Böyle bir adamı evimde misafir etmek istemiyorum?

tibitii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
67
38
3
31
Merhaba
Askeri lojmanda kalıyorum 1 senedir 4 daire var sadece, üst kata yeni birisi taşındı kadında çok canayakındı normalde kimseyle görüşmüyorum pek kendimi yalnız hisseden biri değilim her neyse iki kere kadınla tek kahve içtim birde eşlerle oturduk onların evinde, onlar 8 yıllık evli çocukları yok bizde 1 yıllık bir anda otururken kadın dediki biz bir ara boşandık 6 ay ayrı kaldık evime misafir gelen arkadaşımla aldattı beni hatta bizim evde beraber olmuşlar dedi ben şok geçirdim tabi neyse o ara izne çıktık derken dönüş sonrası kahveye gel dedi gittim bu seferde sohbet ederken eşinin başka kadınla mesajlarını yakalamış bende neden affettin falan dedim, sonra adam yakalamak için kızlarla oturması gerekmiş falan filan ama ben rahatsız oldum hatta eşime dedim akıl verme boşver dedi, eşim diyorki onları çagıralım biz gittik bende istemiyorum o adamı evimde dedim midem bulanıyor eşimde karısı affetmiş sen napcan diyor bende eşimle asla iş dışında görüşmesinide istemiyorum sizce haksız mıyım?

İnsan olarak gereksiz,yeni tanışmaya, görüşmeye,hayatınıza katmaya değecek bir insan değil adam.Eşli görüşmeyin.Kadin da bana garip geldi,bir araya geldiğinizde eşlerden,evliliklerinizden falan bahsetmeyin.Bana kalırsa kadınla da çok görüşmeyin.

İnsan olarak gereksiz,yeni tanışmaya, görüşmeye,hayatınıza katmaya değecek bir insan değil adam.Eşli görüşmeyin.Kadin da bana garip geldi,bir araya geldiğinizde eşlerden,evliliklerinizden falan bahsetmeyin.Bana kalırsa kadınla da çok görüşmeyin.
Ben bahsetmiyorum ha bahsedecek birşey yok zaten normal edi büdü çiftiz ama kendisi sürekli böyle konular açıyor haklısınız

Ben de asla istemem. Ne evime gelsin, ne de dışarda görüselim, ne de eşim görüşsün istemem. Ama eşine şu konuda katılıyorum kadına akıl vermemelisin. Affetmis gitmiş, o onun bileceği iş. Lakin ben asla yakınımda istemem bu kadar ahlaksız birini.
Aslında haklısın ama üst üste aldatma mevzusu dinleyince hani insan neden affederki demek geldi ha onlada kalmadım boşasaydın falanda dedim eşimde yarın eşine der sorun olur dedi o oldu zaten

Bence halen boşanıklar.

Boşandıktan sonra fuckbudy gibi son demlerini aynı evde yaşayan çok ilişki var.

Ayrıca bu adamın telkini "kızlarla eğlenelim" tarzında olacak gibi eşinize de zarar böylesi.

Bence halen boşanıklar.

Boşandıktan sonra fuckbudy gibi son demlerini aynı evde yaşayan çok ilişki var.

Ayrıca bu adamın telkini "kızlarla eğlenelim" tarzında olacak gibi eşinize de zarar böylesi.
idari işler farkeder boşanmış olurlarsa yasak tekrardan ailesinden gizli evlenmiş onuda anlattı yıldırım nikahı yapmişlar

Kadını sevmedim doğrumu söylüyor paranoyakmi bilemem.Tarzini sevmedim psikolojik olarak bunlar doktorluk vaka karşımda komşuya anlatmak garip .Nerden bileyim siz nerden bileceksini .Belki kadın yarın sizede iftira atar ben bilemem bence siz ikisiylede gorusmeyin ben affetmeseydin der geçerim banane yani yemiş orurmus bana anlatiyor ben napayım kovasına aşk sadakatmi yükleyeceğim.Ben saygimi kaybettim komsunuza sırf bundan samimi olmazdım .Dilinize düşmüşler kendiniz gibi olmayan insanlarla gorusmeyin çocuk yok mecburiyet yok seviyorsa affetsin banane benim arkadaş olacağım görüşeceğim samimi olacağım kafa devil bu.Ben sağlıksız ilişkileri sürdüren insanlardan sıkılıyorum

Bu ttarz insanlarin kafa bozuk oluyor bir süre sonra senin kocanda böyle sen eşime mi bakıyorsun vsvs yani bana arkadaşını söyle bende geçerli Affetiysen sus kendini kocani ne rezil ediyorsunki git terapiye psikologlar var olmadı boşan bu nedir yani hayır sağlıklı arkadaşlık yapamazsınız kadın takintiya bağlamıştır adam aldatilip affedildigi için rahattır.Ben ikisinide istemem o kadına iyi niyetle birşey dersiniz kriz geçirir gider kocasına söyler oooo uzun iş meraba meraba yeter bu çiftle .

idari işler farkeder boşanmış olurlarsa yasak tekrardan ailesinden gizli evlenmiş onuda anlattı yıldırım nikahı yapmişlar
Rezalet resmen.

Adam yalancı, duyarsız, sadakatsiz.
Kadın duyarsız, özgüvensiz.

Bunların size atacağı tek şey;
Adam partner arayışında olduğu için kocanıza kendi düşüncelerini sık sık beyan edip sadakat değerini sarsmaya çalışacak.

Kadında özgüvensiz, şüpheci, duyarsız olduğu için sizi kendinize ve eşinize olan güveninizi sarsacak.

Arkadaşın neyse sende öyle olursun bir süreden sonra.

Rezalet resmen.

Adam partner arayışında olduğu için kocanıza kendi düşüncelerini sık sık beyan edip sadakat değerini sarsmaya çalışacak.

Kadında özgüvensiz, şüpheci, duyarsız olduğu için sizi kendinize ve eşinize olan güveninizi sarsacak.

evet gerçekten kadınla her oturmadan sonra eşime karşı güvenim sarsılıyor kendiside farketti sana iyi gelmiyorlar dedi hatta geçen gün kendisine sivile geçmeyi yoksa kadınlarla oturmak içinmi istiyordun dedim bir sürü tartışma oldu küstü bana ve haklıydı

Rezalet resmen.

Ve daha kötüsü o adamı evin içine komşu arkadaş diye sokmak ne derece doğru daha kötüsü de var tutki bir gün adam size çay için sağol eline sağlık dedi kadın bunu kurdu kurdu kurdu kafada.Olamazmi valla hiç olmaz demeyin neler neler olur. Yaşayan var böyle şeyler .

Bu ttarz insanlarin kafa bozuk oluyor bir süre sonra senin kocanda böyle sen eşime mi bakıyorsun vsvs yani bana arkadaşını söyle bende geçerli Affetiysen sus kendini kocani ne rezil ediyorsunki git terapiye psikologlar var olmadı boşan bu nedir yani hayır sağlıklı arkadaşlık yapamazsınız kadın takintiya bağlamıştır adam aldatilip affedildigi için rahattır.Ben ikisinide istemem o kadına iyi niyetle birşey dersiniz kriz geçirir gider kocasına söyler oooo uzun iş meraba meraba yeter bu çiftle .
evet bunuda farkettim karşı komşuya yol vermiş eşi kadında demişki oglumla geçiyorduk eşin yol verdi iki kere sag olsun bana dediki bana niye söylüyorsun bunu o an dedim bunun eşine kafayı kaldırıp bakmamak lazım ama burdaki yorumlar gerçekten yol gösteriyor

evet bunuda farkettim karşı komşuya yol vermiş eşi kadında demişki oglumla geçiyorduk eşin yol verdi iki kere sag olsun bana dediki bana niye söylüyorsun bunu o an dedim bunun eşine kafayı kaldırıp bakmamak lazım ama burdaki yorumlar gerçekten yol gösteriyor
Bak paranoyak işte kadın samimi olmaya gelmez yarın saçınızı yandan tarar yada kocasına iyi akşamlar dediniz diye size bilenir kuruyo işte kafasında bu derdin çözümü arkadsslik değil ya doktor ya mahkemede

Back
X