çok doğru soyluyorsun acele davranmamam lazımBence üniversiteye farklı bir şehre git. Okulunu bitir, iş bul. Kendi hayatını kur. Bu şekilde evlenirsen emin ol pişman olursun. Çok tecrübesizsin hayata karşı. Maddi açıdan zayıf kalacaksın. Dik durursan kimse seni ezemez. Farkında mısın ailenden çıkıp başkasına sığınmak istiyorsun?
ama şöyle bışeyde var ben aıle evınden gelınlıkle cıkmak ıstemıyorumozmn unıversıteyı bıtırıne kadar beklıyebılırsem beklerım sonra gızlı nıkah yaparım ama ya beklıyemessemBence üniversiteye farklı bir şehre git. Okulunu bitir, iş bul. Kendi hayatını kur. Bu şekilde evlenirsen emin ol pişman olursun. Çok tecrübesizsin hayata karşı. Maddi açıdan zayıf kalacaksın. Dik durursan kimse seni ezemez. Farkında mısın ailenden çıkıp başkasına sığınmak istiyorsun?
Evlenincede hiçbir şey toz pembe olmuyor.Yine yalnız kalamiyorsun bunun kaynanası var,görümcesi var,yemeği var,ütüsü ver,misafiri var,komşusu var var oğlu var.suan okuyorum zaten unıversıteme devam edıcegım tabıkıde yanı oyle dusuncesızce davranmıyorum ama evlenmeden yalnız kalmak da cok zor ya
Öfff, yavrum yolun dolmadan baba evine tıpış tıpış dönersin yapma.sureklı aılem benı aşalayıp duruyor bıde o yetmezmış gbı akrabalarında aşalamasına ızın verıyor benı sadece okumam için sevıyorlar ıste bılmem ne okusunda sonra benım kızım okuyamadı demesınler dıye sevıyorlar hep özguvensız bırıydım okuldada hep aşalandım ve bu eylulde evden ayrılmaya karar verdım evlenmeyı dusundugum bırı var evlenıp onunla bırlıkte yaşıcagım telefonumu degıstırecegım hatta ısmımı bıle bıcok seyı degıstırecegım bana ulaşamasınlar dıye cunku eger boyle devam ederse ıntıhar etcektım az kala delirdim yanii
Bekleyemezsen karnında bir bebekle ortada kalırsınama şöyle bışeyde var ben aıle evınden gelınlıkle cıkmak ıstemıyorumozmn unıversıteyı bıtırıne kadar beklıyebılırsem beklerım sonra gızlı nıkah yaparım ama ya beklıyemessem
cok guzel yazmıssın elıne saglık bıraz daha sabır edıcem bakalım Allah buyuktur en azından evlılıgı aceleye getırmemeye çalısıcagım ama soylı bı meselede var ben aıle evınden gelınlıkle cıkmak ıstemıyorum ozmn uıversıteyı bıtırınce gızlı nıkah yaparım ınsallah ozmana kadar sabredebılırım Allahım yardım etEvlenincede hiçbir şey toz pembe olmuyor.Yine yalnız kalamiyorsun bunun kaynanası var,görümcesi var,yemeği var,ütüsü ver,misafiri var,komşusu var var oğlu var.
Sen şimdi bir anne-babana dayanamıyorsun bu güzel yaşlarında bunlara nasıl dayanacaksın hadi anandan kaçtın bunlardan ilelebet kacamazsında.
Belli ki ailen hala seni küçük çocuk gibi görüyor tabi doğru değil ama kaçma gitme bir yere .
Derslerine okuluna odaklan mesleğini eline al biraz para kazan onlara destek ol bak gör sana tavırları nasıl değişiyor. Sen onların biricik prenseslerisin seni elbette uzdukletinin farkında değildirler. Kendini güzelce ifade et biraz toparlar en azından.
Bu arada kimseye kaçma kuzum.Her şeyi zamanı gelince çok güzel yaşayacaksın.
Lütfen hata yapma.
Canım niye gelinlikle çıkmak istemiyorsun?cok guzel yazmıssın elıne saglık bıraz daha sabır edıcem bakalım Allah buyuktur en azından evlılıgı aceleye getırmemeye çalısıcagım ama soylı bı meselede var ben aıle evınden gelınlıkle cıkmak ıstemıyorum ozmn uıversıteyı bıtırınce gızlı nıkah yaparım ınsallah ozmana kadar sabredebılırım Allahım yardım et
ama şöyle bışeyde var ben aıle evınden gelınlıkle cıkmak ıstemıyorumozmn unıversıteyı bıtırıne kadar beklıyebılırsem beklerım sonra gızlı nıkah yaparım ama ya beklıyemessem
Canım şöyle düşün annen öyle dedi diye sen öyle olmuyorsun bırak kendi ne hali varsa görsün. Kapat kulaklarını hiç duyma unutma altın çamura düşünce değerini asla kaybetmez sen yoluna odaklan ömrünün sonuna kadar beraber olmayacaksın kendi hayatını düzenini kurunca istediğin mesafeyi de koyarsın. Şimdilik stabil kal derim derslerine odaklan ve önüne bak daha coook yolun var önünde bu durum elbet bitecek birgün.1 yasındakı cocugun ne gunahı var yagercekten cok uzucu benım annem de benım hakkımda teyzemlere hep dalga gecıyor kötü kötü konusuyor aşalıyor
utanmakla alakası yok canım bıraz empatı kurmayı çalış senı sureklı hep aşalıyan akrabalarında aşalamasına ızın veren bır anne düşün sırf senı okutmak ıcın seven senı sen oldugu sevmeyen senı hep suclayan ben ailem yuzunden ozgunenımı kaybettım okulda hep aşalandım benımle hep dalga gectıler hıc arkadaşım olmadı suan da hala oyle hep yalnızdım ben benı gercekten sevselerdı ınan boyle dusunmezdım yemın ederım psıkolojım bozuldu suan benı en ıyı Allah anlıyorCanım niye gelinlikle çıkmak istemiyorsun?
Onlardan utanıyor musun?ne eksikleri var?
doğru soyluyorsun canım dusuncen ıcın cok saol hemen evlenmek bence de kurtuluş deıl yagmurdan kaçarken doluya tutulmak gıbı olabılır ıyıkıde karar vermeden once buraya sormusum Allah razı olsunCanım şöyle düşün annen öyle dedi diye sen öyle olmuyorsun bırak kendi ne hali varsa görsün. Kapat kulaklarını hiç duyma unutma altın çamura düşünce değerini asla kaybetmez sen yoluna odaklan ömrünün sonuna kadar beraber olmayacaksın kendi hayatını düzenini kurunca istediğin mesafeyi de koyarsın. Şimdilik stabil kal derim derslerine odaklan ve önüne bak daha coook yolun var önünde bu durum elbet bitecek birgün.
Bu okumuş haliniz mi???
Keşke bir de annenizden dinleyebilseydik olayın diğer yüzünü...
Olur böyle şeyler annenle konuş duygularını güzelce anlat mutlaka birinde olmasa da birinde anlayacaktır.utanmakla alakası yok canım bıraz empatı kurmayı çalış senı sureklı hep aşalıyan akrabalarında aşalamasına ızın veren bır anne düşün sırf senı okutmak ıcın seven senı sen oldugu sevmeyen senı hep suclayan ben ailem yuzunden ozgunenımı kaybettım okulda hep aşalandım benımle hep dalga gectıler hıc arkadaşım olmadı suan da hala oyle hep yalnızdım ben benı gercekten sevselerdı ınan boyle dusunmezdım yemın ederım psıkolojım bozuldu suan benı en ıyı Allah anlıyor
Cunlemizden razı olsun canim. Şu an boşlukta olduğun için evlilik belki kafanda yer etti ama inan kötü bir evlilik yapmakta hayatını daha çekilmez yapacak annenden kaçarken belki daha kötüsüne yakalanacaksin lütfen sağ salim düşün hayat senin ve güzel de yaşamak kötü de yaşamak tamamen senin elinde.doğru soyluyorsun canım dusuncen ıcın cok saol hemen evlenmek bence de kurtuluş deıl yagmurdan kaçarken doluya tutulmak gıbı olabılır ıyıkıde karar vermeden once buraya sormusum Allah razı olsun
Elin oglu emin ol seni el uzerinde tasiyacak sen nasil istersen olur hayatim diyecek hayatin toz pembeye donuscektir.. elbette her ailenin cocuklarindan istedigi istikbalini kurtarmasi icin iyi bi okul bitirip meslek sahibi olmasidir ancak bunun sevgi karsiti bi durum oldugunu asla dusunmuyorum. 2 cocuk annesiyim cocuklarimdan biri iyi digeri daha kotu bir okul okurlarsa sevgim otekinden farkli olmaz. Daha buyumemis fikirleriniz olgunlasmamis idealleriniz oturun oturdugunuz yerde.sureklı aılem benı aşalayıp duruyor bıde o yetmezmış gbı akrabalarında aşalamasına ızın verıyor benı sadece okumam için sevıyorlar ıste bılmem ne okusunda sonra benım kızım okuyamadı demesınler dıye sevıyorlar hep özguvensız bırıydım okuldada hep aşalandım ve bu eylulde evden ayrılmaya karar verdım evlenmeyı dusundugum bırı var evlenıp onunla bırlıkte yaşıcagım telefonumu degıstırecegım hatta ısmımı bıle bıcok seyı degıstırecegım bana ulaşamasınlar dıye cunku eger boyle devam ederse ıntıhar etcektım az kala delirdim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?