M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
-
kızlar merhaba acil yardımınız istiyorum...konu liseden bir arkadaşımla ilgili...kısaca özetlemeye çalışacağım...ona yardımcı olmam gerekiyor.....:çok üzgünüm:
şimdi şöyleki bu arkadaşım uzun zamandır başka bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştığı biriyle görüşüyor msnde ...ilk başta arkadaşça başladılar...aralarında bişey yoktu...zaten çocuğun sevgilisi vardı....ama son dönemde bunlar iyice yakınlaşmış...anlattığına göre çocuk açılmış ona...sevgilisinden ayrılacakmış...ki ayrılmasıda şart çünkü şöyle bir durum var...çocğun sevgilisi evliymiş....bu işin bir sonu olmadığını çocukta biliyor yani...hatta arkadaşıma birgün evlenirsem evleneceğim kızsın demiş....ama bir ikinci sorun şu ki bunlar uzak şehirlerdeler...yani aradaki mesafede bu işi zorlaştırıyor....arkadaşım çok üzülüyor bu duruma...çocuğa çok değer veriyor seviyor.....ama bu öğrendiği şey karşısında şokta....nasıl güvenebileceğini bilmiyor ve üstelik uzak şehirdeyken....
sizce ne yapmalı?ne yapmalılar.....yani ben bişeyler söyledim ama çok üzgün...ondan vazdageçemiyor...:çok üzgünüm:
hepinizin fikirlerini bekliyorum....a.s.
evet uzak şehirde olmalarından çok öğrndiği şeyin üzerinde duruyor....kabullenemiyor...
bende sizin söylediklerinizi söyledim ama işte kaptırmış kendini....adam demişki onunla uzun zamandır görüşmüyolarmış ve soğumuş....yanlış olduğunu o da kabul ediyormuş...bende çok kızardım ama başıma geldi diyormuş...
bilmiyorum nasıl vazgeçireceğimi...hatta sanırım çocuk onu görmeye gelecekmiş...bilmiyorum ama banada sakat geliyor.....offf napsam :çok üzgünüm:
evet uzak şehirde olmalarından çok öğrndiği şeyin üzerinde duruyor....kabullenemiyor...
bende sizin söylediklerinizi söyledim ama işte kaptırmış kendini....adam demişki onunla uzun zamandır görüşmüyolarmış ve soğumuş....yanlış olduğunu o da kabul ediyormuş...bende çok kızardım ama başıma geldi diyormuş...
bilmiyorum nasıl vazgeçireceğimi...hatta sanırım çocuk onu görmeye gelecekmiş...bilmiyorum ama banada sakat geliyor.....offf napsam :çok üzgünüm:
Bir musibet bin nasihatten yeğdir.Karışsan da akıl da versen arkadaşın yaşamak istediklerini yaşayana kadar kendini kandırmak ve vicdanını dolandırmak arasında gidip gelecektir büyük ihtimal.:1closedeyes:evet uzak şehirde olmalarından çok öğrndiği şeyin üzerinde duruyor....kabullenemiyor...
henüz görmediği sadece msn'den muhabbet ettiği erkeğin evli bir sevgilisi var ve arkadaşınıza evlenirsem senle evlenirim diyor..
görmeden, tanımadan..
arkadaşınızda bu erkeği seviyor..
gene görmeden, tanımadan..
benim aklıma yatmaz bu iş, bana anlatılınca anında oyun oynuyor ya da kandırmaya kız arıyor bu adam diyeceğim konulardan..
üzgünüm..
evet hepiniz çok haklısınız bencede....görmeden derken işte görüntülü fln görüşüyolarmış msnde...resimler fln....
kadın mutsuzmuş güya evliliğinde....üstelik bir noktayı atladım....kadın hamileymiş kocasından yani...doğum yapmış yeni.....:1shok: yani bunlar kadın hamile hamile görüşüyolarmış birde....bana görede çok iğrenç bir durum...yani mutsuz olabilir ayrılsın ozaman bide hamile kalmış.....
haklısınız banada boşluktan gibi geliyor....ama işte nasıl uzaklaştırıcam onu ondan onu bilmiyorum....kesemiyor görüşmeyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?