
neyse geçen mecburiyetten gittim yüzüme bakmadı nerdeyse. 2 gün kalmak zorunda kaldım ilk gün başkalarıyla konuştu hep bana gelince 5 karış surat. gece erkenden yatagını serdi ben uykum yok ses var çok yatamam dedim arkasını döndü bana uyumuyo biliyorum tele bakıyo 4 te uyudu hiç konuşmadı. sabah kahvlatıda hiç konuşmadık. bilet almaya çıktık bulamadık ben o şehri bilmiyorum hiç. otogardan alalım dedim. taksiiyi durdurdum sen bin ben gelemem dönemem geri dedi. görüşmedi bile bindim direkt.1 saat sonra bilet aldın mı yazmış sadece. daha sonra yolculukta sonrasında falan hiç yazmadı 2 gündür. sizce böyle dost olur mu. ha bi de benim mesajşarıma 3 4 saat sonra cevap yazıyordu orda gördüm ki yabında tel hep sevgilisine cevap yazıyo anında
Hiç tarzım değil böyle dost edinmek çokta erkeklere meğilliyse ondan zaten uygun kız dostu olmaz , sürekli erkeklerle konuştuğundan sana karşı nasıl hareket edilir eş geçmiş , kişiliği çok berbat egoistin biri ,
Empati sıfır
Bir daha onun için dost kelimesini kullanmamanı
erkek delisi zaten. 29 yaşında 15 sevgilisi oldu. boş duramıyordu yalmız olunca niye beni kimse sevmiyo diye zırlıyordu. ha geçen sene de bi akrabası vardı başka sevgilsivardı yıllar süren. sen git adamın aklına gir ayırmaya çalış bizakrabayız öyle uygunuz böyleyiz diye sevgilisinden ayırdı. sonra adam 3 ay sonra bıraktı bunu geri döndü evlendi onla
benden uzak olsun artık ya. çok karaktersiz zaten
neden zorluyorsunuz? o sizin arkadaşınız değil farkında mısınız? aynı şekilde cevap vermeyin, görüşmeyin artık. bu kadar verici olmamalı kimse için. resmen size yok muamelesi yapıyor. siz de ona yapın. bir daha görüşmeyin lütfen. kendinize olan saygınızdan bu kişi silin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?