Boyle bir burun'la estetik olurmuydunuz? [ Resimli ]

hadii bakalım hayırlısı olsun cnm:D güzel haberler bekliyoruz aklına gelen herşeyi sor tasarım şphesiz güzel olur bnm gibi heyecandan tutulmaa :9:

hadii bakalım hayırlısı olsun cnm:D güzel haberler bekliyoruz aklına gelen herşeyi sor tasarım şphesiz güzel olur bnm gibi heyecandan tutulmaa :9:

Cok tsk ederim canim, insallah size guzel haberler verebilirim insallah hersey yolunda gider, tasarimi olsun ameliyat sonrasni olsun cok merak ediyorum ve acaip heycanlaniyorum..

Ilk aradim bugun, telefona kimse cikmadi, ay bidaha arasammi aramassami bi 5dk dusundum, cesaretimi topladim ve 2inci araysimda emre beyin assistani cikti..ve randevuyu aldimm:62:

ımkanın varsa yaptır canım bende evledım daha 4 aylık evlıyken esım yaptırdı burunuu 1 bucuk sene olduu hem yuzu guzellestıı esımın hemde daha rahat nefes alıyo artıkk dr da proftu saolsun cok ılgılendıı cook guzel olduu rahatsız oluyosann durma bence...

Cok tsk ederim canim, insallah size guzel haberler verebilirim insallah hersey yolunda gider, tasarimi olsun ameliyat sonrasni olsun cok merak ediyorum ve acaip heycanlaniyorum..

Ilk aradim bugun, telefona kimse cikmadi, ay bidaha arasammi aramassami bi 5dk dusundum, cesaretimi topladim ve 2inci araysimda emre beyin assistani cikti..ve randevuyu aldimm:62:

ohh ohh süperr :D:D çok sevindim baya hızlısın ama hee:D ben ameliyat için baya beklemiştim baya kalabalıktı :1:

Yaptırmayın arkadaşım.

Artık moda oldu he, burun estetiği meme estetiği, yok liposakşın, yok bilmem ne. Hiç gerek olmasa bile "aaaaa senin burnun estetiksizmi hiç yakıştıramadım şekerim" denmesin diye ameliyat olan bile var.
Gerek yok, çekmeyin onca acıyı, sağlık problemleriniz yoksa.:51:

Kızlar hepinize geçmiş olsun.Sorum kızım için .Yardımcı olursanız sevinirim. Burun kemerini törpületme ve burun ucu düzeltme lokal anestezi ile yapılıyor mu?Büyük bir operasyon asla olmaz.Muayenehanede yapılabilcek basit bir düzelme istiyorum.Bilgisi olanlar yazabilir mi?

Kızlar hepinize geçmiş olsun.Sorum kızım için .Yardımcı olursanız sevinirim. Burun kemerini törpületme ve burun ucu düzeltme lokal anestezi ile yapılıyor mu?Büyük bir operasyon asla olmaz.Muayenehanede yapılabilcek basit bir düzelme istiyorum.Bilgisi olanlar yazabilir mi?

aynısını ben 9gün önce oldum. muayenehanede yapılıcabilecek kadar basit bir işlem değil denemeyin bile sakın.Plastik cerrahına gitmenizi tavsiye ediyorum. Benimde burun kemiğim törpülendi ve uncunda eğrilik vardı şimdi güzel bir buruna sahibim ama mor :) tabi zamanla geçicek.Ameliyatım 4.5 saat sürdü kısaydı yani.Benden sonra olan bir bayan 7 saat durmuştu .. Ve narkoz vermişlerdi bana tamamen bayıldım ve hiç bir şey hissetmedim uyandığımdada hiç ağrım olmadı 9 gündürde hiç ağrı çekmedim..

aynısını ben 9gün önce oldum. muayenehanede yapılıcabilecek kadar basit bir işlem değil denemeyin bile sakın.Plastik cerrahına gitmenizi tavsiye ediyorum. Benimde burun kemiğim törpülendi ve uncunda eğrilik vardı şimdi güzel bir buruna sahibim ama mor :) tabi zamanla geçicek.Ameliyatım 4.5 saat sürdü kısaydı yani.Benden sonra olan bir bayan 7 saat durmuştu .. Ve narkoz vermişlerdi bana tamamen bayıldım ve hiç bir şey hissetmedim uyandığımdada hiç ağrım olmadı 9 gündürde hiç ağrı çekmedim..
Canım şimdi ben korktum.Sadece törpüleme nasıl 4.5 saat sürer.O zaman sadece burun ucu kaldırtırım.Sanırım bu basit bir işlemdir.Hastane ortamı büyük bir operasyon olmaz.

merhaba eğer bu dediğin ik operasyonu yaptırcaksnız bnce lokal düşünmeyin bilee :S en sağlıklı çözümü ancak ii bi doktor söyleyebilir.. yazdığınız dikkatimi çekti çnkü burun estetiği olsun normal sağlık amaçlı olan bir ameliyat bilee burun için çok önmli ve zor olan bir amaliyat sağlıklı günler dilerim

hiçbir operason muayenehane gibi yerlerde olmaz. ameliyathane şart, o büyük olmayan dediğiniz problem 1,5 saat alır en az. sadece doktor değil bir ekip durmak zorundadır, sizin kalp atışlarınızı tansiyonunuzu anestezinizi takip edecek ekip, doktor da ameliyatını yapacak. lokal olmaz çünkü doktorun konstantre olabilmesi için genel olman lazım. ben de burnumun ucundan şikayetçiydim sadece, ne var yaparlar diyordum ama öyle değil, diğer ameliyatlardan ne fiyat farkı var ne de operasyon farkı

muauyenehanede anca dudak dolgusu falan olur.

Son düzenleme:
Yaptırmayın arkadaşım.

Artık moda oldu he, burun estetiği meme estetiği, yok liposakşın, yok bilmem ne. Hiç gerek olmasa bile "aaaaa senin burnun estetiksizmi hiç yakıştıramadım şekerim" denmesin diye ameliyat olan bile var.
Gerek yok, çekmeyin onca acıyı, sağlık problemleriniz yoksa.:51:

ben de böyle yorumları gereksiz buluyorum. kim söylüyor ki acı çektiğini? burun operasyonları acı veren bir şey değil ki. herkes kendisiyle barışık olmak zorunda değil. kim hüküm verebilir.

Son düzenleme:
ohh ohh süperr :D:D çok sevindim baya hızlısın ama hee:D ben ameliyat için baya beklemiştim baya kalabalıktı :1:

Hic sorma cidden hizliyim :90: Ya hayatimda zaman zaman boyle ani kararlar aliyorum, sonrasindada pismanligini yasiyorum..Cogu seyde boyle oldu bu, dilerim bunda olmaz:59:

yaptırabilme imkanın varsa yaptır ama buna biz değil kendin karar vermlisin kimseye göre hareket etme yani sen kötü hissediyosan kendini yaptır ama başkası beğenmiyo diyede gidip bıçak altına yatmaaa:20:

ben de böyle yorumları gereksiz buluyorum. kim söylüyor ki acı çektiğini? burun operasyonları acı veren bir şey değil ki. herkes kendisiyle barışık olmak zorunda değil. kim hüküm verebilir.

Bende benim yorumumu alıntılatıp cevap vermenizi gereksiz buldum fazlasıyla hemde.
Konu sahibi sormuş bende fikrimi yazmışım, kime ne:51:

Back
X