- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
Kusura bakmayın ama sizi sevmediğini istemediğini belli etmesi için daha ne yapması lazım?İnanamadım yazdıklarınıza..Şöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
aradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.
daha sonra yaşadıgı şehre gittim yanına. ilk gittiğim gün komşuları geldi balkondydık okey oynamaya içeri gittiler bana söylemedi gel ben okey oynayacam yanımda dur. ya da durma arkadaşın gelmiş kaç yıl görmemişsin demi. beni yalnız bıraktı bi iey demeden kaç saat. ordayken de hep yorgunum dışarı çıkamam yok sıcak bilmem ne 2 haftada 1 kere çıktık. tatil bölgesi ama evden çıkmıyor. öğlen 2 de uyanıyo ben erken kalkıyom aç aç bekliyorum. bir şey lazım oluyo getirmiyor erkek kardeşinin odasında adam 27 yaşında git al diyo çocuk yatarken falan.
neyse geçen mecburiyetten gittim yüzüme bakmadı nerdeyse. 2 gün kalmak zorunda kaldım ilk gün başkalarıyla konuştu hep bana gelince 5 karış surat. gece erkenden yatagını serdi ben uykum yok ses var çok yatamam dedim arkasını döndü bana uyumuyo biliyorum tele bakıyo 4 te uyudu hiç konuşmadı. sabah kahvlatıda hiç konuşmadık. bilet almaya çıktık bulamadık ben o şehri bilmiyorum hiç. otogardan alalım dedim. taksiiyi durdurdum sen bin ben gelemem dönemem geri dedi. görüşmedi bile bindim direkt.1 saat sonra bilet aldın mı yazmış sadece. daha sonra yolculukta sonrasında falan hiç yazmadı 2 gündür. sizce böyle dost olur mu. ha bi de benim mesajşarıma 3 4 saat sonra cevap yazıyordu orda gördüm ki yabında tel hep sevgilisine cevap yazıyo anında
evet sürekli arardı bazen günde 2 3 kez saatlerce konuşurdu. uzaktayken anlaşılmıyor işte. yanyanayken bambaşka çıktı. sözlenecek bi de hiç.ihtiyacı kalmadı galiba. çıkarcının tekiymiş. engelledim hayatımdan çıkardım zatenKusura bakmayın ama sizi sevmediğini istemediğini belli etmesi için daha ne yapması lazım?İnanamadım yazdıklarınıza..
Siz arkadas bile değilsiniz ki. Ne uğraşıyorsunuz böyle tiplerle. Başka arkadasınız mı yok ne kafanızı yoruyorusnuz böyle tiplerle. Keskin olun böyle konularda. İster arasın istee aramasın yani. Kimsenin saçma sapan tavırlarını çekecek gücüm yok siz de olun. Gidin başka arkadaslar bulun. Koparın iletişiminiziŞöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
aradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.
daha sonra yaşadıgı şehre gittim yanına. ilk gittiğim gün komşuları geldi balkondydık okey oynamaya içeri gittiler bana söylemedi gel ben okey oynayacam yanımda dur. ya da durma arkadaşın gelmiş kaç yıl görmemişsin demi. beni yalnız bıraktı bi iey demeden kaç saat. ordayken de hep yorgunum dışarı çıkamam yok sıcak bilmem ne 2 haftada 1 kere çıktık. tatil bölgesi ama evden çıkmıyor. öğlen 2 de uyanıyo ben erken kalkıyom aç aç bekliyorum. bir şey lazım oluyo getirmiyor erkek kardeşinin odasında adam 27 yaşında git al diyo çocuk yatarken falan.
neyse geçen mecburiyetten gittim yüzüme bakmadı nerdeyse. 2 gün kalmak zorunda kaldım ilk gün başkalarıyla konuştu hep bana gelince 5 karış surat. gece erkenden yatagını serdi ben uykum yok ses var çok yatamam dedim arkasını döndü bana uyumuyo biliyorum tele bakıyo 4 te uyudu hiç konuşmadı. sabah kahvlatıda hiç konuşmadık. bilet almaya çıktık bulamadık ben o şehri bilmiyorum hiç. otogardan alalım dedim. taksiiyi durdurdum sen bin ben gelemem dönemem geri dedi. görüşmedi bile bindim direkt.1 saat sonra bilet aldın mı yazmış sadece. daha sonra yolculukta sonrasında falan hiç yazmadı 2 gündür. sizce böyle dost olur mu. ha bi de benim mesajşarıma 3 4 saat sonra cevap yazıyordu orda gördüm ki yabında tel hep sevgilisine cevap yazıyo anında
aynen kopardım iletişimi her yerden sildimSiz arkadas bile değilsiniz ki. Ne uğraşıyorsunuz böyle tiplerle. Başka arkadasınız mı yok ne kafanızı yoruyorusnuz böyle tiplerle. Keskin olun böyle konularda. İster arasın istee aramasın yani. Kimsenin saçma sapan tavırlarını çekecek gücüm yok siz de olun. Gidin başka arkadaslar bulun. Koparın iletişiminizi
Nihayet en doğru karar sakın bi daha görüşmeaynen kopardım iletişimi her yerden sildim
daha işim olmaz aslaNihayet en doğru karar sakın bi daha görüşme
En güzeliaynen kopardım iletişimi her yerden sildim
uzaktayken böyle değildi işte kendi gel diye ısarar eder sürekli arar konuşur ben ne bileyim böyle karaktersiz çıkacak. zaten sildim kendisiniSizde de biraz yüzsüzlük var gibi bu yaptıklarının birini bile bana yapsa asla yüzüne bakmam siz bide evine gidiyorsunuz 2 hafta falan sizde normal değilsiniz
aradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.uzaktayken böyle değildi işte kendi gel diye ısarar eder sürekli arar konuşur ben ne bileyim böyle karaktersiz çıkacak. zaten sildim kendisini
dedem hasta falan dedi özür diledi ağır ben ilgilendim dedi. öyle olunca affettim doğrudur dedim. ama işte daha sonra öğrendim ki sevgilisiyle konuşuyormuş o zamanaradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.
Bu olaydan sonra anlamış olmanız lazımdı niye bide kalkıp evine gittiniz ki
hem oraya gitmem de başka nedenler de vardı sırf onun için gitmedimaradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.
Bu olaydan sonra anlamış olmanız lazımdı niye bide kalkıp evine gittiniz ki
Onun için yada değil benim arkadaşım bana bunu yapsa bir daha asla görüşmezdimhem oraya gitmem de başka nedenler de vardı sırf onun için gitmedim
haklısınız geç oldu evet ama kesinlikle görüşmicem ben deOnun için yada değil benim arkadaşım bana bunu yapsa bir daha asla görüşmezdim
Niye bu kadar yüzsüzsünüz? Kazık yemelere doyamamışsınız. Neden ısrarla yapıştınız? Tamam o çok hatalı ama sizi istemediğini o kadar belli etmiş, niye anlamak istemediniz?Şöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
ben ne yapışcam ya allah aşkına. uzaktan iyiydi dedik 1 kere gittim sadece evine orda da gördüm işte. kendi sürekli ısrsr ediyo çağırıyodu ben mi yüzsüz oldumNiye bu kadar yüzsüzsünüz? Kazık yemelere doyamamışsınız. Neden ısrarla yapıştınız? Tamam o çok hatalı ama sizi istemediğini o kadar belli etmiş, niye anlamak istemediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?