• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir adamla bir ömür geçer mi?

senin bu ayrılmak istemen şu anki yaşadıklarının sinirimi yoksa genel bir düşüncemi? erkekler biraz dangalak kusura bakma ama ...düşünmeden sonunun nereye gideceğini nasıl anlaşılacağını hiç düşünmeden konuşuyorlar onu savunmak istemem ama besbelli o kadının içi dışı olayınıda öylesine söylemiştir...şunu sorgulamanı isterim senden zira insan kendisini karşısındakinden daha kolay değiştirir ....bu çekişmelerinizde yada tartışmalarınızda senin bunu böyle yapmasam dediğin yerler varmı? sabrın son noktasına çıkıp ona bir çocuk gibi davranarak onu yönetmeyi denedinmi erkekler bazen gerçekten çocuk gibiler ....sana bir örnek vermek istiyorum birgğn eşim bana sapan saçma bir sebepten sinirlendi ve atar yapmaya bağırmaya başladı o kadar sinirlendimki mutfak tüpüyle kafasını ezebilirdim o an ama o bile az gelirfi bende gayet sakin bir tavurka gülerek ona sarıldum ve sadece şşşşş şşşş tamam aşkım kızma dedim ve çok komil adam sakinleşmişti....ama ben her zaman o ben olamıyorum işte....yinede sevgi emek istiyor yinede sabır istiyor...

onunla iyiyken cok mutluyum, olumsuzluk yaşdığımızda çok mutsuz. resmen adamı hayatımın merkezine koymuşum. şu an elbette çok öfkeliyim onu. çok sinirliyim. konuşmadık bi de niye böyleyiz şu bu. bunu düşününce daha da sinirleniyorum. hep böyle olucak demekki diyip pes etme noktsına geliyorum. daha önce de oldu. ayrılığın ilk haftası sinirliyken ikinci haftası özlemeye başladım. saçma sapan bir ruh hali.
gercekten çocuk gibiler. sürekli pohpohluycaksın. ama hep böyle mi olacak ya. ben de insanım. erkek o kadın o çocuk o her şey o. böyle hayat geçer mi

Erkek arkadaşımla iki bucuk yıllık inişli çıkışlı bir iliskimiz var.
Evlilik durumu söz konusu. Artık pes ettim tamam evlenelim şeklinde konuşmalar geciyordu şu sıralar aramızda
Ama soru isaretleriyle evlenilir mi
Siz tecrübeli kk hanımlarının yorumlarına ihtiyacım var. Ben hep anı düşünen biri oldum o yuzden gelecegi tartip bicemiyorum cogu zaman
Erkek arkadasimla haftasonu icin baska bir ile gezmeye geldik. Ilk gun her sey guzel. Ikinci gun soyle bir muhabbet gecti aramizda. Ben x ve y ile .. e gidecegim. Simdi konusalim da sonra kızma fln dedi. Bunun uzerine ben de z ile ki kendisi kadın .. e giderim dedim. Yok efendim gidemezsin. Benle git onla niye gidiyosun. Ya diyorum sen her yere gidiyosun ben ses ediyo muyum. Yazin tatiline bile gitti.
Orda bi bozulduk birbirimize. Sonra kadinlara dusman bir insan. Kadinlari sevmiyorum ya diye bi yorum yapti.
Ben de ben de kadinim beni sevmiyor musun, sabah sarılıp guzel seyler soyleyip uyandırdığı icin sabah hiç oyle görünmüyordun ama dedim.
Bana verdigi cevap aynen şu oldu. Ben kadınların dışını seviyorum içini degil.
Bu genel cevaba hem sinirlendim hem de ben şok. Dışı ne demek ya ne pis bi düşünce.
Elini fln tutmayi bıraktım. Bütün gün sus pus yürüdük. Ben bunalmisim haftalardir bu geziyi bekliyorum. Hale bak.
Gönül almak gibi bir huyu yok
Her daim o haklı
Bütün gece yemin ederim sırtı bana dönük uyudu. Ki hiç dönmeden uyuyamaz.
Bunu yapacak kadar kindar bir adam
Sabah ezaninda uyandim gercekten bunu düşündüm. Tamam cok guveniyorum, durust bir insan, isi gucu guzel , hep ilgili bir insan, neden evlenmiym diyordum.
Adam kindar ya. Hep hakli. Adım atmiyor. Sevgiliyken böyle. Evlenince küs gececek gunler geceler geldi gozumun onune. Hep ben barışmak icin adim aticam. Bunu gördüm.
O benim en yakin arkadasim da oldu. Ayrılığı cok kez denedik ve ben adım attım çoğu zaman. Duramamistim.
Beni bu korkutuyo. Yalniz kalmak. Ilgisiz kalmak. Ayrılığı düşününce gozlerim doluyo boğazım düğümleniyor.
Ama durum bu.
Boyle bir adamla ömrümün curuyecegini biliyorum. Kindar ve hep o hakli...
Hic güçlü degilim...
Konunuzu okuyunca, sosyal medyada gördüğüm bir söz geldi aklıma eksik veya yanlış hatırlamıyorumdur umarım. "Gönül almayı bilmeyene, ömür emanet edilmez." diye bir sözdü sanırım. Konunuza tam oturdu bu söz. Kısa ve öz!

Başlıktaki soruyu kendiniza sorup, buna cevap veremiyorsanız ya da şüpheyle cevap veriyorsanız.. Çok zor..

onunla iyiyken cok mutluyum, olumsuzluk yaşdığımızda çok mutsuz. resmen adamı hayatımın merkezine koymuşum. şu an elbette çok öfkeliyim onu. çok sinirliyim. konuşmadık bi de niye böyleyiz şu bu. bunu düşününce daha da sinirleniyorum. hep böyle olucak demekki diyip pes etme noktsına geliyorum. daha önce de oldu. ayrılığın ilk haftası sinirliyken ikinci haftası özlemeye başladım. saçma sapan bir ruh hali.
gercekten çocuk gibiler. sürekli pohpohluycaksın. ama hep böyle mi olacak ya. ben de insanım. erkek o kadın o çocuk o her şey o. böyle hayat geçer mi

şimdi bana karşı çıkan çok olacak olsada ben sana şunu derim kardeşim......malesef birazcık böyle olacak şu an keşke bunlar yaşanmasa ve biz mutlu anlara dönsek diyorsun onun küçücük bir hamlesini bekliyorsun....hatta sana gelip kolundan tutup sarılsa geri itemeyecek kadar güçsüzsün...çünkü seviyorsun orası belli...hangimiz mükemmeliz...heleki erkekler cidden eğer mutluyken mutluysannız sorunları büyütme sen ona problem zamanında abla gibi davran :))) işe yarıcak bana yazacaksın eminim....gözünde birden sulu boya yapmak istediği için köşeye kaçıp tuvalete saklanan 5 yaşındaki bir kreş çocuğu gelsin:) ona davranır gibi davran....sen dedin ya hani elini bile tutmadım ben sustum o sustu diye...sen kırıldığın için sustun..o ne diyeceğini bilemediği için sustu emin ol....erkekler yönlendirilmesi kolay canlılar bizim gibi inat değiller sadece biz leb demeden anlaşışmak istiypruz sorunlarda burdan çıkıyor

yanlış anlıyorsam özür dilerim ama sen ne hissettiğini konuşmadan anlasın istiyorsun...ben bu yaşoma kadar boşuna yaşamadıysam şunu bilirim bir erkekten bu beklenmez...erkekler düz mantıktır bizim gibi komplike değildir yan anlamları yoktur onların bazen keşke onlar kadar saf olabilsek diye düşünürüm hatta en ufak hatasında napalım bilecekti deyip terk edilen erkeği mutlu edecek anlayışlı kadınlar çok var... kimse bu kadar hızlı yargılanıp idamı haketmez....o bahsi geçen çok ince erkekler on yüz bin milyonuncu kadından sonra kadın ruhunu çözmüştür asıl o adamdan hayır gelmez

senin ne yaşadığını sen bilirsin ben o adamı bir cümlesiyle yargılayamam....bende sinirlenince kasten bile çok ağır konuşabilen bir insanım düşünmeden pat diye söylediği salak saçma bişey ...eğer hateketleri bu cümlesini desteklemiyoraa takılma derim ben

geçebilir de... senin sabrına bağlı sonuçta. sabrediyorsun da.. iyisin maşallah. ben kadınların dışını severim sözünden sonra benim için tatil biterdi mesela. ama sen.. başarılısın

Back
X