Bu tip kızlar bir erkek kucağından diğer erkek kucağına düşer, bu erkekler arasında meşhur olur , bu erkekler başka erkeklere tavsiye eder
Bu bir bok çukuru gibi , bir girdin mi o çukura bir daha çıkamazsın, gençlik geçici ama aptallık kalıcı diye bir gerçek var
Bu tipler dürüst erkek bulamaz gider bir manyak, dayak delisini bulur, dürüst biri onunevleniyor sözü olacak. diyoki geçen teyzesine adam zaten 37 yaşında dul çocuklu bir de tam narsist. diyo ki bi mal bulacaktım en iyi malı buldum işte. insan başkasına sevdği adamdan böyle mi bahseder.
15 sevgilisi oldu adama 2 tane dedi yalan söyledi adam takık zaten bilseydi yüzüne bakmazdı. yalancının teki ya kendi pisliğinde boğulsun
Ortada bir dostluk filan yok.Gitmeyi gelmeyi yazmayı çizmeyi kesin sizde artık.İstenmiyorsunuz,ısrar etmeyin bırakın ne hali varsa görsün.Saygısız saygısız hareketler.Çokta bir şey kaybetmezsiniz.Şöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
aradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.
daha sonra yaşadıgı şehre gittim yanına. ilk gittiğim gün komşuları geldi balkondydık okey oynamaya içeri gittiler bana söylemedi gel ben okey oynayacam yanımda dur. ya da durma arkadaşın gelmiş kaç yıl görmemişsin demi. beni yalnız bıraktı bi iey demeden kaç saat. ordayken de hep yorgunum dışarı çıkamam yok sıcak bilmem ne 2 haftada 1 kere çıktık. tatil bölgesi ama evden çıkmıyor. öğlen 2 de uyanıyo ben erken kalkıyom aç aç bekliyorum. bir şey lazım oluyo getirmiyor erkek kardeşinin odasında adam 27 yaşında git al diyo çocuk yatarken falan.
neyse geçen mecburiyetten gittim yüzüme bakmadı nerdeyse. 2 gün kalmak zorunda kaldım ilk gün başkalarıyla konuştu hep bana gelince 5 karış surat. gece erkenden yatagını serdi ben uykum yok ses var çok yatamam dedim arkasını döndü bana uyumuyo biliyorum tele bakıyo 4 te uyudu hiç konuşmadı. sabah kahvlatıda hiç konuşmadık. bilet almaya çıktık bulamadık ben o şehri bilmiyorum hiç. otogardan alalım dedim. taksiiyi durdurdum sen bin ben gelemem dönemem geri dedi. görüşmedi bile bindim direkt.1 saat sonra bilet aldın mı yazmış sadece. daha sonra yolculukta sonrasında falan hiç yazmadı 2 gündür. sizce böyle dost olur mu. ha bi de benim mesajşarıma 3 4 saat sonra cevap yazıyordu orda gördüm ki yabında tel hep sevgilisine cevap yazıyo anında
uzak şehirdeler zaten bi geçen sene 1 gün görüştüler bu senede 3 gün falan. adam 2kerere geldi o şehre. böyle saçma bi ilişli. adam zaten kavga ediyomuş diğer evliliğinde o yüzden boşanmış. sinir hastası kavgacı konuşma uslubu kötü kendini begenmiş asla özür dilemez. ben birkaç konuşmasını görmüştüm ben öyle konuşan bir erkekle işim olmaz işahsen. ama işte hak ettiğini bulmuş boşversene o kadar kafa çalışmıyoBu tipler dürüst erkek bulamaz gider bir manyak, dayak delisini bulur, dürüst biri onun
Konuşmasından anlar , oynak ve yalancı biri olduğunu , öyle çok erkekle haşir neşir tipler kendini belli eder , bunların belli oturma kalkma , konuşma tarzları vardır , erkeğin gözünden kaçmaz
sildim zaten engelledimOrtada bir dostluk filan yok.Gitmeyi gelmeyi yazmayı çizmeyi kesin sizde artık.İstenmiyorsunuz,ısrar etmeyin bırakın ne hali varsa görsün.Saygısız saygısız hareketler.Çokta bir şey kaybetmezsiniz.
Mükemmelsildim zaten engelledim
En basindan beri ,Şu size yapilan hareketlerin dörtte biri bana yapilsaydi bu kisiyle coktan gorusmeyi keserdim yemin ederim.Neden böyle yapiyorsunuz,bu insana mecbur musunuz siz? Toy ,cocuk degilsiniz ,bu kadar tolereye sebep ne? Kendinizi nasil bu kadar degersizlestirirsiniz? Aklim almadi.Bu kadar iyi olmayin.Zamaniniza,enerjinize yazik.Allah yolunu acik etsin deyip ugurlayin hayatinizdan.
Şöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
aradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.
daha sonra yaşadıgı şehre gittim yanına. ilk gittiğim gün komşuları geldi balkondydık okey oynamaya içeri gittiler bana söylemedi gel ben okey oynayacam yanımda dur. ya da durma arkadaşın gelmiş kaç yıl görmemişsin demi. beni yalnız bıraktı bi iey demeden kaç saat. ordayken de hep yorgunum dışarı çıkamam yok sıcak bilmem ne 2 haftada 1 kere çıktık. tatil bölgesi ama evden çıkmıyor. öğlen 2 de uyanıyo ben erken kalkıyom aç aç bekliyorum. bir şey lazım oluyo getirmiyor erkek kardeşinin odasında adam 27 yaşında git al diyo çocuk yatarken falan.
neyse geçen mecburiyetten gittim yüzüme bakmadı nerdeyse. 2 gün kalmak zorunda kaldım ilk gün başkalarıyla konuştu hep bana gelince 5 karış surat. gece erkenden yatagını serdi ben uykum yok ses var çok yatamam dedim arkasını döndü bana uyumuyo biliyorum tele bakıyo 4 te uyudu hiç konuşmadı. sabah kahvlatıda hiç konuşmadık. bilet almaya çıktık bulamadık ben o şehri bilmiyorum hiç. otogardan alalım dedim. taksiiyi durdurdum sen bin ben gelemem dönemem geri dedi. görüşmedi bile bindim direkt.1 saat sonra bilet aldın mı yazmış sadece. daha sonra yolculukta sonrasında falan hiç yazmadı 2 gündür. sizce böyle dost olur mu. ha bi de benim mesajşarıma 3 4 saat sonra cevap yazıyordu orda gördüm ki yabında tel hep sevgilisine cevap yazıyo anında
Arkadaşlık boyle birsey degildir. Sizin ittirmenizle birseyler yürüyor ki bunu kendinize yapmaya hic hakkiniz yok bence. Sizde onu önemsemeyin. Zatennboyle biriyle gorusmektense tek kalmayi yeglerim.Şöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
Bir hafta boyunca sizi orada cevapsız bırakmış ama görüldü atmış. Başıma ne gelmiş peki size yazmadiysa? O zaman .esafe koyacaktiniz. Sizi gercekten istemiyor yada kendince büyük sorunları varŞöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
Ne kıskanmış sizi.... Bende fazladan birşey söylemeyeceğim hiç bir ilişki arkadaşlık dahil tek taraflı yürümez sonsuza kadarda sürmesi gerekmez... Mutsuz ediyorsa ne gerek var.... Yahu insan tek başınada mutsuz olabilir.... O zaman arkadaşa ne gerek var.... Sır tutamayacak benimle ilgilenmeyecekse neşe vermeyecek se güven yoksa..... Değilmi amaBenim de buna benzer bi tanıdığım oldu ben çok fazla görüşmedim ama gene de onun ısrarıyla zorla gidip geldik birbirimize. Öncr mesafe koymaya çalıştım anlamak istemedi hem görüşmekte ısrar etti hem saçma sapan davrandı. En sonunda dayanamadım dürüstçe söylemek istedim gidip gelmek istemediğimi. Bana o ana kadar görüşmek için ısrar eden, bugün müsait değilim dedim yarın gelelim diyen insan, eşini hak etmiyorsun onun gibi birini. İğrenç ve çirkin bi insansın dedi. Şok oldum son ana kadar kene gibi yapışıyordu. Bence siz benim yaptığım salaklığı yapmayın hiç açıklama filan yapmayın çirkefleşir böyle insanlar. Direkt kesin atın bu zamana kadar çok uzatmışsınız hiç bir hayır gelmez yalnız kalın daha iyidir
öyle gibi davranyor yanyana gelince. biz farklı şehirlerdeyiz kardeşim vs derdi sürekli arar sorardı her gün 2 3 kere arıyordu normal yakın konuşuyordu. ama şu son zamanlar yanyana geldik işte baktım çok bambaşka davranıyor..sadece soruyorum, sizinle arkadaşlık etmekten hoşlanmıyor olabilir mi?
uzaktan böyle değildi işte yıllarca farklı şehirdrydik görüşmedik hep kendisi aradı sıcaktı telde ama yanyana gelince bambaşka. o yüzden böyle yıllar geçtiArkadaşlık boyle birsey degildir. Sizin ittirmenizle birseyler yürüyor ki bunu kendinize yapmaya hic hakkiniz yok bence. Sizde onu önemsemeyin. Zatennboyle biriyle gorusmektense tek kalmayi yeglerim.
ben diretmedim ki kendisi beni sürekli arar sorar konuşurdu. uxak şehirlerdeyix yıllarca yanyana gelmedik telde normaldi. işte son zamanda yanyana geldik tam tersi çıktı. engelledim kendisiniNeden bunla bunca zaman arkadaslık yapcam diye direttin. Bence hiç görüşme konuşma o da zaten aramayacak seni. Konuşma yapmadan bu sekılde koparın bagları
Karşı taraf çoktan arkadaşlığı bitirmiş siz farkında değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?