• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bi insana acınır mı

Bence kv'nin kisiliginden bagimsiz olarak dusun aldatilmasini ve evet uzucu gercekten de gec. Kv acikca konustugu halde esin genis degil spesifik bir noktadan bakiyor ve annesinin hatasini gormuyor. Sen de uzuluyorum de ki inada bindirmesin. Ama psikolojik destek alsin. 3. bir kisi olaya bakis acisini degistirebilir.

anne soyle deseydi napalım bu adam boyle degismiyor haklısınız vs..ozaman tamam ama resmen kocasını haklı gosteriyor mecbursunuz para vermeye falan filan ozaman otursun yesin dayagını banane acımam sahsen boyle insana ne yapabilirsin yani

http://odatv.com/kadin-nasil-dovulur-0802171200_m.html
Yada işine geldiği gibi dini kullan ma diyelim şuna
Sonra dinde reform diyince kiziyorlar. Yalnız bu dini kullanmak değil, sanirim kurallarböyle . Yanlış olmasın ama ben İslam'da evlilikle ilgili buna benzer bir şey başka bir kaynakta okumuştum. Mesela dini nikahta iki kadın ancak bir sahit oluyor, kızın annesi bir başına onay veremiyor evlenmelerine vs. O zamanın şartlarına göre belki kabul edilebilir , ama bugüne asla uygun değil. Tabii hep erkeklerin güdümünde olduğu için üst kurumlar,kimse de bu konularla ilgili düzenleme yapmıyor . Ben hak verdim size , konu sahibinin kvde bu dayatmalara,örf , işte anneden böyle gördük kocadir ne yapsa yeridir vs diye kendini iyice sindirmiş. Üzüldüm kadincagiza.
Konu sahibi siz sadece dinleyin eşinizi,üzüldüğünüzü belirtin ama maalesef o kadın için yapabileceğiniz bir şey yok.

2 senedir oglunu aramayan babaniza para vermek zorundasin diyen insan iyi insan degildir bence. Ayrica insanin anne babasinin yanlislarini kabul etmesi vok zor oluyor. Annesine dayaniyor esiniz onu objektif degerlendirirse ve yanlislariyla yuzlesse kendini hayata karsi bir basina desteksiz hisseder yapamiyor o yuzden

Size bir zararı yoksa, eşinizin annesini düşünmesine çıldırma hakkına sahip değilsiniz.
Ne olursa olsun onu doğuran, büyüten , emek veren annesi.
Bu yaşa kadar , yanlışta olsa çocukları için katlanmış belkide.

Eşlerin , aileleriyle iliskilerine yorum yapmalarına çok kızıyorum.

Kayinvaliden koca delisi o kp ne yaparsa yapsin sadece onu bosayip giutmesin diye ceker ,
Ustelik yaramislik olsun diye sizide ona biat etmeye zorluyor ,
Kocan cok anam anam derse ,anan seni dusunmuyir dert ediyorsan hala sende git onlarla yasa de kapat konuyu

Kv kova delisi değil, yıllarca dayak yemiş aldatılmış çaresizlikten psikolojisi bozulmuş bir kadın.

Eşiniz konuşsun, kv evinizde gelsin kalsın o ruh hastası heriften kurtarın.

Bu arada anneye acımak nedir ya ? Bir yardiminiz dokunacaksa yapın, yoksa acımaniz sizlere kalsın .
Esinizinde annesine nasıl davranacağını siz belirlemeyin.
Ileride sizin evladıniz size sevgi duysa , size üzülse, karısı, " hak ediyor , ona üzülme " derse ne hissedersiniz ?

benim annemde yıllarca babamdan şiddet gördü , aldatıldı bisürü şey yaşadı ama lafa gelince ben babam hakkında çok kötü şeyler saydırdığımda öyle konuşma o senin baban der yine babamı savunur. eski zamanda yani onların yetiştirildiği dönemde kız evden çıkmışsa ancak tabutuyla döner , kocası ne derse kayıtsız şartsız susar , aldatılsa erkektir elinin kiri yapar mantığıyla büyütülen hatta kafalarına bu düşünceler dayatılan kadınlardan çokta şey beklememek lazım. onca yaşanandan sonra annemin hala babamı savunmasında akıl mantık erdiremesemde annem sonuçta dünyayı yakarım onun için. Eşinin anneside bu kafada malesef tabiki babasıyla görüşmeye zorlaması hoş değil , ama çocuğunu aramaması konusunda ben babasınında çok baskısı olduğunu düşünüyorum. sizler böyle ailede büyümediğiniz için bilemezsiniz o babalar nasıl bir psikopatlık derecesine varabileceğini kadını zorluyorda olabilir , benle konuşmuyorsa bana para vermiyorsa sende aramıcaksın görüşmüceksin diye , bilemezsin canım..

kocadır ne yapsa yeridir mantıgı evlattır ne görse herseyine he diyecek mantıgında bir kadın. bu mantıkta oldugu için cekmiş yıllarca bu mantıkta oglunu zorluyor. anne ayrıdır evladı için esiniz bu süşünce yapısını biliyorki seviyor annesini. bence sizde birazcık esinizin içine su serpin anlamaya calısın . en azında sizinle mücadeleye girmesin esiniz

Back
X