Böyle arkadaşlık olur mu bitirmeyi düşünüyorum?

Bu tip kızlar bir erkek kucağından diğer erkek kucağına düşer, bu erkekler arasında meşhur olur , bu erkekler başka erkeklere tavsiye eder
Bu bir bok çukuru gibi , bir girdin mi o çukura bir daha çıkamazsın, gençlik geçici ama aptallık kalıcı diye bir gerçek var

evleniyor sözü olacak. diyoki geçen teyzesine adam zaten 37 yaşında dul çocuklu bir de tam narsist. diyo ki bi mal bulacaktım en iyi malı buldum işte. insan başkasına sevdği adamdan böyle mi bahseder.
15 sevgilisi oldu adama 2 tane dedi yalan söyledi adam takık zaten bilseydi yüzüne bakmazdı. yalancının teki ya kendi pisliğinde boğulsun

Bu tipler dürüst erkek bulamaz gider bir manyak, dayak delisini bulur, dürüst biri onun
Konuşmasından anlar , oynak ve yalancı biri olduğunu , öyle çok erkekle haşir neşir tipler kendini belli eder , bunların belli oturma kalkma , konuşma tarzları vardır , erkeğin gözünden kaçmaz

Ortada bir dostluk filan yok.Gitmeyi gelmeyi yazmayı çizmeyi kesin sizde artık.İstenmiyorsunuz,ısrar etmeyin bırakın ne hali varsa görsün.Saygısız saygısız hareketler.Çokta bir şey kaybetmezsiniz.

uzak şehirdeler zaten bi geçen sene 1 gün görüştüler bu senede 3 gün falan. adam 2kerere geldi o şehre. böyle saçma bi ilişli. adam zaten kavga ediyomuş diğer evliliğinde o yüzden boşanmış. sinir hastası kavgacı konuşma uslubu kötü kendini begenmiş asla özür dilemez. ben birkaç konuşmasını görmüştüm ben öyle konuşan bir erkekle işim olmaz işahsen. ama işte hak ettiğini bulmuş boşversene o kadar kafa çalışmıyo

En basindan beri ,Şu size yapilan hareketlerin dörtte biri bana yapilsaydi bu kisiyle coktan gorusmeyi keserdim yemin ederim.Neden böyle yapiyorsunuz,bu insana mecbur musunuz siz? Toy ,cocuk degilsiniz ,bu kadar tolereye sebep ne? Kendinizi nasil bu kadar degersizlestirirsiniz? Aklim almadi.Bu kadar iyi olmayin.Zamaniniza,enerjinize yazik.Allah yolunu acik etsin deyip ugurlayin hayatinizdan.

engelledim kendisini

sadece soruyorum, sizinle arkadaşlık etmekten hoşlanmıyor olabilir mi?

Arkadaşlık boyle birsey degildir. Sizin ittirmenizle birseyler yürüyor ki bunu kendinize yapmaya hic hakkiniz yok bence. Sizde onu önemsemeyin. Zatennboyle biriyle gorusmektense tek kalmayi yeglerim.

Bir hafta boyunca sizi orada cevapsız bırakmış ama görüldü atmış. Başıma ne gelmiş peki size yazmadiysa? O zaman .esafe koyacaktiniz. Sizi gercekten istemiyor yada kendince büyük sorunları var

Ne kıskanmış sizi.... Bende fazladan birşey söylemeyeceğim hiç bir ilişki arkadaşlık dahil tek taraflı yürümez sonsuza kadarda sürmesi gerekmez... Mutsuz ediyorsa ne gerek var.... Yahu insan tek başınada mutsuz olabilir.... O zaman arkadaşa ne gerek var.... Sır tutamayacak benimle ilgilenmeyecekse neşe vermeyecek se güven yoksa..... Değilmi ama

Neden bunla bunca zaman arkadaslık yapcam diye direttin. Bence hiç görüşme konuşma o da zaten aramayacak seni. Konuşma yapmadan bu sekılde koparın bagları

sadece soruyorum, sizinle arkadaşlık etmekten hoşlanmıyor olabilir mi?
öyle gibi davranyor yanyana gelince. biz farklı şehirlerdeyiz kardeşim vs derdi sürekli arar sorardı her gün 2 3 kere arıyordu normal yakın konuşuyordu. ama şu son zamanlar yanyana geldik işte baktım çok bambaşka davranıyor..
ben arkadaşlık etmesi için zorlamadım ki oraya gittiysem kendisi çağırdı ısrar etti

Arkadaşlık boyle birsey degildir. Sizin ittirmenizle birseyler yürüyor ki bunu kendinize yapmaya hic hakkiniz yok bence. Sizde onu önemsemeyin. Zatennboyle biriyle gorusmektense tek kalmayi yeglerim.
uzaktan böyle değildi işte yıllarca farklı şehirdrydik görüşmedik hep kendisi aradı sıcaktı telde ama yanyana gelince bambaşka. o yüzden böyle yıllar geçti

Neden bunla bunca zaman arkadaslık yapcam diye direttin. Bence hiç görüşme konuşma o da zaten aramayacak seni. Konuşma yapmadan bu sekılde koparın bagları
ben diretmedim ki kendisi beni sürekli arar sorar konuşurdu. uxak şehirlerdeyix yıllarca yanyana gelmedik telde normaldi. işte son zamanda yanyana geldik tam tersi çıktı. engelledim kendisini

Karşı taraf çoktan arkadaşlığı bitirmiş siz farkında değilsiniz.

hayır evet değer vermiyo umrunda değilim onu gördüm. ama kendisi madem istemiyor arkadaşlık sürekli her gün beni arayan konuşan kendisiydi. telde normaldi farklı şehirlerdeyiz yanyana gelince bambaşka oldu. sürekli aynıyerde olsaydık zaten daha önce anlardım. engelleidm ama kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…