böyle bir derdim olacağını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Aynen ise girerken basta dusunulmesi gereken seyler bunlar. Birini kandirir, ise oyle gider gelirim dememistir herhalde.

arkadaşlar tek tek alıntılayarak cevaplayamadım mesajlarınızı ..zaman aayırdığınız için teşekkür ederim .durum bildiriyim eşim işten geldi ve kendisiyle bi daha konuştum.sana aşkımda güvenimde hiçbi zaman bitmez beni aynlış anlama ama etraftan görenlere laf anlatmaya uğraşamam benimde bir kadınlık gururum var lütfen kendisiyle uygun bir dille konuş dedim.bugün bizim burda oturan diğer abi iki araba çıkarmayalım bir hafta sen bizi al bir hafta biz seni alalım demiş yani böylece 3 erkek birde o hatun olacak o zaman sorun yok gibi ...ben üniversite mezunu ve iş ortamı görmüş bir insanım arkadaşlar kimseyede dul evli bekar or....u falan diye yafta yapıştıracak bir insan değilim .iftira büyük günahtır..sadece empati yaparsak bunun doğru olmadığına büyük bir çoğunluk kanaat getirmiş.başa gelmeyince bilinmiyor.eşimden hiç şüphe duymadım %100 güven duyulmaz ama hiçbirzaman.çünkü insanların sağı solu belli olmuyor .Allahım eşlerimizi bizi evlatlarımızı art niyetli insanlardan korusun inşallah...

kızayım mi güleyim mi bilemedim, madem bu kadar hayırsever bir ailesiniz, kadıncağıza bir araba alıverin hem sen de huzursuz olmazsın artık.

hiç sevmem böyle şeyleri, yolda yürürken bazen arkadaşlara denk geliyorum, beni bırakmak istediklerinde kadın da olsa çekiniyorum, zahmet oluyor diyorum, yürüyüş yapıyorum spor olsun diyorum...

erkeğin arabasına tek daha hiç binmedim şu yaşıma kadar, arkadaşım da olsa binemem, bana saldıracağı yok elbette, ama bilirim ki o kişinin bir sevgilisi vardır eşi vardır, onu düşünürüm rahatsız olur duyunca tedirgin olur, ayıp olur.

sevgilisi ve eşi yoksa da arabada yalnız olunca kadın erkek yanyana bir etkileşim olur elektrik alır veririz ne olur ne olmaz...

sonra eşimi düşünürüm, duyarsa tedirgin olur ne gerek var.

kadın maşallah arayıp gel beni al diyor, ama helal olsun kadına, asıl böyle olmak lazım, o kadın her türlü yolunu bulur, işini bilir, sırtı yere gelmez

ben senin yerinde olsam eşime hayır derim biter... bunun muhabbetini uzatacak bir durum dahi yok. hayır rahatsız oldum istemiyorum dersin ve biter. o kadının nasıl işe gideceğini eşin düşünemez. eşinin sorunu meselesi değil. bir kere en başta kadının işe nasıl gideceğini düşünmesi bile tartışma meselesi, sanane derim ya.

Bunun gururla filan alakasi yok yalniz. Kadin cok iyi niyetli olsa , esin o gozle bakmasa bile uygun olmayan, anormal olan bir durum hepsi bu. Ne modernlikle, ne geri kafalilikla alakasi var. Iyi bari senin acindan cozulmus olay.

çok iyi yapmışsınız

Bir de şöyle bir şey var tabi nasıl ki her erkek bir değilse her kadın da bir değil mesela bazı kadınlar sert bir mizaca sahiptir öyle çok gülümsemezler karşılarındaki iş olsun başka türlü olsun karşı cinsten arkadaşlarıyla hatta kendi cinsinden olsa bile son derece resmi ve mesafeli davranırlar ama bazı kadınların ne biliyim daha girişken gibi böyle hemen kolay iletişim kurup samimiyeti çok çabuk ilerleten türden davranışları vardır işte orada karşısındaki insanın tavrı önemli bu samimiyetten rahatsız olan mesafe koyması gereken bu tür bir kadın ya da erkekle muhatap olan kişidir .Baktın yüz bulmaya başlıyor karşındaki erkek ya da kadın iyi niyetten, güler yüzden anlamıyor işi başka boyutlara taşıyabilecek düzeyde biri ki belki taşımayacak da orasını da bilemeyiz onun mizacı da öyledir rahat tavırlar sergiler kimisine göre ona göre bir dur demek gerekiyor ama bunu işte yapamıyor malesef bazıları mühim olan bu ortamı yaratmaya fırsat vermemek.

Son düzenleme:

ben yollu yada giderli filan demedim .boşanmış lafının nesi kötü medeni durumunu belirtmek için kullandığım bir sözcük sadece

Benim de hoşuma gitmezdi böyle bir durum.
Medeni durumundan çok, kadının hareketlerinden de rahatsız olduysam,
o zaman hiç istemem, kimse kimseyi özellikle de eşinin rızasını almadan
işine götürmek zorunda değil, kadın ister kırılsın ister kırılmasın,
öncelikle önemli olan sizin yuvanız ve huzurunuz bence.

Sinirlenmekte çok çok haklısın.Aynı durumu ben yaşasam ben de çıldırırdım.Sonuçta ikisi başbaşalar,önde oturuyor,yanlışlıkla temasta bulunulabilir,veya kadında dekolte varsa çok rahat şekilde görülebilir.Bunları geçtim milletin ağzı torba değil ki,laf yaparlar,dedikodu çıkarırlar.Ne gerek var elalemin iftirasıyla uğraşmaya.

bu durumun çalışma hayatıyla bir ilgisi yok...bizde yarattığı hassasiyet ayrıntılarda gizli....herşeyden önce eşinizin sizin hassasiyetinize saygı duyması gerekirdi.....

Bence ağırlığı kurması gereken eşiniz.

Yoksa belli ki bu durum hep böyle devam edecek.

Tamam eşiniz Allah rızası için götürüyormuş, kadının da kötü niyeti olmayabilir ama her gün beraber gitmeleri de normal bir durum değil.

Allah korusun sizin çevreniz durumu farklı algılayabilir bu da çok sorun yaratır.

Bana göre siz o kadınla konuşun açık açık rahatsız oluyorum diyin bir an önce.

Eşine söyle almasın bidaha yaaa çok mu zor..o mu önemli sen mi ?? aynı yerde çalışıyosa çalışsınlar bakmayıversin yüzüne bu yüzden trip atacaksa atsın çok mu önemli...

Eşine söyle almasın bidaha yaaa çok mu zor..o mu önemli sen mi ?? aynı yerde çalışıyosa çalışsınlar bakmayıversin yüzüne bu yüzden trip atacaksa atsın çok mu önemli...

trip atmış zaten diğer arkadaşına sormuş nesi var bunun diye iki gündür almıyor atlatıyor diye..

acik sacikliginda erkeklerle ders calistigindan falan dem vurmussunuz, turbanli olsaydi da her sabah esinizle gitseydi rahatsiz olmayacak miydiniz yani??

Eşiniz ne yapıp edip bikaç gün üst üste bi bahanelerle eksin onu, artık o da anlar durumu istenmediğini kendisi gider. Hala anlamıyorsa ve yine beni almaya gel diye telefon açıp duruyorsa bu işte bir iş var demektir, durum daha tehlikeli olur kadın yapışkansa eğer. Anlayışlıysa zaten anlar bi daha da gelmez.

sende kendine göre haklısın ama birde şöyle düşün;kadın ne yapsın 2 km yürümemek için nasıl olsa gidilecek bir yol için eşine

kendisini almasını rica ediyor.bu göğüs dekolteli kadının evli olduğunu ikide çocuğu olduğunu düşün o zaman tepkin yine aynı

olurmuydu,bunun cevabını önce kendine ver,eğer aynı olurdu diyorsan en doğrusunu sen bilirsin diyorum.eğer farklı olurdu diyorsan

demekki boşanmış olduğu için önyargılısın.bende bekarken aynı işyerimizde ki iş arkadaşıma rica ediyordum beni alması için,nasıl

olsa aynı mahallede oturuyorduk ve o araba zaten o benzini yakacak.neyse birgün sabah eşide gelmiş arabanın önünde oturuyor

(sanırım beni merak etti:)) zamanla o kadar çok sevdikki birbirimizi,şimdi o iş arkadaşımın eşi benim tek sırdaşım arkadaşım oldu,

kimbilir belkide en büyük dostunu kaybediyorsun,tanışmaya ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…