- Konu Sahibi _sekerpare_
-
çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohhbu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa
ben yollu yada giderli filan demedim .boşanmış lafının nesi kötü medeni durumunu belirtmek için kullandığım bir sözcük sadece
sizi istemeden üzdüysem özür dilerim ben herkesi aynı kefeye koyan bir insan asla olmadım
Böyle kadınlar, öyle kadınlar, şöyle kadınlar. Bırakın kadınları, asıl böyle saftirik erkekler olduğu sürece "mesafe koyamama" dan kaynaklı sıkıntılar bitmez.
Onca yolu yürüsün müymüş.Ah yazık, yağmurda kalmış kedi yavrusu mübarek. Yürümeye erinen taksi tutar, parası yoksa otobüse biner, olmadı oturduğu muhiti o da olmadı işini değiştirir. Kadının işe ulaşım derdinden sizin kocanıza ne Allah aşkına.
Eşlerden birisi rahatsız oluyorsa mesele bitmiş demektir, senin eşin durumdan hoşnutsuzken elin kadınını ya da adamını düşünüp acıtasyon yapmak ne kadar saçma. Eşiyle arası bozulursa asıl o zaman kendi acınacak hale düşecek.
arabayı parçalarım yınede ızın vermem hatta bırkere olsa bıle çok bozulurum çünkü ben asla böyle bişi yapmam doğru olanda budur okadar medenileşemedim kadın isterse tepeden tırnağa kapalı olsun yınede ızın vermem ne munasebetya allah bılır arabaya senden çok bınıyor o kadın ben okuyunca sınır oldum eşininde tamam alırım demesını normal bulmuyorum bilmiyorum ama engel olmalısın
illa bişiler başlayıncamı mudahale etmek gerekıyor normal bulanları cıdden anlamıyorum
Valla ben o kadar gelişemedim daha
Eşim başka bir bayanı her sabah işe götürsün sonra getirsin...Ben kabul edemezdim.
O kadar modern olamadım hiç
Bunun güvenle alakası yok.
Ben eşime güvenirim.Ama güveniyorum diye de herşeye eyvallah çekemem.
Eşim gece klubüne bara gitmek istese okey ben sana güveniyorum hadi git diyemem
Mesele güven değil.Mesele devrin kötü olması.
Devir o kadar kötü ki bazı kadınlar erkeklere resmen askıntı oluyor.
Erkek de yeniliyor acizliğine.
Bu durumda erkek aciz olduğu için suçlu kadınsa askıntı olduğu için.
Bu hanım eşine mi güvenmiş işe gidip gelmek için
Eşinde araba olmasaydı napacakmış merak ediyorum.
Tamam eşine güvenin var ama karşı tarafı ne kadar tanıyorsun da ne kadar güveneceksin.
Kadınla konuşmadığın isabet olmuş.
Zira iş kadında değil eşinde.
Direk eşinle muhattap ol.Söyle birdaha almasın.
Arada bir olur da her Allahın günü de ne münasebet canım.
Tedbiri elden bırakmamak lazım.
çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohhbu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa
madem hergün gidip geliyor bari yol parasını versin
eşiniz olmasaydı ne ile nasıl gider di ?
yada eşiniz araba yokken yol parası ne kadar harcıyordu ?
servise bile belli biryere çıkıp biniliyor dünyanın parası veriliyorsa
bu hanımın evinden alınıp evine bırakılmasının ücretini ödesin o zaman
Konu eski ama yeni okuyorum.....Aman Allahım.... İnşallah bu mesajı okursunuz... Bu nasıl bir düşünce ya. Konuyla alaka kurmadan diyeceğimki bu nedir bu. bu nasıl bir yorum. Allah yardımcınız olsun. içiniz kin dolu...Sakın insanları da kınamayın.. Yaşamadan ölmüyorsunuz. Bayanın neler yaşadığını biliyormusunuzda yorum yapıyorsunuz. Belki psikolojisi bozuk, belki maddi durumu bozuk. belki uçurumun kıyısında(ne anlarsan...)....uzat gitsin. Ne olur içinizdeki kini atın. İnsanları sevin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?