ben burda zor durumda oldugum ııcn derdımı paylaşıyorum sızın soyledıgız gercekten kalbımı kırdı ne şakası ne çocucgu ?Çocuk musunuz
Şaka mısınız ayırt edemedim
Az olgunlaşmaya ihtiyacınız varben burda zor durumda oldugum ııcn derdımı paylaşıyorum sızın soyledıgız gercekten kalbımı kırdı ne şakası ne çocucgu ?
sureklı aılem benı aşalayıp duruyor bıde o yetmezmış gbı akrabalarında aşalamasına ızın verıyor benı sadece okumam için sevıyorlar ıste bılmem ne okusunda sonra benım kızım okuyamadı demesınler dıye sevıyorlar hep özguvensız bırıydım okuldada hep aşalandım ve bu eylulde evden ayrılmaya karar verdım evlenmeyı dusundugum bırı var evlenıp onunla bırlıkte yaşıcagım telefonumu degıstırecegım hatta ısmımı bıle bıcok seyı degıstırecegım bana ulaşamasınlar dıye cunku eger boyle devam ederse ıntıhar etcektım az kala delirdim yanii
ben mı dedım benı dogurun dıye ?Bir
Az olgunlaşmaya ihtiyacınız var
Kaldı ki bir annenin hicbir hakkı olmasa bile 9 ay hakkı var
Sorgulanamaz bu .
doğru soyluyosun canım son bıkez daha konsuucam eger olmassa artk Allah buyuktur zaten oyle suan unıversıteye gıdıyorum kndı paramı kazanıcam ınsallah cok saol yazdıgın ıcınBemce evlenmeyi bir cözüm olarak görmeyin calisin ayaklarınızın üzerine durun kendinise güvenin herşeyden önce ailenizden kacmak icin bir başkasınla evleneceksiniz Allah korusun eviliğiniz iyi gitmese napıcaksınız bence kendi hayatınısı kendiniz elinize alın cıkın evden ama herşeyden önce bir ailenizle konuşun neden size böyle davranıyorlar sizi bu davranlışları kırdığını söyleyin bide pisgologdan yardım alın
Git tedavi ol destek al benceben mı dedım benı dogurun dıye ?
ayrıca onun 9 ay hakkı var dıye burda ölen ben mı olım yanı ben mı ıntıhar edım ?
canım onun ıcın vaktım yok ama yorumun ıcın cok saolGit tedavi ol destek al bence
Ama 9 ay taşıdı diye insan evladını hor görüp asagilamamali. Konu sahibi artık ne raddeye gelmişse intiharı bile düşünmüş o yüzden 9 ay hakkı kalmamıştır yazık günah ya böyle davranacaksa anne babalar çocuk sahibi olmasın çok üzülüyorum böyle konular okuyuncaBir
Az olgunlaşmaya ihtiyacınız var
Kaldı ki bir annenin hicbir hakkı olmasa bile 9 ay hakkı var
Sorgulanamaz bu .
suan okuyorum zaten unıversıteme devam edıcegım tabıkıde yanı oyle dusuncesızce davranmıyorum ama evlenmeden yalnız kalmak da cok zor yaBu yaşta, bu sorumsuzlukla kaçacak üstüne evlenecek, birde koca-kaynana kahrımı çekeceksin.
Kendine ve ailene bunu reva mı göruyorsun.
Canın istemiyorsa okuma ama ailenin yanında kal.
Yarın gidince onların lafınıda,sevgisinide çok özleyeceksin.
Rica rica ederim canım herzaman kendi ayaklarının üzerine durmaya bak Rabbşm yardımcın olsundoğru soyluyosun canım son bıkez daha konsuucam eger olmassa artk Allah buyuktur zaten oyle suan unıversıteye gıdıyorum kndı paramı kazanıcam ınsallah cok saol yazdıgın ıcın
keşke cocuk yetıstırmeyı bılmeyenler cocuk dogurmasaAma 9 ay taşıdı diye insan evladını hor görüp asagilamamali. Konu sahibi artık ne raddeye gelmişse intiharı bile düşünmüş o yüzden 9 ay hakkı kalmamıştır yazık günah ya böyle davranacaksa anne babalar çocuk sahibi olmasın çok üzülüyorum böyle konular okuyunca
Ah keşke.. Daha dün bir konu da konu sahibinin eşi de 1 yaşında ki öz kızı için o çocuğu da al git senin kanından olandan da hayır gelmez demiş. Nasıl yüreğim sızladı içim burkuldu 1 yaşında ya da 20 hiç bir ebeveyn kendi evladına bu şekilde davranmamali inşaAllah hakkınızda hayırlısı olur..keşke cocuk yetıstırmeyı bılmeyenler cocuk dogurmasa
1 yasındakı cocugun ne gunahı var yaAh keşke.. Daha dün bir konu da konu sahibinin eşi de 1 yaşında ki öz kızı için o çocuğu da al git senin kanından olandan da hayır gelmez demiş. Nasıl yüreğim sızladı içim burkuldu 1 yaşında ya da 20 hiç bir ebeveyn kendi evladına bu şekilde davranmamali inşaAllah hakkınızda hayırlısı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?