Böyle bir anne duydunuz mu?

Allah ilk önce insanlık nasip etsin ondan sonra annelik de olur üzülmeyin siz. Her anne anne olacak diye bi kaide yok..
Ben neler yaşıyorum evlat deyince Allahım canımı al evladımı alma diye yalvarıyorum..
Allah yardımcınız olsun mutlaka avukatla görüşün ama o anneyi de kpvun evden
Uzaklaştırma çıkartın

Arkadaşlar, sağ olun biraz daha iyiyim. Sinirden titremem geçti en azından.
Bu davadan bir şey çıkmaz. Aslında iyi de oldu. Annemden uzak yaşamam gerektiğini iyice gördüm ve içim rahat bu konuda.
Kesinlikle aynı evde yaşamayacağım. Davanın seyrine göre evden çıkartacağım.
Desteğiniz için sağ olun. Bir yerlerde iyi insanların olduğunu bilmek güzel.

Zaten hayatınızın çoğunu yalnız yaşamışsınız ve çok şükür bugün hala ayaktasınız. Böyle bir anneye ihtiyacınız yok.

Yerinizde olsam mahkemeye gider kendimi ispatlar ( yani akli melekelerimin yerinde olduğunu , yetişkin aklı başında bir insan olduğumu vs. ) sonra da annemle bütün iletişimimi koparırım.

Madem kendi evi de var gitsin orada yaşasın sizi rahat bıraksın, bu şekilde psikolojik olarak daha da yıpranırsınız, uzak olmak daha iyi bazen ..

Bence bir avukata danışın bu konuyu büyük ihtimal anneniz şu anki evinize de gözünü dikmis. Eğer yasal olarak sizi zor duruma sokmayacaksa araştırıp annenizi yanınızdan uzaklaştırın gereken haklarınızı da talep edin

Para olunca mi aklına düşmüşsün acaba ? Bence öyle şeye müsade etmeyin avukata danışın hakkınızı yedirmeyin böyle anne böyle annelik olmaz. Yaşınızı başınızı almışsın yani.
Ah şu para olsa dert olmasa dert..

Valla ben de yeni duydum. Akli sorunu olanlar ya da uyuşturucu bağımlıları için falan isteniyor.

Peki siz hala psikolojik tedavi görüyor musunuz? Antidepresan kullandığınızı mahkemede delil olarak kullanabilir mi?

Peki siz hala psikolojik tedavi görüyor musunuz? Antidepresan kullandığınızı mahkemede delil olarak kullanabilir mi?
Şu an tedavi görmüyorum ama ruhsal sorunlar akli meleke kaybı değil zaten. İstediğim kadar depresyonda olayım bir suç işlersem ceza alır mıyım, evet. O zaman akli melekem de yerinde kabul edilir. Depresyon kısıtlamaya neden olmaz.

Uyaptan dava dosyasına baktım. Benim saf olduğumu, evi satıp dolandırıcılara para yedireceğimi iddia etmişler:)
Delil olarak da antidepresan yazdırdığım doktorların muayene raporlarını göstermişler. Raporları da okumuş oldum. Yataktan çıkmak istemiyorum, gerginim, mutsuzum demişim. Mahkeme sonucunu yazarım:)

Sakin olun ve Pazartesi günü iyi bir avukatla görüşün.
Anne demeye dilimin varmadığı bu kadını da evden gönderin,gitsin kendi evinde yaşasın.
Sizin evinizde yaşarken,
size gizlice dava açması sözün bittiği yer.
Hayatınızdan çıkarın kendisini,öldü varsayın.

pes artık yahu insanlardaki bu açgözlülük

Valla Allah çıkarmış karşınıza o dava bilgisini.
İyki gördünüz.
Zaten hiç gerçek bir anne-kız ilişkiniz olmamış ki.
Bundan sonra da, eğer maddi manevi gücünüz varsa yalnız yaşayabilirsiniz.
Zira annenizin size maddi manevi bir faydasının olmayacağı belli. En azından gölge etmesin.

Aşağıdakiler gibi bir durumunuz olmadığını kanıtlamanız durumunda ve/ya onun böyle bir durum olduğunu kanıtlayamadığı durumda kısıtlama konamaz diye biliyorum.

*q*
Bir kişinin kısıtlanması davası o kişiye vasi atanmak suretiyle zorunlu veya isteğe bağlı olarak mahkeme huzurunda gerçekleşmektedir. Hukuki durumunu kontrol edemeyecek durumda olan velayet altında bulunmayan yaşı küçük çocuk hakkında kısıtlanma davası açılması zorunlu olduğu gibi hürriyeti bağlayıcı hapis cezasına hükmolunması halinde de vasi ataması yapılması zorunluluk arz etmektedir.
Kısıtlama davası kişinin aşırı yaşlı olması gibi sebeplerle ayırt etme gücünü kaybetme ihtimaline karşı kendi isteği dahilinde verilebileceği gibi alkol, savurganlık gibi durumlarda kısıtlanma altına alınacak kişinin malvarlığı başta olmak üzere hukuki menfaatlerini korumak üzere de verilebilmektedir.
*uq*

Canım bir an benim babamı anlatıyorsun sandım aynı benim babam :) trajikomik maalesef. Kesinlikle seni mahkemeyle falan sınırlandıramaz bunu gerektirecek bir hastalığın vs yokken. O yüzden sakin ol. Dava sürecinde güçlü olman sakinliğini koruman lazım.
Sende hemen bir avukat bulup akıl danış. Ev senin üstüne sen onu kovduktan sonra hiçbir hakkı olmaz. Dışarı çıktığı bir vakit kapının kilidini komple değiştir ve eve alma... Kapıyı zorlarsa da polis cağır. Annen muhtemelen psikolojik olarak hasta bu yaptıkları kesinlikle normal değil. Allah yardımcın olsun. Sadece benim basıma geliyor diye düşünme benzer süreçlerden geçiyorum Allahtan param var da avukat vs desteği alıyorum. Çok zor ama yalnızca sizin aileye özgü bir durum değil var maalesef böyle şeyler.

Antidepresan kullanıyor olmak kısıtlamak için yeterli değil kesinlikle. O yüzden bu davadan bir şey çıkmaz merak etme sen içini ferah tut

Evden yolla ...

Teşekkür ederim canım. Umarım en kısa sürede kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…