Kizlaarrr, Emre Ilhani aradim ve 18 Araliga randevu aldimmmm:18: cok heycanliyim![]()
18aralık amelıyat mı tasarımmı canım? ne için bu randevu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlaarrr, Emre Ilhani aradim ve 18 Araliga randevu aldimmmm:18: cok heycanliyim![]()
18aralık amelıyat mı tasarımmı canım? ne için bu randevu
hadii bakalım hayırlısı olsun cnmgüzel haberler bekliyoruz aklına gelen herşeyi sor tasarım şphesiz güzel olur bnm gibi heyecandan tutulmaa
![]()
Canim 18 kasimda, ilk gorusmemiz olucak ayin 20 sindede ameliyat olacam hersey yolunda gidersee![]()
Cok tsk ederim canim, insallah size guzel haberler verebilirim insallah hersey yolunda gider, tasarimi olsun ameliyat sonrasni olsun cok merak ediyorum ve acaip heycanlaniyorum..
Ilk aradim bugun, telefona kimse cikmadi, ay bidaha arasammi aramassami bi 5dk dusundum, cesaretimi topladim ve 2inci araysimda emre beyin assistani cikti..ve randevuyu aldimm![]()
Kızlar hepinize geçmiş olsun.Sorum kızım için .Yardımcı olursanız sevinirim. Burun kemerini törpületme ve burun ucu düzeltme lokal anestezi ile yapılıyor mu?Büyük bir operasyon asla olmaz.Muayenehanede yapılabilcek basit bir düzelme istiyorum.Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Canım şimdi ben korktum.Sadece törpüleme nasıl 4.5 saat sürer.O zaman sadece burun ucu kaldırtırım.Sanırım bu basit bir işlemdir.Hastane ortamı büyük bir operasyon olmaz.aynısını ben 9gün önce oldum. muayenehanede yapılıcabilecek kadar basit bir işlem değil denemeyin bile sakın.Plastik cerrahına gitmenizi tavsiye ediyorum. Benimde burun kemiğim törpülendi ve uncunda eğrilik vardı şimdi güzel bir buruna sahibim ama mor :) tabi zamanla geçicek.Ameliyatım 4.5 saat sürdü kısaydı yani.Benden sonra olan bir bayan 7 saat durmuştu .. Ve narkoz vermişlerdi bana tamamen bayıldım ve hiç bir şey hissetmedim uyandığımdada hiç ağrım olmadı 9 gündürde hiç ağrı çekmedim..
Kızlar hepinize geçmiş olsun.Sorum kızım için .Yardımcı olursanız sevinirim. Burun kemerini törpületme ve burun ucu düzeltme lokal anestezi ile yapılıyor mu?Büyük bir operasyon asla olmaz.Muayenehanede yapılabilcek basit bir düzelme istiyorum.Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Yaptırmayın arkadaşım.
Artık moda oldu he, burun estetiği meme estetiği, yok liposakşın, yok bilmem ne. Hiç gerek olmasa bile "aaaaa senin burnun estetiksizmi hiç yakıştıramadım şekerim" denmesin diye ameliyat olan bile var.
Gerek yok, çekmeyin onca acıyı, sağlık problemleriniz yoksa.![]()
hadi bakalım canım...şimdideeen hayırlı olsun. rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi pişman etmesin![]()
ohh ohh süperrçok sevindim baya hızlısın ama hee
ben ameliyat için baya beklemiştim baya kalabalıktı
![]()
ben de böyle yorumları gereksiz buluyorum. kim söylüyor ki acı çektiğini? burun operasyonları acı veren bir şey değil ki. herkes kendisiyle barışık olmak zorunda değil. kim hüküm verebilir.