- 27 Nisan 2019
- 17
- 20
- 88
- Konu Sahibi Neptunyenn
-
Yok, yerinde davranan biriyim. Saçma insanlarla da takılmam. Dava bitsin evi satıp gideceğim, kararlıyım.bu arada eğer ev giderlerine ortak olmuyorsa annenizi kapınızın önüne koyun.
oluyorsa kalsın. aynı evin içinde takılın böyle :)
(bir anne için bunu da dedim ya)
erkek arkadaşınız/sevgiliniz var mı? böyle ipsiz sapsız , at hırsızı arkadaşlarınız?
Babaannemden kalan küçük bir evin sekizde bir hissesi. Ondan değil. Şu an oturduğumuz ev benim üzerime. Onu elimden almak istiyor bence.Babaannenden sana kalma ihtimali olan mallar için mi açtı acaba? Paragöz gibi mi ki
Valla ben de yeni duydum. Akli sorunu olanlar ya da uyuşturucu bağımlıları için falan isteniyor.Bi dk nasıl vasilik yapabiliyor size bi engeliniz mi var nasıl aklı başında normal yaşı taaa 34 olan birine nasıl vasi atanması istenebilir
Babaannemden kalan küçük bir evin sekizde bir hissesi. Ondan değil. Şu an oturduğumuz ev benim üzerime. Onu elimden almak istiyor bence.
Ya evleneceğim kişi daha beter çıkarsa:) Bu davayı adil bir mahkemede asla kazanamaz.Evlenin
Evet ben de ondan korkuyorum. Umarım çabuk biter de kurtulurum. Evden çık desem çıkmaz.Bu davanın bitmesi yıllar sürebilir belki. Mahkemede süreç çok yavaş ilerliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?