Böyle bir durumda ne yapılır, siz söyleyin??

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tek kelimeyle iğrenç bir durum.Deniz Seki-hüsnü olayından sonra bu 2.tiksinçlik...
Okurken bile içim dışıma çıktı.Hamile kadın ve bekar sevgili.Hamileliğin masum adını bile haketmiyor.
Düşünüyorum da bazı arkadaşlar gibi,bebeğin babasının bu adam olmadığı ne malum...
bebeği öbür adamcağıza yamadılar,işler sarpa sarınca da ayrılıyorlar,
Arkadaşın aşık olduğunu zanettiği adamla yüzyüze görüştümü ki,
Msn de falan nasıl aşkmış bu?
Dünyada sorunsuz bekar adam mı bitmiş de bir bu kalmış,
Kızda buna deli divane oluyor..Bu adamdan bal aksa yine kaçarım,yine kaçarım..

onu kırmaktan korkuyormuş.
bu adamda pek nazenin ya. çok ince ve kibar ya. kırılıverir. yazık olur ona..
bıraksın bu düşünceleri arkadaşınız. o, o kadar kırılgan olsaydı,hamile ve evli bir bayanla bereber olmazdı. üstelik onun eşinin bu konuda ne hissedeceğini düşünürdü...yani o kadar kırılgan değil.
uzak dursun uzak..

üstelik adamın evli sevgilisi hamileymiş, bu durumu daha da iğrençleştirdi, bakalım daha neler göreceğiz

arkadaşınızın bir önce silkelenip kendine gelmesi gerekir.
bu kadar zayıf karakterli olmamalı..

eğer kendini bu kişiden kurtarmayı başarsa bile bu zihniyette giderse bir başkasının onu kandırabilmesi yüksek ihtimal maalesef..

ona sert çıkacaka durumda değil diyorsunuz ama kapılıp giderse düşeceği durum şu andakinden bin beter olacaktır..

arkadaşlar çok sağolun....arkadaşımın psikolojisi çok bozuk....aslında inanın hiç böyle zayıf ve aptal biri değildir...nası oldu böyle bende anlamadım....

en kısa zamanda konuşucam diyor...bu işin olmayacağını yapamayacağımı söyliycem diyor...ama sonra seviyorum diyo başlıyor aglamaya....:çok üzgünüm:

çok üzülüyorum....herşeyin farkında ve yapması gerekeni biliyor yapacakta ben inanıyorum ama yaptıktan sonra çok acı çekecek .....o süreyi atlatana kadar biraz uğraşıcaz galiba

kızlar sonunda oldu....konuşmuş ark.ım....yapamayacağını bu gerçeği bile bile kaldıramayacağını söylemiş....seni çok seviyorum ama gururum el vermiyor demiş....

baya uzunca yazmış bişiler msnde....çocukta çok haklısın bunu taşımak zorunda değilsin demiş...seni çok üzdüm demiş....anlıyorum seni demiş....bende çocuk fln kaldırabilirim sandım ama yapamıyorum demiş....ayrılıcakmış yani yine....ark.ım bi ara fenalaşmış ölmek istemiş o da aramış....sakın öyle bişi yapma demiş...benim gibi biri için değmez demiş...sana yalvarıyorum öyle bişey yapma demiş.....

neyse sonuçta bitti bu iş başlamadan....ark.ım çok üzgün ama yapması gerekeni yaptığınıda biliyor....telefonda konuştuktan sonra rahatlamış biraz....demiştim akıllı kızdır diye...çok şükürr....:Saruboceq:

hepinize teşekkürler tekrar......ben şimdi düşündümde belkide bunlar ayrılmaz...doğumda yapmış kadın belkide artık daha rahat olurlar yatar kalkarlarda şimdi rahat rahat töbe töbeeeklava:

allah o kadının kocasına doğruyu göstersin inşallah...yazık ben o adama çok acıdım:çok üzgünüm:

olaydaki en suçsuz kişi kadının kocası zaten, zavallı ne fırtınalar koptuğu halde her şeyden bihaber.

evet haklısın.....ama bence burda en büyük adilik kadında....evet yapılan iki taraflı adilik ama kadın daha suçlu bence...sen evli barklı kadınsın ne işin var elalemle fingirdiyosun hemde karnındaki çocuktan utanmadanklava:klava:

mutsuzum bilmem ne diye çocuğun kanına girmiş olabilir...çocuk bekar sonuçta...ben evli olan tarafı suçlarım her zaman...evli olan sorumluluk sahibi olmalı...değil bide hamilee....yuhh yaniii.....allah korusun böylelerinden.....

aman neyse ikiside namusuna sahip çıkamamış....anneliğin kutsallığı ayaklar altına anca bu kadar alınır!!:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…