- Konu Sahibi _sekerpare_
-
hiç yani çalışma şartları uygun değilse çıksın işten ,eşine mi sormuş girerken ,vallahi ben arabam yokken 3 vesait değiştirip işe gittiğim günleri bilirim ,birde üzerine 3 km yol yürürdüm karda kışta ..ben hayatımdan memnundum çalışıyordum ,haa şikayet etsem illa o tarafa giden birini bulup arabasına mı binerdim hayır elbette çıkardım işten ..çok tuhaf insanlar var ..mecbur bırakıyorlar ,hiç düşünmüyorlar eşi bişey dermi ,adam rahatsız olurmu ..pes yani ..
arkadaşlar tek tek alıntılayarak cevaplayamadım mesajlarınızı ..zaman aayırdığınız için teşekkür ederim .durum bildiriyim eşim işten geldi ve kendisiyle bi daha konuştum.sana aşkımda güvenimde hiçbi zaman bitmez beni aynlış anlama ama etraftan görenlere laf anlatmaya uğraşamam benimde bir kadınlık gururum var lütfen kendisiyle uygun bir dille konuş dedim.bugün bizim burda oturan diğer abi iki araba çıkarmayalım bir hafta sen bizi al bir hafta biz seni alalım demiş yani böylece 3 erkek birde o hatun olacak o zaman sorun yok gibi ...ben üniversite mezunu ve iş ortamı görmüş bir insanım arkadaşlar kimseyede dul evli bekar or....u falan diye yafta yapıştıracak bir insan değilim .iftira büyük günahtır..sadece empati yaparsak bunun doğru olmadığına büyük bir çoğunluk kanaat getirmiş.başa gelmeyince bilinmiyor.eşimden hiç şüphe duymadım %100 güven duyulmaz ama hiçbirzaman.çünkü insanların sağı solu belli olmuyor .Allahım eşlerimizi bizi evlatlarımızı art niyetli insanlardan korusun inşallah...
arkadaşlar tek tek alıntılayarak cevaplayamadım mesajlarınızı ..zaman aayırdığınız için teşekkür ederim .durum bildiriyim eşim işten geldi ve kendisiyle bi daha konuştum.sana aşkımda güvenimde hiçbi zaman bitmez beni aynlış anlama ama etraftan görenlere laf anlatmaya uğraşamam benimde bir kadınlık gururum var lütfen kendisiyle uygun bir dille konuş dedim.bugün bizim burda oturan diğer abi iki araba çıkarmayalım bir hafta sen bizi al bir hafta biz seni alalım demiş yani böylece 3 erkek birde o hatun olacak o zaman sorun yok gibi ...ben üniversite mezunu ve iş ortamı görmüş bir insanım arkadaşlar kimseyede dul evli bekar or....u falan diye yafta yapıştıracak bir insan değilim .iftira büyük günahtır..sadece empati yaparsak bunun doğru olmadığına büyük bir çoğunluk kanaat getirmiş.başa gelmeyince bilinmiyor.eşimden hiç şüphe duymadım %100 güven duyulmaz ama hiçbirzaman.çünkü insanların sağı solu belli olmuyor .Allahım eşlerimizi bizi evlatlarımızı art niyetli insanlardan korusun inşallah...
çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohhbu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa [/QUOTE
eşiniz bayana eşime bi kaç kişi laf etmiş yanlış anlaşılmış görülmemiz eşimde rahatsız olmuş onun gururunu kırmak başkalarına karşı incinmesini istemem o yüzden bundan sonra başının çaresine bak desin bence yoksa psikolojine yazık
umuyorum söyliycek çünkü bir çözüm bulucam söz sen üzülme dedi.düşünmiyim diyorum takıntı haline gelcek nerdeyse:44:çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohhbu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa [/QUOTE
eşiniz bayana eşime bi kaç kişi laf etmiş yanlış anlaşılmış görülmemiz eşimde rahatsız olmuş onun gururunu kırmak başkalarına karşı incinmesini istemem o yüzden bundan sonra başının çaresine bak desin bence yoksa psikolojine yazık
sizi istemeden üzdüysem özür dilerim ben herkesi aynı kefeye koyan bir insan asla olmadımboşanmış, yollu, giderli ne güzel tabirler.....
Eşine söyle almasın bidaha yaaa çok mu zor..o mu önemli sen mi ?? aynı yerde çalışıyosa çalışsınlar bakmayıversin yüzüne bu yüzden trip atacaksa atsın çok mu önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?