böyle bir derdim olacağını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

iş yerlerinde arada oluyor böyle şeyler çok dert edilecek mevzular değil ama iki taraf da sınırlarını bilecek . genelde bu tür konularda erkekler karşılarındaki kadınlara doğru düzgün sınır çizmeyi bilmiyor kimisi iyi niyetten ama kimisi de önemsemiyor rahat rahat davranıyor bu hoş bir davranış değil bana göre kadın da olsun erkek de olsun elbette hep içiçeyiz toplumda, okulda, iş hayatında ama karşımızdaki insanlarla mesafeyi korumak da bizim elimizde diye düşünüyorum. Bir kadın bir erkeğe ya da bir erkek bir kadına bir yanaşır iki yanaşır kötü anlamda baktı karşısındaki istifini hiç bozmuyor sınırlarını koruyor eninde sonunda vazgeçer ama karşısındakinde yüz bulduğu an işte her şey olabilir.

bende okuyunca sinirimden çatladım.Kabul etmem böyle şeyleri.Hadi yolda görürsun giderken,yada otobus minubus vs. beklerken ayıp olmasın goturm dersin.Ama aramak nedir allah askına ya?Kim kabul eder boyle bi durumu.Ben boyle seyleri sevmem arkadas...Konus esinle millete gerek yok sen rahatsız oluyosun.O bu su gormus boswer bunları!Direk söylesin eşin.Söyleyemiyosa in aşgya sen soyle.

bir olur iki olur üçüncüsünde insan dur der.

eşin iyi niyetli belli ki ama o bayan da öyle mi? acaba ? :44::44:düşüncesi akıllara geliyor.

sınırını bilen insan ön koltuğa oturmaz, çekinir ve her gün yüzsüz gibi sabahın köründe aramaz!!!!!!

Allah aşkına kaç kişi evli bir erkeği her sabah kaçta çıkacaksın diye arar ki insan utanır ya.

o zaman çalışmayalımda es kaza kadın erkek başbaşa kalır ofiste allah muhafaza hemen şeytan karışır da birbirlerinin üstünde bulurlar kendilerini bunlar neyin kafası bi ben çözemedim heralde[/QUOTE] accessdeniet arkadaşım

Dikkat ettiysen iki kişinin yanlız kalmasından bahsettim.ben bana göre doğru olanı değil Peygamberimizin hadisini naklettim .Kabul edip etmemek sana kalmış .Ayrıca üst üste bulur ne demek ya .çok yaşlı olan sahabeler sırf gözümü haramdan koruyayım diye islamiyetin en güzel yaşandığı kadınların giyinmiş çıplak olmadığı dönemde ölmesine çok yaklaşmş yani 70 80 yaşında kendini sakınmak için evlenirken arabada ateşle barut hehe .Kendinizi kandırmayın.İllada üst üste olur demiyorum tehlikeli ,dini yönden sakıncalıdır diyorum ayrıca bu benim şahsi düşüncem değil .

Son düzenleme:

o zaman çalışmayalımda es kaza kadın erkek başbaşa kalır ofiste allah muhafaza hemen şeytan karışır da birbirlerinin üstünde bulurlar kendilerini bunlar neyin kafası bi ben çözemedim heralde
accessdeniet arkadaşım

Dikkat ettiysen iki kişinin yanlız kalmasından bahsettim.ben bana göre doğru olanı değil Peygamberimizin hadisini naklettim .Kabul edip etmemek sana kalmış .Ayrıca üst üste bulur ne demek ya .çok yaşlı olan sahabeler sırf gözümü haramdan koruyayım diye islamiyetin en güzel yaşandığı kadınların giyinmiş çıplak olmadığı dönemde ölmesine çok yaklaşmş yani 70 80 yaşında kendini sakınmak için evlenirken arabada ateşle barut hehe .Kendinizi kandırmayın.İllada üst üste olur demiyorum tehlikeli ,dini yönden sakıncalıdır diyorum ayrıca bu benim şahsi düşüncem değil .[/QUOTE]
ne dediğini anlamadım sahabelerle ilgili

Bende olsam hoşuma gitmezdi, ne kadar arkadaş olsalar bile görüntü olarak şık durmayan bir durum,
Çok haklısnız, bakın komşularınızda görmüş ve hoş karşılanmaz böyle şeyler, ki kadın pek de iç açıcı biri değilmiş.
İyilik yapmak güzeldir, ama kime olduğuna ve amaca bağlıdır, söyleyin eşinize başka iyilik yapsın..

Eşiniz hemen ben seni seviyorum falan demiş,ne alaka.. bu durumun onunla ilgisi olmadığını, hoş görünmediğini belirtin

neyse süperisiarzu arkadaşım senin bakış açın bana uymuyo ben mantığımla hareket etmeyi tercih ediyorum birebir islama göre yaşamıyorum. yaşasam zaten kocam 3 hatun da alır 5 hatun da alır bana da kıskanmak değil susupoturmak düşer o zmaan. herkesin hayatı da yaşayışı da kendine . sana kendi hyatında mutluluklar.

madem hergün gidip geliyor bari yol parasını versin
eşiniz olmasaydı ne ile nasıl gider di ?
yada eşiniz araba yokken yol parası ne kadar harcıyordu ?
servise bile belli biryere çıkıp biniliyor dünyanın parası veriliyorsa
bu hanımın evinden alınıp evine bırakılmasının ücretini ödesin o zaman

Yürümek, yürüyüş cok sağlıklı oldugu icin, bu konuda ben nedense aciyamadim:)

Vallah, ben hata sık sık koşuyorum ama otobüse Yetişmek icin

yanlış düşünüyorsun her müslümanın 4 eşi olması diye bi durum yok. çarpıtıyorsunuz .benim canım kocamın tek eşi benim .... Zaten bu kadının rızası dışında olmaz.Bizim insanlarımız sağolsun yanlış hareketlerle yanlış düşünceleri empoze ediyorlar bize.

Son düzenleme:
esinin arabasina binen kadin hakkinda söyledir böyledir diyemem

çünkü namus anlayisim sütyen askisinin görünmesiyle, erkek arkadaslarini evine davet etmesiyle, evli bi erkegin arabasina binerek öne oturarak ise gitmesiyle, namussuz bir kadin olduguna kanaat getirmemi saglamaz.namus benim için beyinde baslar ve biter beynini de bunlarla okuyamam.
kadini geçelim..

sen bu durumdan rahatsiz olduysan senin muhatabin esindir canim.
esin bu duruma müsaade etmemeli gerekirse hayir diyebilmeli arabasina kabul etmemeli.

kadini aramayı düsündüm demissin ne alaka?
kadin zorla mi biniyor?
Hem niye kadin düsünceli olmak zorunda?kocan olsun..
Kadin kendine göre yanlis olmayan biseyi yapiyor, ama kocan senin rahatsiz oldugunu bildigi birseyi..
Kocan üzerinde etkin varsa halledilebilir bi sorun bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşinde şüphe uyandıracak bişey olmadığı açık...
ama ne olursa olsun rahatsız olur insan çok haklısın..
bende olsam çoooktaaan basmışstım yaygarayı...
tabi kavga çözüm değil bu sefer zıtlaşmaya başlar hemen erkek milleti..
bi de sen suçlu olursun sonunda..
güzelce konuşup ikna etmen daha doğru bi yol gibi geldi bana..

herkes bu konuda farklı düşünür orası ayrı ama genel olarak bakıldığında çok yanlış bir durum yok bana göre..
İş yerine yürüme mesafesi fazlaymış, ama iyiliği de suistimal etmemek gerekir, kar kış olur, hasta olur, geç kalır o zaman birlikte gidilebilir..
Ama kadının her sabah araması falan biraz rahat gibi, bence burada eşine iş düşüyor, geç çıkıcam, bugün alamıcam falan gibisinden tavrını belli ederse içiniz de rahat olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…