Böyle bir cümle yazsanız ve...

bir_minik_fare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
21
0
36
Diğer
“Erkeğin cüzdanı ağlıyorsa,kadının yüzü gülüyordur.“
Bu cümleyi facede duvarınızda paylaştınız, arkadaşlarınızla kendi aranızda gülerek yorumlar yaptınız ve erkek arkadaşınız bu cümleyi görüp size, böyle bir cümleyi paylaşmanı sana yakıştıramadım ,dedi.Ve kücük bir tartisma yasadiniz.Sizce çok kötü bir cümle midirr?Erkek arkadaşınızın haklılık payı var mıdır?

bence de hoş değil ama tabi senin ve erkek arkadaşının mizah anlayışı ile de farklılık gösterir...
kimi espri olarak görür kimi ciddiye alır hoşuna gitmez...

bi keresinde ben biri şeytana haber versin tüyü bende kalmış yazdım demediğini bırakmadı

bi kerede kendim bi nik uydurmuştum annem çamaşırları düzgün as diye delirtiyodu
şunu yazmıştım : donla donu yanyana asmasak ne olurki nihayetinde amaç sadece çamaşırı kurtumak

vay efendim don kelimesini nasıl yazarmışım kıyamet koptu .. bunlara bile takııntı yapabiliyorlar

Hee şunu da söylim. Erkek arkadaşının haklılık payı olduğunu düşünüyorum. Bariz onla dalga geçilmiş gibi bi durum var sanki. Empati kurarsan anlarsın ne demek istediğimi

bence espri olsun diye yazılmış bişey ben olsam ciddi bakmazdım bu cümleye
ama herkes bunu böyle algılamayabilir

bencede hoş deil.. cümleleri analiz edin ve ondan sonra tartışmakta
haklımı haksızmı erkek arkadaşınız düşünün..

bence büyütülecek bir şey yok
sonuçta espiri
bende geçen facete Hayatta Tek gerçek Kariyer diye bir şey paylaştım
Eşimin komiğine gitmiş akşam baya makarasını yaptı hatta
Hayatta herşeyi fazla ciddiye almamak gerek

canim bu espiri olarakta algilanabilir... ciddide !
yani ne bileyim aslinda büyütecek birsey yok, ama ben sahsen yazmazdim cünkü hos bulmuyorum...
erkek arkadasin belki söyle düsünmüs olabilir : yaa bu kiz zevk mi aliyor.., simdiden böyleyse ilerdede birikim yapamayiz bütün paralari harcar "" gibisinden yani bilemiyorum ama belki böyle düsünmüstür ne biliyim:S ..

tamamen gerçek bir cümle.kadınlar parayı, para harcamayı sever.her kadın zengin koca ister.ama alır ama alamaz.kısmet.espri gibi bile gelmedi bana.çok gerçek geldi bu cümle.bozulacak bi şey de göremedim yani.gerçek bu.ben görmedim para harcamayı sevmeyen bi kadın.bu zaten italyan atasözüydü galiba

ben de bu cümley sadece espiri anlamı olan bi cümle olarak değerlendiriyorum, yani genelde böyle değil mi, bu konu üzerine dizilerde çok espiri yapılıyor mesela.
ama sevgilinin cüzdanını çok ağlattıysan, belki o da kendisiyle dalga geçme maksatlı yazdığını düşünmüş olabilir belki.

aslına bakarsan espiri için yazılmış bir cümle..ancak erkek arkadaşınız üstüne alınmış olmalı ki aranızda tartışma olmuş...

Bence de hiç büyütülecek bir mevzu değil. Sonuçta sizin kurduğunuz bir cümle değil. Herkes buna benzer şeyler paylaşıyor face de. Zaten hiç anlamıyorum face deki paylaşımlar yüzünden alınganlık yapılmasını. Erkek arkadaşınıza espri olsun diye paylaştığınızı söylersiniz. Evlilik ve ilişkiler üzerine bu şekilde mizah içeren sözler çok. Ben çok gülüyorum bazılarına beğeniyorum falan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…