- Konu Sahibi Neptunyenn
-
Hayır akıl sağlığınız yerinde olmamalı ya da ağır engeliniz bulunmalı y da ns bileym 18 yaş altı olup üzerinize ciddi bi miras kalmalınki vasi bunları yönetebilsin.Valla ben de yeni duydum. Akli sorunu olanlar ya da uyuşturucu bağımlıları için falan isteniyor.
Belkide bazi şeyleri bilmiyoruzdur. Burada konu sahibin dedigine göre konusuyoruz ana isin aslini tam bilemiyoruz. Değil mi nasil vasi atanacak, dava nasil aciliyor? Tebrikler bakis acinizdan dolayı.Bi dk nasıl vasilik yapabiliyor size bi engeliniz mi var nasıl aklı başında normal yaşı taaa 34 olan birine nasıl vasi atanması istenebilir
İmkansız çünküBelkide bazi şeyleri bilmiyoruzdur. Burada konu sahibin dedigine göre konusuyoruz ana isin aslini tam bilemiyoruz. Değil mi nasil vasi atanacak, dava nasil aciliyor? Tebrikler bakis acinizdan dolayı.
Konu sahibinin saptirdigina inanmak istiyorum. Çünkü buralara kadar dusmesin bu toplum yaaa....anne la anneeeee
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.İmkansız çünkü
Benim eşim engelli resmimişlerde zorlanıyoruz git gel yapmaktan dolayı kendimiz halledelim diye ailesi vasilik için uğraşmışlar engeline rağmen kimse olur dememiş çünkü aklı mantığı yerinde yani vasi olamamışlar..
Bu durumda immkansız ötesi bi durum
O zaman ptesi bi avukatla konuşun bakalım o ne diyecek. Annenizle aynı evdesiniz. Sormadınız mı bana neden dava açtın diye?Evet ben de ondan korkuyorum. Umarım çabuk biter de kurtulurum. Evden çık desem çıkmaz.
Evet anne. Ben annemi çok severim, bende bi anneyim. Ama bu insan olmakla ilgili bişey.Belkide bazi şeyleri bilmiyoruzdur. Burada konu sahibin dedigine göre konusuyoruz ana isin aslini tam bilemiyoruz. Değil mi nasil vasi atanacak, dava nasil aciliyor? Tebrikler bakis acinizdan dolayı.
Konu sahibinin saptirdigina inanmak istiyorum. Çünkü buralara kadar dusmesin bu toplum yaaa....anne la anneeeee
Valla babam gitgide bunamış durumda adam yediği şeyin ne olduğunu bilemeyecek duruma gelmiş asıl vasi bakıcı ona lazım yakında evin yolunu bulamaz diye korkuyoruzGeçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.
Bizimde ailede oyle biri var hatta kadin unutkan dışarı çıkarmak cok cok zor fakat kadin heyette o günkü gunu bildi diye olmadıAkli dengesi yerinde diye....
Onu bile anlarım da ya ağzı bağlı çöpe atanlarEvet anne. Ben annemi çok severim, bende bi anneyim. Ama bu insan olmakla ilgili bişey.
Yoksa bebeğini cami avlusuna veya sokağa bırakanların da adı anne.
Yok, yerinde davranan biriyim. Saçma insanlarla da takılmam. Dava bitsin evi satıp gideceğim, kararlıyım.
Aklıma geldi ama elim yazmaya varmadıOnu bile anlarım da ya ağzı bağlı çöpe atanlar
Pazartesi bir avukatla görüşeceğim. Gerekirse sağlık heyeti önüne çıkarım. Benim bir yanlışım yok ne kendime ne başkasına.Hayır akıl sağlığınız yerinde olmamalı ya da ağır engeliniz bulunmalı y da ns bileym 18 yaş altı olup üzerinize ciddi bi miras kalmalınki vasi bunları yönetebilsin.
Anlayamadım böyle bi dava karşısında kazanabilme imkanı nerden olur?
Hukukçulara danıştınz mı peki?
Düşene bir tekme de siz vurmayın. Siz inanmak istemiyor olabilirsiniz ama ben yaşıyorum. Ne söylediğini bilmeyen biri gibi mi görünüyorum sizce?Belkide bazi şeyleri bilmiyoruzdur. Burada konu sahibin dedigine göre konusuyoruz ana isin aslini tam bilemiyoruz. Değil mi nasil vasi atanacak, dava nasil aciliyor? Tebrikler bakis acinizdan dolayı.
Annemin kendi malı mülkü, dükkanı, evi, emekli maaşı vs her şeyi var.Tek bir seçenek var bu durumda.
Evin geçimini siz sağlıyorsanız ve anneniz muhtaç durumda ise kazandığınız ya da sahip olduğunuz parayı saçma sapan yerlere harcıyor kumar oynuyor ve sürekli dolandırılıyorsanız bu parayı harcama yetkiniz sınırlandırılabilir. Var mu böyle bir durum?
Şu an evde yok. Sinirle hareket etmek istemiyorum. Haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum. Sinirim yatışsın harekete geçeceğim.O zaman ptesi bi avukatla konuşun bakalım o ne diyecek. Annenizle aynı evdesiniz. Sormadınız mı bana neden dava açtın diye?
Ya akıl sağlığı yerinde değil diyecek ya da malı mülkü yönetemez diyecek. Akıl sağlığı derse mahkeme sağlık raporu almaya yollayacak beni. Malı mülkü yöneteme gibi bir durum da yok. Bir evim var yaşadığım, ne borcum var ne bir takıntım. bir mutfağa harcarım bir de faturalarıma.Valla babam gitgide bunamış durumda adam yediği şeyin ne olduğunu bilemeyecek duruma gelmiş asıl vasi bakıcı ona lazım yakında evin yolunu bulamaz diye korkuyoruz
Üstüne başına gideni bilmiyor
Allah cümle hastanın şifasını versin
Konu sahibi vasiliği bi araştırın derim öyle basit komik şeylerle vasi olunmuyo
Ha bize söylemediğiniz bi zihinsel engel durumunuz varsa mesela mental retardasyon ya da ne bileyim epilepsi gibi o durumda da ilk önce gidin hastaneden akıl sağlığı yerindedir raporu alın daha sonra da o anneyi tutun kulağından atın
Başlarım böyle işe
Memkeket batıyo bizim küçük esnaflar büyük işler peşinde koşuyo bak bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?