böyle bir derdim olacağını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

sadece konunuzu okudum size verilen cvplarda verecegim fikir varmı bilmiyorum.. madem bi abinz var ve aynı yerde oturuyorsunuz esiniz de o abiyle işe gitsin (yeri geldiginde bigünlük benzin yüklesin) o zmn kadın yanlız kalmıs olur:)

asla müsade etme canım yaşadığım kötü tecrübelerden sonra asla erkeklere ve bazı hemcinslerime güvenmiyorum.ayrıca bu bayan ağır akıllı iyi niyetli bir bayan olsa ön koltuğa asla oturmazdı gözünü aç müsade etme kocama güveniyorum da deme erkekler iradesiz ve akılsızlar

Böyle kadınlar, öyle kadınlar, şöyle kadınlar. Bırakın kadınları, asıl böyle saftirik erkekler olduğu sürece "mesafe koyamama" dan kaynaklı sıkıntılar bitmez.

Onca yolu yürüsün müymüş.Ah yazık, yağmurda kalmış kedi yavrusu mübarek. Yürümeye erinen taksi tutar, parası yoksa otobüse biner, olmadı oturduğu muhiti o da olmadı işini değiştirir. Kadının işe ulaşım derdinden sizin kocanıza ne Allah aşkına.

Eşlerden birisi rahatsız oluyorsa mesele bitmiş demektir, senin eşin durumdan hoşnutsuzken elin kadınını ya da adamını düşünüp acıtasyon yapmak ne kadar saçma. Eşiyle arası bozulursa asıl o zaman kendi acınacak hale düşecek.

Son düzenleme:
benim oturduğum yerde şehir merkezine uzak oluyor biraz burdada geçerken arabya alma çok mesela 2 kadın 2 adam bi arabaya binip gidebiliyor tabi burası site herkesin siması tanıdık bilindik ama mutlaka para verilir atıyorum otobüs 1.95 ise 1.50 veriyorlar hem benzine yardım etmiş oluyorlar hem işe konforlu gitmiş oluyorlar eve erken gelmiş oluyorlar eşiniz böyle ufak bir mebla talep ederse kadın vazgeçer belki gelmekten yada eşiniz diğer arkadaşa günde 1 tl vererek aylık 30 tl benzine yardım ederek onla gidebilir 1 ay o adamın 1 ay eşinizn arabsı kullanılır böylece arablar km den beyler masraftan tasarruf eder ve kadındanda kurtulunur

ben yollu yada giderli filan demedim .boşanmış lafının nesi kötü medeni durumunu belirtmek için kullandığım bir sözcük sadece

sizi istemeden üzdüysem özür dilerim ben herkesi aynı kefeye koyan bir insan asla olmadım

size değildi zaten mesajım... genel olarak toplumdaki imajın bu olması beni rahatsız eden.... eğer size olsaydı yadıklarım sizden alıntı yapardım....

durum hic iyi gorunmuyor kesinliklle tehlikeli. babana bile guvenmeyeceksin bu devirde. ne munasebet hergun hergun esinizle ise gitmeler.bu cesareti nereden aliyor. hic uygun degil. ya kadinla gorusun yada esinize iyi bir ayar cekin. sinek kucukte olsa mide bulandirir!

bugün o hatunda varken yani onun yanında eşim demişki mesela osman olsun abinin adı "osman abi iki araba çıkmayalım aynı yolu ne dersin" demiş .osman abi"tamam anlaştık o zaman bir hafta sen bir hafta ben "demiş.bizimki geldi kelimesi kelimesine anlattı .hatun normal davranıyomuş trip mrip atmamış .önce 3 erkek arkadaşını alacaksın en son o hatunu alıyosan al dedim bende tamam dedi.aklına asla bişey gelmesin valla mağduriyet dışında hiçbişi yok olamazda ben onu kadın gibi bile görmüyorum artık lütfen konuyu kapatalım dedi.bende daha fazla kurcalamıycam.yazan beimle üzülen sinirlenen fikir veren herkese çok teşekkür ederim yürekten kardeşlerim.adminlerden rica etsem konumu kapatabilirlermi artık

Ayy valla okuyunca sinir oldum . Ne demek ya bu kadın hiç mi düşünmüyor adam evli, akrabası görür biri görür laf söz olur diye hiç mi düşünmüyor yahu! Biz kadınlar son derece düşünceli varlıklarız bu aklına gelmemiş olamaz yani. Eşinizin aklına kötü bi şey gelmemiştir eminim ama o kadın aynı düşüncede değil belli. ..

valla benim ki olsa hemen söyler benim hatun rahatsız olur budurumdan diye hiç çekinmez benle kötü olucağına işarkadaşıyla olur eşinizde açık açık konuşsun eşim rahatsız oluyor diye ayıp bişey değil bu

Son düzenleme:

ne doğru yazmışsın... kesinlikle iş erkekte biter!! eşi istemiyorsa evinin huzuru için,,bırak o arabaya bindirmeyi bir daha o arabanın önünden dahi geçemez!! Alır kadını karşısına usulünce söyler istemediğini anası değil babası değil sonuçta!!!

katılıyorum size............

Son düzenleme:
Ben de köy okulnda çalışıyodum geçen yıl.öğretmenim.müdürümüzle gidiyoduk.araba kullanmayı öğrenmeme de çok yardımcı oldu.bekarım ben müdürümüz evli abi gibiydi bizim için.o da ön koltukta otryodu herhangi bi sorun olmadı aile olarak da tanıyoduk.bence yemeğe çağırıpp tanışabilirsiniz,varlığınızı gösterebilirsiniz ya da eşiniz başka bi arkadaşını da alabilir ve sorun hallolur bence.bu kadar büyüyebilicek bi sorun olduğunu düşünmemiştim açıkçası burada okuyana dek.gerçekten çok sapa,ulaşımı güç işyerleri olabiliyor çünkü.Allah kolaylık versin

Bazen babam da yardım edeyim diye böyle yapıyor resmen millletin şöförü gibi ben onu bile kıskanıp sinir oluyorum.. Evlenipte eşim yapsa kesin uyuz olurdum, köşeye çekilmeyin kocanız hayır diyemiyorsa siz diyin valla o neymiş öyle sizin eşiniz şöför mü çok meraklıysa illa arabaya binmeye taksi tutsun.. Sizin arabanıza sizden çok biniyor demek ki üstelik eşinizin yanına biniyormuş birde...

Off var ya o kadar sinirlendim ki okuyunca. Bi benzeri başıma geldi. Eşimin eski işyerinden bir kız şu an çalıştığı yerde işe girdi ve kız bize çok yakın oturuyor. İş görüşmesine geldiği zaman eşim bunu eve bırakmış bana söyledi ama gizli değil yani. Ve bu kız daha önce evli bir adamla birlikte olmuş. Bir daha arabana almayacaksın o kızı dedim eşime. Kaç yıllık arkadaş binme mi diyim dedi. Birşey uydur, eve gitmiyorum falan de dedim. Tartıştık konu uzayınca. Çıldırdım!! Ama bir daha hiç açmadım konuyu. Dediğin gibi aklına getirmemek gerek durup dururken. Ben evli kadınla beraber olmuş adamla arkadaşlık edip arabasına binsem sen kızmazmısın dedim o zaman anladı özür diledi.

Kızı bulsam parçalıcam. Facebookuna filan baktım. Güzel de bir kız. Sonuçta evli adamla beraber olmuş güvenilir mi hiç buna.

Bir daha bıraksın eve ve benim de haberim olsun çok net eşimi parçalarım!!! Gerekirse kızı da parçalarım. Bak şu an bile gözüm döndü yazarken. Kıza denk gelsem yapacağımı biliyorum ama denk gelmiyor ki.

Senin duruma yorum yapmama gerek kalmadı herhalde :) Anlamışsındır :) kadın yüZsüzse sende yüZsüz ol arkadaşım.

Konu eski ama yeni okuyorum.....Aman Allahım.... İnşallah bu mesajı okursunuz... Bu nasıl bir düşünce ya. Konuyla alaka kurmadan diyeceğimki bu nedir bu. bu nasıl bir yorum. Allah yardımcınız olsun. içiniz kin dolu...Sakın insanları da kınamayın.. Yaşamadan ölmüyorsunuz. Bayanın neler yaşadığını biliyormusunuzda yorum yapıyorsunuz. Belki psikolojisi bozuk, belki maddi durumu bozuk. belki uçurumun kıyısında(ne anlarsan...)....uzat gitsin. Ne olur içinizdeki kini atın. İnsanları sevin.

ben olsam müsade etmem. eşini uyar. saçmalık kimse kimsenin şoförlüğünü yapmak zorunda değil. benim babam da hep böyle iyi niyetli davranır da sonra o karılardan yamukluk çıkar işler birbirine girer. eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak böyle işlere mahal vermekle olur. yani sen söylemekle değil hergün birlikte gitmelerine müsade ederek karpuz kabuğunu sokmuş olursun.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

??? Psikolojisi bozuk, maddi durumu bozuk, acınacak halde... Bu konuyla ne alakası var ki,bu kadının eşinin arabasına binerek mi rehabilite edilecek bu kadın?

sabah telini kapalı tutsun işe gidince açsın telini ve almadan gitsin o kadını olurmu öyle şey ya insan çevreden çekinir laf olur diye telini açmasın kapalı tutsun canım işe gidince açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…