- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Ciddiye almayın bence kendi kendilerine takılsınlarOnların terapilerine karışan kim. Ama bize çatmasınlar . Bizi sadece eziyorlar ağızlarına geleni sayıyorlar. Bumu terapi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddiye almayın bence kendi kendilerine takılsınlarOnların terapilerine karışan kim. Ama bize çatmasınlar . Bizi sadece eziyorlar ağızlarına geleni sayıyorlar. Bumu terapi
O ben de dedim onları ama lafı verip oturtuyor. 20 yaşıma geldim şimdi dovse döver çekinmez . Odama gidiyorum. Onda da bağıra bağıra konuşuyor. Artık içimde bütün sevgimi bitirdim saygı duymaya çabaliyorum . O kadar doluyum ki annem bisey derken boğazını sıkasım geliyor. Tabi yapmıyorum. Teyzeme diyorum bunaldim şöyle böyle. Güya beni anlıyor gibi yapıyor sonra bana hakaretler yağdırıyor.Onlar konuştuğu zaman yanlarında durmazdım ve illa duyuyorsam bende yüksek sesle kalplerini kıracak birşey derdim örnk. Sorumlu musunuz benim Hayatımdan konuşmayın derdim bilemiyorum ya olacak gibi deil hani
Valla ben sanmıyorum. Mesela x arkadaşım var. O anlattı onunda teyzesi var. Bu arkadaşım nişanlısiyla fotosunu atmış whatsaap â . Teyzesi hemen bunu aramış x bunu niye koyuyon bilmem ne. Buda bisey dememiş . Anneninhaberi haberi yok teyze aramış dedim senin kız şöyle yapmış . Anne bozuntuya vermemiş benim haberim var koyduğundan falan demiş . Laf vermemiş ağzına yani. Benim annem olsa hakaretler küfürler havada uçuşur tl mi alırdı .Geneli böyle sanıyorum![]()
Yok gerçekten tahmin edebiliyorum, maalesef duyuyorum böyle şeyleri. Şimdi sen ona buna izin vermezler diye söylemeye bile yeltenmiyorsun ama sen bi işin başına koyul, emri vaki yap kazandım okumam lazım diye maksimum birkaç hafta çatışırsın sonra müsaade ederler. Aileler böyle sen esnettikçe alışıyorlar. Sınırlarını çizmeye bi çalış en sonunda susuyorlar. Evden gidip geliyorum zaten millet başka şehirlerde okuyor bu benim istikbalim çalışıp paramı kazanacağım diye işlersin habire. Sen kendini çekip kaderine razı olursan hep daha fazlasını beklerler sonra annen gibi malı mülkü gibi görürlerDediğinin hepsine hak veriyorum ama bilemediğin şeyler var.
Ben 20 yaşında ,bir kardeşi olan , lise okumamış açıktan daha yeni bitirmiş bi kızım . Kendi başıma sokağa cikmayali yıllar oldu. Annemle giderken ondan önce binanın altına inersem mersivenden ona bile sayar hakaretleri. Dışarı cikarmayan adam çalıştırır mi ? Hayır .
Bu şekilde aşırı muhafazakar bi ailem var . Kuzenlerimle bile konuşturmazlar . Daha sayarım da böyle iste.
Ya bi evlenip gitseydim gönlümce inşallah . O zaman takmayacağım . Mesela sen bisey diyorsun ya annene. Annen ya bu kız niye böyle dedi demeden teyzene anlatıyor sonra hüküm giydiriyorlar sana. Ne düşünürsün. Teyze olacak da demiyor ki dur bide ben konusuyum demiyor. Sen ne yapardın.Ciddiye almayın bence kendi kendilerine takılsınlar
Denedim ama olmuyor. Annem hic anlayıp dinlemeden bağırıp çağırıyor zoruma gidiyor . Ne deyim biliyorum bir gün beni kaybedecek . Doğru düzgün bi şefkat görmedim iş yaptıracağı zaman anca iltifat ederdi. Bende bunaldım inan ki. Çalıştirmazlar inan ki olmaz.Yok gerçekten tahmin edebiliyorum, maalesef duyuyorum böyle şeyleri. Şimdi sen ona buna izin vermezler diye söylemeye bile yeltenmiyorsun ama sen bi işin başına koyul, emri vaki yap kazandım okumam lazım diye maksimum birkaç hafta çatışırsın sonra müsaade ederler. Aileler böyle sen esnettikçe alışıyorlar. Sınırlarını çizmeye bi çalış en sonunda susuyorlar. Evden gidip geliyorum zaten millet başka şehirlerde okuyor bu benim istikbalim çalışıp paramı kazanacağım diye işlersin habire. Sen kendini çekip kaderine razı olursan hep daha fazlasını beklerler sonra annen gibi malı mülkü gibi görürler
Takmazdım vallahi sonuçta asla senin kötülüğünü istemeyecek insanlarYa bi evlenip gitseydim gönlümce inşallah . O zaman takmayacağım . Mesela sen bisey diyorsun ya annene. Annen ya bu kız niye böyle dedi demeden teyzene anlatıyor sonra hüküm giydiriyorlar sana. Ne düşünürsün. Teyze olacak da demiyor ki dur bide ben konusuyum demiyor. Sen ne yapardın.
Size sürekli hakaret sayan anneye ne dersiniz? . Niye benin evimin sırrını veriyor bide ya. Niye yani. Bu kadar olmaz ki.Takmazdım vallahi sonuçta asla senin kötülüğünü istemeyecek insanlar
Evet sağ. Birlikte yaşıyoruz. 20 yaşındayım çok muhafazakar bir aile kızıyım. Kardeşim var ona bakıyorum.okumadın açıktan okudum . Tek başıma binanın altına bile inemiyorum. BöyleEski konularina bakamiyorum suan ama baban sağ mı, beraber mi yaşıyorsunuz ?
Kendi yolunu kendin çiziyorsun bana da söyleyecek fazla söz bırakmıyorsun, sen kabullenmişsin sadece isyan ederek rahatlamak istiyorsun, çözüm aramıyorsun. Şu durumda yapabileceğin tek şey erkenden evlenmekDenedim ama olmuyor. Annem hic anlayıp dinlemeden bağırıp çağırıyor zoruma gidiyor . Ne deyim biliyorum bir gün beni kaybedecek . Doğru düzgün bi şefkat görmedim iş yaptıracağı zaman anca iltifat ederdi. Bende bunaldım inan ki. Çalıştirmazlar inan ki olmaz.
Degismezler biliyorum ama, annesini de cekistiriyorlar bunlar haklı, mesela dayım arıyor annemi. Annem konuşuyor hemen kapatıp teyzemi arıyor abim böyle dedi diye. Sonra birlikte çekiştiriyorlar . Bunlar doğru şeyler mi. Onu bunu kınayıp duruyorlar. Kesinlikle iyi niyet düşünmüyorum . İnan beni bi tanısanız böyle demezsiniz.Ben pek problem goremedim belliki 2 kardes iyi anlasiyorlar.annesi insana birsey olunca nasil kizarsa teyzen de annen gibi goruyor kendini, kiziyor demekki.gerci en iyi sen bilursin tabi bu kizmalar cok abartili rahatsiz ediciyse kotu.ama degismezler onu soyleyim
Bazen çok bunaldigimiz sa onu yapıyoruz. Ama duyurarak değil. Hem onların bu hareketini eleştirip hem de yapmak istemiyoruz .Size kuenle annelerinizi cekiştirin
duyacakları şekilde
Yok.yok gerçekten bu laftan anlamazlar. Çok dedim. Olmuyor. Tiksindim soğudum hepsinden . Aynen gerçekten de öyle. Ya bide annem ne dese o doğrudur. Su kızla bi konusuyum o ne diyecek demez.Annenle teyzen, evlendikleri halde çocuklukllarindaki gibi dipdibeyiz diye düşünüyorlar aramizda lafi olmaz sanıyorlar ama bu doğru değil
Herkesin kisisel alani olmali bunlarin yok ikisi bir alani paylasiyorlar dolayisiyla annenle teyzeni iki sesli bir enstrüman gibi görün ailecek
Kuzeninle alakali bir sey olunca o bizim.hayatimiz değil bizi ilgilendirmez, bu onların aile ici meselesi de, sizde olan birşeyi de teyzen söylüyorsa, bu benim ozelim, bizim evin mahrem konusu de
Bazi insanların sınırı yok, kendilerine bakmadan baska insanlarin mahremine müdahale ederler
Biliyorum ki ne desen anlamayacaklar ama en azindan sen ve kuzenin bir olup biraz net davranin![]()
İnan elimde olan birşey değil. Yaşantım çok değişik. İsyan etmeme bile izin yok . Hic biseye yok. Tavır yapsam ayrıca azar yiyorum . Aklıma iyi şeyler gelmiyor artık .Kendi yolunu kendin çiziyorsun bana da söyleyecek fazla söz bırakmıyorsun, sen kabullenmişsin sadece isyan ederek rahatlamak istiyorsun, çözüm aramıyorsun. Şu durumda yapabileceğin tek şey erkenden evlenmek
Babanla konus diyeceğim ama o da ayni degildir umarim. Belki ona bu durumdan bahsedebilirsin en azindan rahatlamak açısından. Cunku ben annen ve teyzenin duzelecegine inanmiyorum kac yasinda insanlar.Evet sağ. Birlikte yaşıyoruz. 20 yaşındayım çok muhafazakar bir aile kızıyım. Kardeşim var ona bakıyorum.okumadın açıktan okudum . Tek başıma binanın altına bile inemiyorum. Böyle
İnşallah sevdiğim le çok mutlu olurum ...Babanla konus diyeceğim ama o da ayni degildir umarim. Belki ona bu durumdan bahsedebilirsin en azindan rahatlamak açısından. Cunku ben annen ve teyzenin duzelecegine inanmiyorum kac yasinda insanlar.
Insallah sevdiğin kisiyle guzel bir yuva kurdugunda daha rahat bir hayatin olur.
Annenle teyzene de mesafeli yaklas ve ne kadar anlamasalarda kendi dusuncelerini soylemeye devam et. Anlayacaklari dilden konus en iyi sen bilirsin.