- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.407
- 798
- Konu Sahibi _sekerpare_
-
çok uğraştım bende oğlum için bana kötü bişi yazmış olsan bıle görmez bunu derdım ezanda okunuyordu o ara inşallah kabul olur
olay artık araba olayı diil ki benim alıntı yaptığım mesajda . her yalnız kalan kadınla erkeğin arasında şeytan arayan bi bakış açısı var o mesajda. bana göre korkulacak bi bakış açısı bu. çünkü bu zihniyetle yanımızda erkek olmadan sokağa da çıkmamak lazım, işi gücü bırakıp eşlerimizden başka kimseyle muhatap olmamız lazım.
olayın dını boyutunu bılmıyorum
çalışma haytaımdada kadınlardan çok erkekler vardı ama konuşmasını mesafenı bılırsen hiç sorun olmuyor ki ben hiç sorun yaşamadım
erkek olmadan sokağa çıkamycaz demekle bır kadının her eşimi arayıp benı al işe gıderken demesıyle kıyaslamayam zaten ben ı baştan berı rahatsız eden bu bukadar rahat olmak rahatsız edıyor yolda görür bıner hadı bır ıkı kere ama hergunya
onu bnede yazdım sadece konu sahibinin eşinde mi araba var? her gün başka biri de bırakabilirolayın dını boyutunu bılmıyorum
çalışma haytaımdada kadınlardan çok erkekler vardı ama konuşmasını mesafenı bılırsen hiç sorun olmuyor ki ben hiç sorun yaşamadım
erkek olmadan sokağa çıkamycaz demekle bır kadının her eşimi arayıp benı al işe gıderken demesıyle kıyaslamayam zaten ben ı baştan berı rahatsız eden bu bukadar rahat olmak rahatsız edıyor yolda görür bıner hadı bır ıkı kere ama hergunya
neden sadece konu sahibinin eşi diye sordum. beni rahatsız eden bu kadına yapılan abuk subuk yorumlar yok yollu mudur o mudur bu mudur. kadın başka erkekle başbaşa kalınca araya şeytan girervs. sanırım herşey aileden alınan görgü yaşam tarzı vs o yüzden bakış açıları da farklı oluyo kadın erkek ilişkilerine.
canım sağol iyi niyetin için. allah senin bebeğini de uzun sağlıklı analı babalı ömür versin. darısı başıma
onu bnede yazdım sadece konu sahibinin eşinde mi araba var? her gün başka biri de bırakabilir
neden sadece konu sahibinin eşi diye sordum. beni rahatsız eden bu kadına yapılan abuk subuk yorumlar yok yollu mudur o mudur bu mudur. kadın başka erkekle başbaşa kalınca araya şeytan girervs. sanırım herşey aileden alınan görgü yaşam tarzı vs o yüzden bakış açıları da farklı oluyo kadın erkek ilişkilerine.
canım sağol iyi niyetin için. allah senin bebeğini de uzun sağlıklı analı babalı ömür versin. darısı başıma
O yorumlardan biride bana aitti ki birebir değildi ama evet ima ettim doğrudur. Bu sadece aileden alınan görgü ve yaşam tarzına bağlı değil çevrede yaşanmışlıklar ile gördüklerin ile alakalıdır. Yaşam tarzı sana uymayan fakat yakınında bulunan bir insanın yaptıkları ister istemez senide belirli bir düşünceye sevk edebiliyor.
O yorumlardan biride bana aitti ki birebir değildi ama evet ima ettim doğrudur. Bu sadece aileden alınan görgü ve yaşam tarzına bağlı değil çevrede yaşanmışlıklar ile gördüklerin ile alakalıdır. Yaşam tarzı sana uymayan fakat yakınında bulunan bir insanın yaptıkları ister istemez senide belirli bir düşünceye sevk edebiliyor.
bana göre genellememek lazım. 2 km yürüyüş mesafesi az buz değil bunun karı kışı ayazı da var. adam belli ki iyi niyetle kadını mağdur etmemeye çalışıyo. kadın öne otursa yollu arkaya otursa kocama şoför muamelesi yaptı olacak. en doğrusu kadının her gün değişik arkadaşlarla gidip gelmesi aslında ama belli ki evde yarattığı gerginliğin farkında değil. yolu nası kolay giderimin derdine düşmüş kadın bana göre. tanımadan insanlara hakaret etmeyi doğru bulmuyorum bu kadar belirsiz bi konuda.
accessdeniet arkadaşımo zaman çalışmayalımda es kaza kadın erkek başbaşa kalır ofiste allah muhafaza hemen şeytan karışır da birbirlerinin üstünde bulurlar kendilerini bunlar neyin kafası bi ben çözemedim heralde
bana göre genellememek lazım. 2 km yürüyüş mesafesi az buz değil bunun karı kışı ayazı da var. adam belli ki iyi niyetle kadını mağdur etmemeye çalışıyo. kadın öne otursa yollu arkaya otursa kocama şoför muamelesi yaptı olacak. en doğrusu kadının her gün değişik arkadaşlarla gidip gelmesi aslında ama belli ki evde yarattığı gerginliğin farkında değil. yolu nası kolay giderimin derdine düşmüş kadın bana göre. tanımadan insanlara hakaret etmeyi doğru bulmuyorum bu kadar belirsiz bi konuda.
Doğru genellemek kesinlik ile yanlıştır ama bu kadar bir rahat kadının erkekler ile yemeğe çıkan bir kadının eşimi arayıp beni de al demesi ki bunu alışkanlık haline getirmesi beni rahatsız eder. Ve ben çevremde çok gördüm nasıl olsa dulum evlendiğimde kız demezler boşanmış derler diye geniş geniş takıldıklarını sevgiliden ziyade yatak arkadaşı ayarladığını. Her boşanmış kadın birmidir tabi ki değildir ağırlığını koruyanlarda vardır kendine saygısını yitirmemiş ama bunlarında bilincinde olarak dikkat etmeye çalışırım kıskanırım.
Kusura bakmayın geneleme yaparım potansiyel tehlike görürüm rahat edemem belki siz dersiniz aman ne olacak işte kişisel bir olgu ben diyemiyorum. Eşime güvenin yok mu diyebilirsin evet olur ama bayana güvenemem ki anlatılan bayan bana güven vermedi. Alır eşimi karşıma rahatsızlığımı belirtir bu konuda bana saygı duymasını beklediğimi dile getiririm. Bir olur iki olur ama bu kadar geniş ve rahat olacak bir yapım yok.
Şahsi fikrinize saygı duyuyorum her kez aynı düşünce biçimini paylaşacak değil tabi ki zorla dayatamaz kimse kimseye düşüncesini sende böyle düşüneceksin diye sonuçta.
İki ucu b.klu değnek
gönlüm bir kadının o kadar yolu gitmesine de razı gelmezdi
ama dediğiniiz gibi bu kadar rahat bir kadınla her gün ama hergün eşimi yollamaya da razı gelmezdi
kendimi kötü hissederdim kadını yürütünce ama eşimi de hergün yollamazdım
kimsenin şöförü değilsiniz
neyse süperisiarzu arkadaşım senin bakış açın bana uymuyo ben mantığımla hareket etmeyi tercih ediyorum birebir islama göre yaşamıyorum. yaşasam zaten kocam 3 hatun da alır 5 hatun da alır bana da kıskanmak değil susupoturmak düşer o zmaan. herkesin hayatı da yaşayışı da kendine . sana kendi hyatında mutluluklar.
yanlış düşünüyorsun her müslümanın 4 eşi olması diye bi durum yok.benim canım kocamın tek eşi benim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?