Böyle arkadaşlık olur mu bitirmeyi düşünüyorum?

Kusura bakmayın ama sizi sevmediğini istemediğini belli etmesi için daha ne yapması lazım?İnanamadım yazdıklarınıza..

Kusura bakmayın ama sizi sevmediğini istemediğini belli etmesi için daha ne yapması lazım?İnanamadım yazdıklarınıza..
evet sürekli arardı bazen günde 2 3 kez saatlerce konuşurdu. uzaktayken anlaşılmıyor işte. yanyanayken bambaşka çıktı. sözlenecek bi de hiç.ihtiyacı kalmadı galiba. çıkarcının tekiymiş. engelledim hayatımdan çıkardım zaten

Siz arkadas bile değilsiniz ki. Ne uğraşıyorsunuz böyle tiplerle. Başka arkadasınız mı yok ne kafanızı yoruyorusnuz böyle tiplerle. Keskin olun böyle konularda. İster arasın istee aramasın yani. Kimsenin saçma sapan tavırlarını çekecek gücüm yok siz de olun. Gidin başka arkadaslar bulun. Koparın iletişiminizi

aynen kopardım iletişimi her yerden sildim

Sizde de biraz yüzsüzlük var gibi bu yaptıklarının birini bile bana yapsa asla yüzüne bakmam siz bide evine gidiyorsunuz 2 hafta falan sizde normal değilsiniz

Sizde de biraz yüzsüzlük var gibi bu yaptıklarının birini bile bana yapsa asla yüzüne bakmam siz bide evine gidiyorsunuz 2 hafta falan sizde normal değilsiniz
uzaktayken böyle değildi işte kendi gel diye ısarar eder sürekli arar konuşur ben ne bileyim böyle karaktersiz çıkacak. zaten sildim kendisini

uzaktayken böyle değildi işte kendi gel diye ısarar eder sürekli arar konuşur ben ne bileyim böyle karaktersiz çıkacak. zaten sildim kendisini
aradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.

Bu olaydan sonra anlamış olmanız lazımdı niye bide kalkıp evine gittiniz ki

dedem hasta falan dedi özür diledi ağır ben ilgilendim dedi. öyle olunca affettim doğrudur dedim. ama işte daha sonra öğrendim ki sevgilisiyle konuşuyormuş o zaman

hem oraya gitmem de başka nedenler de vardı sırf onun için gitmedim

Niye bu kadar yüzsüzsünüz? Kazık yemelere doyamamışsınız. Neden ısrarla yapıştınız? Tamam o çok hatalı ama sizi istemediğini o kadar belli etmiş, niye anlamak istemediniz?

Niye bu kadar yüzsüzsünüz? Kazık yemelere doyamamışsınız. Neden ısrarla yapıştınız? Tamam o çok hatalı ama sizi istemediğini o kadar belli etmiş, niye anlamak istemediniz?
ben ne yapışcam ya allah aşkına. uzaktan iyiydi dedik 1 kere gittim sadece evine orda da gördüm işte. kendi sürekli ısrsr ediyo çağırıyodu ben mi yüzsüz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…