kızlar sonunda oldu....konuşmuş ark.ım....yapamayacağını bu gerçeği bile bile kaldıramayacağını söylemiş....seni çok seviyorum ama gururum el vermiyor demiş....
baya uzunca yazmış bişiler msnde....çocukta çok haklısın bunu taşımak zorunda değilsin demiş...seni çok üzdüm demiş....anlıyorum seni demiş....bende çocuk fln kaldırabilirim sandım ama yapamıyorum demiş....ayrılıcakmış yani yine....ark.ım bi ara fenalaşmış ölmek istemiş o da aramış....sakın öyle bişi yapma demiş...benim gibi biri için değmez demiş...sana yalvarıyorum öyle bişey yapma demiş.....
neyse sonuçta bitti bu iş başlamadan....ark.ım çok üzgün ama yapması gerekeni yaptığınıda biliyor....telefonda konuştuktan sonra rahatlamış biraz....demiştim akıllı kızdır diye...çok şükürr....:Saruboceq:
hepinize teşekkürler tekrar......ben şimdi düşündümde belkide bunlar ayrılmaz...doğumda yapmış kadın belkide artık daha rahat olurlar yatar kalkarlarda şimdi rahat rahat töbe töbeee
klava:
allah o kadının kocasına doğruyu göstersin inşallah...yazık ben o adama çok acıdım:çok üzgünüm: