Böyle bir" Anne" ve "Teyze "modeli var mi ?

Biliyor musun bende inanıyorum...
Herşey güzel olacak...
Çünkü sabrettigimi biliyorum. Derler ki Allah biseyi vermeyecekse ona heves ettirmezmiş . Bu da öyle . Ne zaman böyle bunalsam ağlasam dua ediyorum sevdiğim le ilgili kavusuyum şöyle olsun diye. İçime huzur geliyor. Rahatlıyorum. İnşallah olacak inşallah . Nolur sende üzülme. Sizi üzmek için yazmıyorum. Hakkını helal et üzdüysem.

Ne demek helal olsun .

Hemen hemen annenle akranımdır , okurken içim burkuluyor işte...ortada hiç nir sebep yokken bir anne kız niye uzak böyle birbirine diye. umarım seni anlar ; birbirinizi üzmek yerine destek olursunuz .
Dualarımdasın.

Ne demek helal olsun .

Hemen hemen annenle akranımdır , okurken içim burkuluyor işte...ortada hiç nir sebep yokken bir anne kız niye uzak böyle birbirine diye. umarım seni anlar ; birbirinizi üzmek yerine destek olursunuz .
Dualarımdasın.
Çok teşekkür ederim... annem yaşında bi kadının beni anlaması ne kadar güzel. Keşke annem de beni bir kez olsun anlayabilse. Ben bu zamana kadar onu üzmek için çabalamadım. Hizmetini gördüm ettim. Simdiyse onun gözünde bi hiçim. Hele ki sevdiğimin olayını öğrendikten sonra iyice değişti. Önceden lafı açıktan söylemez tl de konuşurken dürterdi. Simdi saydırıyor. Her şeyime karışır oldu. Çok on yargılı oldu. Diyorum ya mesela makarna yaptım ki makarna yapmakta ne var zaten. Makarna yaptım suyunu dökeceğim ,daha ben demedenkendi şöyle yapma ha suyu açmadan dökme ha. Sürekli herşeyi ben yapma dan uyarır oldu. Geçen günde bağırdım diye beni dövecekti nerdeyse. Benim de sabrimin bi sonu var. Zaten karar verdim yemeklerimi herseyimi öğreneceğim. Onun öğretmesine gerek yok. Zaten klâsik yemekleri biliyorum ama sürekli yapmıyorum . Bundan sonra hepsini öğrenip sevdiğim e kavuşmaya hazırlık yapacağım . Sırf yanına yakısıyım diye 78 kilodan 66 kiloya düştüm 6 kilo daha vereceğim . Ven çabaliyorum Allah da görüyor SoNucda. Dua ediyorum sürekli . Ve olacak inşallah inanıyorum. Eğer bu kış hala yaşarsam hala yazabiliyorsam inşallah muradıma ermiş olacağım. Çünkü bu kış isteyelim diyorlar . Dua et nolur. Rabbim onu bana beni ona hayırlı kılsın helal kılsın . Herşey gönlümce olsun inşallah .

O ben de dedim onları ama lafı verip oturtuyor. 20 yaşıma geldim şimdi dovse döver çekinmez . Odama gidiyorum. Onda da bağıra bağıra konuşuyor. Artık içimde bütün sevgimi bitirdim saygı duymaya çabaliyorum . O kadar doluyum ki annem bisey derken boğazını sıkasım geliyor. Tabi yapmıyorum. Teyzeme diyorum bunaldim şöyle böyle. Güya beni anlıyor gibi yapıyor sonra bana hakaretler yağdırıyor.
Allah yardımcın olsn

Çok teşekkür ederim... annem yaşında bi kadının beni anlaması ne kadar güzel. Keşke annem de beni bir kez olsun anlayabilse. Ben bu zamana kadar onu üzmek için çabalamadım. Hizmetini gördüm ettim. Simdiyse onun gözünde bi hiçim. Hele ki sevdiğimin olayını öğrendikten sonra iyice değişti. Önceden lafı açıktan söylemez tl de konuşurken dürterdi. Simdi saydırıyor. Her şeyime karışır oldu. Çok on yargılı oldu. Diyorum ya mesela makarna yaptım ki makarna yapmakta ne var zaten. Makarna yaptım suyunu dökeceğim ,daha ben demedenkendi şöyle yapma ha suyu açmadan dökme ha. Sürekli herşeyi ben yapma dan uyarır oldu. Geçen günde bağırdım diye beni dövecekti nerdeyse. Benim de sabrimin bi sonu var. Zaten karar verdim yemeklerimi herseyimi öğreneceğim. Onun öğretmesine gerek yok. Zaten klâsik yemekleri biliyorum ama sürekli yapmıyorum . Bundan sonra hepsini öğrenip sevdiğim e kavuşmaya hazırlık yapacağım . Sırf yanına yakısıyım diye 78 kilodan 66 kiloya düştüm 6 kilo daha vereceğim . Ven çabaliyorum Allah da görüyor SoNucda. Dua ediyorum sürekli . Ve olacak inşallah inanıyorum. Eğer bu kış hala yaşarsam hala yazabiliyorsam inşallah muradıma ermiş olacağım. Çünkü bu kış isteyelim diyorlar . Dua et nolur. Rabbim onu bana beni ona hayırlı kılsın helal kılsın . Herşey gönlümce olsun inşallah .

Her şeyin hayırlısı en güzel duadır .

Dedim ya konularını biliyorum .

Ve sana en çok kızdığım nokta ; bütün mutluluğunu "sevdiğin kişiye" kavuşmaya bağlamış olman.

Evdeki sıkıntıların var evet , ama sadece evliliğe odaklanman doğru değil elmas.

Ha dilerim gönlünce olur her şey .

Neden mesafe koymayı beceremiyorsunuz. Ayrıca sinir krizi geçirip kapıyı kıracak kadar berbat bir ruh hali içine girmissiniz psikoloğa gidiyor musunuz destek almanız gerekiyor acilen

Her şeyin hayırlısı en güzel duadır .

Dedim ya konularını biliyorum .

Ve sana en çok kızdığım nokta ; bütün mutluluğunu "sevdiğin kişiye" kavuşmaya bağlamış olman.

Evdeki sıkıntıların var evet , ama sadece evliliğe odaklanman doğru değil elmas.

Ha dilerim gönlünce olur her şey .
Abla ben zaten üni yi açıktan okuyacağım. Benim su anda yapacak başka bişeyim yok. Bu evde hapis gibiyim.Eğer herşey gönlümce olursa ben daha rahat edeceğim . Çünkü sevgilim onlar kadar değil.

Neden mesafe koymayı beceremiyorsunuz. Ayrıca sinir krizi geçirip kapıyı kıracak kadar berbat bir ruh hali içine girmissiniz psikoloğa gidiyor musunuz destek almanız gerekiyor acilen
Koyamıyorum çünkü izin vermiyor. Onada laf sayıyor hakaretler ediyor . Daha önce bir kaç kez denedim çünkü . Odada olsam ne halt yiyon da cikmiyon. Yanında dursam yine olmuyor . Psikoljik destek falan almıyorum aldırmazlar . Bu ne ki? İsteme meselesi oldu. Onların beğendiği, ben kabul etmedim diye psikolojik çok baskı gördüm aylarca. Uykuya daldığım an uyanıyor oda da birşeyler görüyordum çok saçma. Mesela havada oynayan renkli toplar, hızlı bana yaklaşan cd... kalkıp bağırarak lambayı açıyordum bisey yok. Sonra malum uyuyamıyor insan. Her gece ayni şeydi. Daha neler neler . Hepsini biliyorlardı. Gastrit oldum sirf stresden . Doktor dedi bi sebeb yok stresden diye. Ha bunların hepsini biliyorlardi. Noldu sanki aksine annem gastrit krizim tutup da ( nefes alamıyordum , sırtıma ve mideme ağrı giriyordu bıçak saplanır gibi, her yediğimi çıkarıyordum , sırtıma ve mideme ayni anda tulum koyup soğuyunca degistiriyordum....) bu halimi görünce ne dedi biliyor musun.? Senin bu halini görüp evet mi diyeceğiz sanıyorsun dedi. Simdi bunlar kalkıp da beni götürür mü .? Arpaları bol geliyor ondan böyle diyor annem. Simdi ben buna ne deyim napiyim.

Abla ben zaten üni yi açıktan okuyacağım. Benim su anda yapacak başka bişeyim yok. Bu evde hapis gibiyim.Eğer herşey gönlümce olursa ben daha rahat edeceğim . Çünkü sevgilim onlar kadar değil.
Istemedikleri biriyle evlendim diyelim evlendiği kişi çok kötü çıktı boşanmak istiyorsun ne yapacaksın canım? Evlenmeye hiç güvenme erkekler yolda bırakır o yüzden erkeklere de hiç güvenme.
Canım devlet hastanesine başvur psikiyatri bölümüne. Ayrıca annene sormak zorunda değilsin hastaneye gitmek için. Gastrit tedavi edilmezse ülsere çevirir bu anne ole teyze sana bakmaz yıpratma kendini boş yere.

Istemedikleri biriyle evlendim diyelim evlendiği kişi çok kötü çıktı boşanmak istiyorsun ne yapacaksın canım? Evlenmeye hiç güvenme erkekler yolda bırakır o yüzden erkeklere de hiç güvenme.
Canım devlet hastanesine başvur psikiyatri bölümüne. Ayrıca annene sormak zorunda değilsin hastaneye gitmek için. Gastrit tedavi edilmezse ülsere çevirir bu anne ole teyze sana bakmaz yıpratma kendini boş yere.
Allah korusun abla. Allah başa vermesin ya. Olmaz inşallah öyle bisey

Hastaneye tek gidemem abla ora sıkıntı. Tek bakkala gidemiyorum hastaneye hic gidemem. Babam götürecek illa. Zaten psikiyatriye falan götürmezler. Diğeri de gastrit ilaçlarımı kullanıyorum. Evet gerçekten kimse önemsemiyor o ayrı.

Back
X