Böyle bir cümle yazsanız ve...

Hiç büyütülecek bişey değil ya bencede kavga edesi varmış. Ne varki bunda :)) Biraz eğlenceli olmak lazım, espri yapmak lazım , gülmek lazım. Ne o öyle aristokratlar gibi felsefi felsefi konuşup herşeyi ciddiye almak sıkar ya :)

Genellemeye dayalı vurucu bir cümle , çünkü kadınların yaşıyla erkeklerin maşıyla ilgili sözler sivri sözlerdir.
Bu sözün altına biri (çok samimi olmadığınız halde facebookta ekli herhangi biri) gelip senin yüzün gülüyor dese dolaylı yoldan erkek arkadaşının cüzdanına da laf söylemiş olucak.
Millettin sizin gülümsemeniz yada cüzdanınızla ilgili konuşmasına izin vermeniz ekek arkadaşınızın hoşuna gitmemiş , açıkçası benimde hoşuma gitmezdi.

büyütülecek bir şey yok bunda ne var hayret bişey gerçekten. empati kurmaya gurur yapmaya ne gerek var. gayet espri amacıyla yazılmış bir söz. bunuda ciddiye alan varsa zaten konuşulması gereken şeyler var demektir aranızda.

Bence de büyütülecek bir sey yok.Espri amacli bir cümle.Hayati cok fazla ciddiye alan insanlarla yasamak cok sorunlu oluyor :2:

bize masum gibi görünen şeyler erkekler tarafından öyle algılanmıyor.bir arkadaşımın sevgilisi paylaştığı şarkılara bile takmış durumda.niye şarkı paylaşıyosun dikkat çekmeye mi çalışıyosun,yoruma açık şeyler yapma vs vs .erkekler sevmiyo yani böyle şeyleri.

evet erkekler sevmiyo ama hoş bi yazı değilmiş cidden

benim eşim geçen gün ' ne kadar güzel giyinirsen giyin sevişirken soyunacaksın ' ve 'erkek çalışır kariyer' die iki şey paylaşmış face'de
valla ben hiç alınmadım hatta çok güldüm, çünkü geyik bunların hepsi sonuçta...
bende yazsam öyle bişeyi oda çok güler bence
neden bazı erkekler öyle gurur meselesi yaparki bunları
o sözde benim eşim sevgilim vs bi belirtilmiş yok sonuçta genellemeden söz edilio

Son düzenleme:
ben bi bayan olmama ragmen tiksindim bu cumleden.. bu cumlede kadina ne muamelesi yapildigini fark etmemeniz cok dusuk bi ihtimal..

erkek arkadasinizin mizah anlayisi yokmus...
ne var bunda...ne sig insanlar var ya cok enteresan...

espri, eglenmek gulmek araciligiyla yazilmis bir sey oldugu acik, erkek arkadasinizin buna laf soylemesi cok anlamsiz

Erkek arkadaşın ve senin aranızdaki espri anlayışınıza bağlı bir durum, o yüzden tam olarak bir şey diyemeyeceğim... :26:

valla benim çok hoşuma gitti sevgilisine para harcatmayan biri olarak
ne var bunda yahu, ben de yazdım faceime şimdi
bu cümleden kavga çıkarıyorsa herşeye kıyameti koparıyordur o

hiç birşey yok bu cümlede, sevgilinin canı sıkılmış sana çatmış...

Son düzenleme:
espri de bazen gercekleride anlamak gerekli.. ozellikle o kisiye soylenmemis o soz..alinilcak bisi yok.. cebi para gorunce karisini degsitiren ordan oraya giden erkeklerin sayisi azmiki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…