Ne kıskanmış sizi.... Bende fazladan birşey söylemeyeceğim hiç bir ilişki arkadaşlık dahil tek taraflı yürümez sonsuza kadarda sürmesi gerekmez... Mutsuz ediyorsa ne gerek var.... Yahu insan tek başınada mutsuz olabilir.... O zaman arkadaşa ne gerek var.... Sır tutamayacak benimle ilgilenmeyecekse neşe vermeyecek se güven yoksa..... Değilmi ama
Çıkarına göre hareket etmiş zaten şartları ver eline bazı insanların yapamayacağı şey yok diye düşünürüm boşver in gitsin daha güzel insanlar bulun kendiniz gibihayır evet değer vermiyo umrunda değilim onu gördüm. ama kendisi madem istemiyor arkadaşlık sürekli her gün beni arayan konuşan kendisiydi. telde normaldi farklı şehirlerdeyiz yanyana gelince bambaşka oldu. sürekli aynıyerde olsaydık zaten daha önce anlardım. engelleidm ama kendisini
çok bıktım insan silmeyi sevmiyorum ama şu sın zamanlar akıllandım 2 kişi sildim. dediğim gibi farklı şehirdeydik şu son yıl bir araya geldik o da anlamama sebep oldu her şeyi. başka arksdaşlsrım da var. olmadı tek kalırım bana bi faydası yok bunun zararı varHem başka arkadaşlarınız olur yani bir kişi ile arkadaş olamadık diye herkesle böyle olmazki... Ben ilişkilerde zorlamaları sevmem... Yağ gibi akmalı arkadaşlık.... Tabiki sorun olur konuşulur çözülür.... Çözülemiyorsa karşı taraf istekli değilse bence olay bitmiştir.... Ne kendimi üzerim ne ona bir dakikamı veririm.... Tamam uzun yıllar geçmiş iyide acaba hep sizmi alttan aldınız hep sizmi idare ettiniz.... Bu arkadaşlık değilki.... Bence hem bıktınız hem uyandınız hayırlı olmuş
aynen bitti zaten hiç muhatap olmak istemiyorum engelledim geçtimÇıkarına göre hareket etmiş zaten şartları ver eline bazı insanların yapamayacağı şey yok diye düşünürüm boşver in gitsin daha güzel insanlar bulun kendiniz gibi
bundan sonraki mesajlarina görüldü bile atmaya tenezzül etmeyin bence.
[/QUO
aynen görüldüye bile değmez.
kendimi kötü hissettiren herkesi sileceğim
Hiç üzülme ben silmenin kitabını yazdımçok bıktım insan silmeyi sevmiyorum ama şu sın zamanlar akıllandım 2 kişi sildim. dediğim gibi farklı şehirdeydik şu son yıl bir araya geldik o da anlamama sebep oldu her şeyi. başka arksdaşlsrım da var. olmadı tek kalırım bana bi faydası yok bunun zararı var
Hiç üzülme ben silmenin kitabını yazdımiki kişi nedirki yeri dolar sen rahat ol..... Zarar verene fazla şans vermiyorum... Çünkü verip pişman olduğum oldu. Ben zararın neresinden dönersen kar dır diyorum.... Kolay kolay insan silmem diyene saygı duyarım.... Ben hadsiz kıskanç negatif yada düşüncelerimin tam uymadığı herkesi çok kolay siliyorum.... Bi kere başla devamı gelir bunu güverteyi süpürmek gibi düşün... Bak etrafımızdaki insanların negatiflikleribizim kısmetimizi şansımızı etkiliyor başımızı ağrıtıyor ruhumuzu kalbimizi yoruyor hayat kısa emeğe emek vefaya vefa aramaya ara.. Hareketlere bak... Yalnız kalıcam diye korkma ben kalmadım
Ne yalnız kalması ıssız adada tek başınamı yaşıyorsunteşekkür ederim çok güzel anlatmışsın. ben de başladım işte silmeye pişman da olmadım. yalnız kalsam nolcak bunlar var mı yok mu belli dğeildi zaten baksana. benden uxak olsunlar. böyle çok güzel. sinirlenip kendimi kötü hissetmem en azından
teşekkür ederim çok haklısınKolay kolay insan silmek istemiyorum demişsin insan olan kolay silinmez bunda hemfikiriz.... Zarar verip duranı silmemek senin kendine saygın olmadığını düşündürür.... Zoraki arkadaşlık olmaz.... Tıkandıysa
Ne yalnız kalması ıssız adada tek başınamı yaşıyorsunyok öyle birşey.... Zaten zarar veren insanı silmezsen kendine saygın kalmaz.... Bu bir çoçuğun elindeki kırık elini kesen oyuncağa illa yapışması gibi.... İnsanı kolay silemem demişsin bu yanlış bir düşünce.... Hayatta alma verme dengesi var.... Bi sen Bi o.... Tahtıravelli gibi.... Sen hep aşağıda kalıyorsan bunun adı vefa emek değer veren iyi insan demek değil.... Bunun başka bir adı var buraya yazamam.... Sen içini ferah tut ve hayatında sana yük olan herşeyi sil geç.... Yeni insanlara da dikkat et hakkını hukukunu gözet tart ölç biç.. Karşına gene iyiside çıkar bundanda çıkar beteride çıkar..... Hayat bu.... Sen yeterki kendini bil sevgini arkadaşlığını hak edene ver
evet çok dengesizmiş görüşmek istemeyen aramaz sormaz gel demez zorlamaz. faakt yanyana gelince gerçek yüzünü gördüm işte. uzak olsun benden artık işim olmazBence o zaten sizinle görüşmek istemiyor
aynen ben de bitirdim uzak olsunböyle arkadaş düşman başına...
ben bitirirdim direk. hiç umrumda olmaz.
ben anlıyorum seni, böyle insanlarla geçinmeye çalışmak zordur.öyle gibi davranyor yanyana gelince. biz farklı şehirlerdeyiz kardeşim vs derdi sürekli arar sorardı her gün 2 3 kere arıyordu normal yakın konuşuyordu. ama şu son zamanlar yanyana geldik işte baktım çok bambaşka davranıyor..
ben arkadaşlık etmesi için zorlamadım ki oraya gittiysem kendisi çağırdı ısrar etti
evet çok haklısınız teşekkür eserimben anlıyorum seni, böyle insanlarla geçinmeye çalışmak zordur.
karakterini en başından belli etmiş aslında ama işte... sen değer verip insan yerine koyarsın, karşılığında nankörlük görürsün. bu tipleri hayatında barındırma. gerek yok hayat zaten yorucu ve stresli, bir de bunlar yüzünden gerilmeye gerek yok
diğer mesajları yorumumdan sonra okudum engellemişssin zaten herkes kendi yoluna gitsin artık hiç muhattap bile olma
acı ama duymanız lazım.. sizi istemiyor... kesinlikle bir daha asla aramayın. görüşelim derse bile görüşmeyin ( belli ki o zaman da bi çıkarı var çünkü)Şöyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım üniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gün sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
aradan yıllar geçti geçti geçen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete görüşelim dedi orda okuduk eski günleri yad ederiz. gittim onun için ama mesaj atıyorum arıyorum görüldü atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri döndüm sonra.
daha sonra yaşadıgı şehre gittim yanına. ilk gittiğim gün komşuları geldi balkondydık okey oynamaya içeri gittiler bana söylemedi gel ben okey oynayacam yanımda dur. ya da durma arkadaşın gelmiş kaç yıl görmemişsin demi. beni yalnız bıraktı bi iey demeden kaç saat. ordayken de hep yorgunum dışarı çıkamam yok sıcak bilmem ne 2 haftada 1 kere çıktık. tatil bölgesi ama evden çıkmıyor. öğlen 2 de uyanıyo ben erken kalkıyom aç aç bekliyorum. bir şey lazım oluyo getirmiyor erkek kardeşinin odasında adam 27 yaşında git al diyo çocuk yatarken falan.
neyse geçen mecburiyetten gittim yüzüme bakmadı nerdeyse. 2 gün kalmak zorunda kaldım ilk gün başkalarıyla konuştu hep bana gelince 5 karış surat. gece erkenden yatagını serdi ben uykum yok ses var çok yatamam dedim arkasını döndü bana uyumuyo biliyorum tele bakıyo 4 te uyudu hiç konuşmadı. sabah kahvlatıda hiç konuşmadık. bilet almaya çıktık bulamadık ben o şehri bilmiyorum hiç. otogardan alalım dedim. taksiiyi durdurdum sen bin ben gelemem dönemem geri dedi. görüşmedi bile bindim direkt.1 saat sonra bilet aldın mı yazmış sadece. daha sonra yolculukta sonrasında falan hiç yazmadı 2 gündür. sizce böyle dost olur mu. ha bi de benim mesajşarıma 3 4 saat sonra cevap yazıyordu orda gördüm ki yabında tel hep sevgilisine cevap yazıyo anında
çok haklısınız.. engelledim her yerdenacı ama duymanız lazım.. sizi istemiyor... kesinlikle bir daha asla aramayın. görüşelim derse bile görüşmeyin ( belli ki o zaman da bi çıkarı var çünkü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?