Böyle arkadaşlık olur mu bitirmeyi düşünüyorum?

Evime gelen düşmanım olsa böyle davranmam. Siz de bir garipmişsiniz insan eh yeter be derdi bir yerde.

Şunu anlamadım ben.
Bu kız istemediğini her bir hücresi ile aslında hissetirmeye çalışıyor illaki apaçık seninle görüşmek istemiyorum kamelya mı demeli?
Böyle arkadaş olacağına duvarla iletişim kurarım daha iyi

ya evet ama şu var sürekşi beni arar saatlerce konuşur her şeyini söyler çağırır yanına falan o yüzden uzaktayken anlamadım

Evime gelen düşmanım olsa böyle davranmam. Siz de bir garipmişsiniz insan eh yeter be derdi bir yerde.
uzaktayız uzaktayken sürekli arar sorardı saatlerce konuşurdu çağırırdı sürekli ben zorla gitmedim ya o çağırdı gittim. aklımda bile yoktu gitmeden türlü türlü planlar yapardı. yanına gidince fos çıkıyo. ama bitti artık engelledim her yerden

Okurken kıza aşık mı falan diye düşündüm senin için, yahu bu ne tolerans?Öyle yok kolayca silemem, yok iyi niyetliyim vs. ile açıklanacak bir şey değil bu.
Evdeki hareketleri bildiğin git buradan demek, ben ertesi günü çantamı alır giderdim sabahın köründe. 2 hafta kalmak ben de seni daha enteresan bulanlardanım...

hayır çekip gidemedim orada başka bi sebep vardı orda olmamla ilgili de. ben de farkındaydım zaten o durum olmasaydı çeker giderdim ben de.

he şöyle, boşlukları doldur anlat o halde..

ben bi kursa almıştım uzaktan onun sınavı vardı o yüzden gittim aynı zamanda da sevgilim orda yaşıyordu. onda da kalamadım sürekli hem çalışıyordu hem başka biriyle yaşıyordu o zaman o yüzden gidemedim. yoksa kimseyi çekmek ben de istemem

Onda sorun görmedimde kızmayın ama sizde var gibi. Yapışkan gibi yapışmışsınız. İstemiyor belli. Neden evinde kalıyorsunuz ,dalga geçmiş bir lafla oralara gitmeniz, tuhaf bence kendi davranışlarınızı değiştirin. Heryerden engelleyin. Bir daha görüşmeyin. Size değer veren insanlar olsun hayatınızda

dalga geçeek gel dememişti ben şakasına geleyim bile demedim. kendisi sürekli gel gel şöyle yapalım diyordu her gün. her gün soruyodu ayarla bilmem ne diye. kendisi dengesiz benim ne suçum var. ben de yanına gittikçe gördüm işte gerçek yüzünü. gitmeseydim uzaktan hiç anlamaıyacaktım. her gün 2 3 kere arardı sürekli candan konuşurdu yıllarca uzakta böyle olunca insan anlamıyor işte. neyse teşekkür ederim. engelledim zaten

Keşke bu şekilde istenmediğimiz yerde kalacağınıza gidip Bir otelde Kalsaydınız..
resmen sizi istemediğini belli etmiş,ben olsam yüzüne bakmam..
bu şekilde o evde 2 hafta nasıl kaldınız Bu da ayrı bi olay

Çok iyi yapmışsınız ozaman o karaktersizmiş.

başka durumlar da vardı o yüzden kalmak durumunda kalmıştım maalesef

Aman böyle dost mu olur. Dostu bırak insanlıktan bile nasibini almamış. Eve gelen misafire böyle mi davranılır. Kaç yaşında bu kız çok merak ettim

Saygı meselesi bence.
Su an sozlenecek diye burnu havaya kalkmıştır.eksikligini hissettir bi müddet
yok ben iletişimi tamamen kesmek istiyorum. buraya gelse nolcak evlense arkadaşı kimse olmayacak işi düşecek bana çıkarına göre konuşacak. o yüzden hiç konuşmayacagım ben

Sizi istemiyor ve deger vermıyor.Deger gormedıgınız yerde hiç durmasaydınız keske.Engelleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…