Böyle bir durumda ne yapılır, siz söyleyin??

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
kızlar merhaba acil yardımınız istiyorum...konu liseden bir arkadaşımla ilgili...kısaca özetlemeye çalışacağım...ona yardımcı olmam gerekiyor.....:çok üzgünüm:

şimdi şöyleki bu arkadaşım uzun zamandır başka bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştığı biriyle görüşüyor msnde ...ilk başta arkadaşça başladılar...aralarında bişey yoktu...zaten çocuğun sevgilisi vardı....ama son dönemde bunlar iyice yakınlaşmış...anlattığına göre çocuk açılmış ona...sevgilisinden ayrılacakmış...ki ayrılmasıda şart çünkü şöyle bir durum var...çocğun sevgilisi evliymiş.... bu işin bir sonu olmadığını çocukta biliyor yani...hatta arkadaşıma birgün evlenirsem evleneceğim kızsın demiş....ama bir ikinci sorun şu ki bunlar uzak şehirlerdeler...yani aradaki mesafede bu işi zorlaştırıyor....arkadaşım çok üzülüyor bu duruma...çocuğa çok değer veriyor seviyor.....ama bu öğrendiği şey karşısında şokta....nasıl güvenebileceğini bilmiyor ve üstelik uzak şehirdeyken....

sizce ne yapmalı?ne yapmalılar.....yani ben bişeyler söyledim ama çok üzgün...ondan vazdageçemiyor...:çok üzgünüm:

hepinizin fikirlerini bekliyorum....a.s.

evliliğe saygısı olmaya bir erkekten arkadaşınız, ne bekliyor ki. evlilik kurumuna saygısızlık yapan bu kişi ,arkadaşınızla evlenmek istiyor. onu aldatmayacağı ne malum. çünkü bu kurum ,onun için pek bir şey ifade etmiyor ,anlaşılan.
zaten ahlak anlayışı,değer yargısı bence sıfır.

Şimdi arkadaşınızın msn den görüştüğü kişinin sevgilisi var ve bu sevgilide evli ama adam bu kişiyle bir şey olmayacağını bildiğinden arkadaşınıza açılmış. İnşallah doğru anlamışımdır.
Güzel kardeşim, arkadaşınıza söyleyin, evli biriyle aşk yaşayan birinin hiçbir lafına itibar etmesin. En güzeli bu ilişkiyi noktalamaktır.
Baştan evli biriyle birlikte olan insan zaten benim gözümde dibe vurmuş insandır ve ben bu tiplerin doğru söylediklerine asla inanmam. Muhtemelen bu adam gönül eğlendiriyor. Yol yakınken dönsün arkadaşınız.

bence hiç başlamamışken uzak dursun.... evli kadınla aşk yaşaması normal birşey değil...

evli bir kadınla ilişkisi olan adama güvenmem ben
değil uzak şehirlerde burnumun dibinde dahi olsa güvenmem
bence arkadaşının sorunu uzak şehirlerde olmaları değil
evli bir kadınla yasak olduğu halde aşk yaşayan bir adamın
sevgilimden ayrılacağım demesi ki bu durum hala devam ediyo demektir
ha devam etmese bir şey değişir mi değişmez bence

evet uzak şehirde olmalarından çok öğrndiği şeyin üzerinde duruyor....kabullenemiyor...

bende sizin söylediklerinizi söyledim ama işte kaptırmış kendini....adam demişki onunla uzun zamandır görüşmüyolarmış ve soğumuş....yanlış olduğunu o da kabul ediyormuş...bende çok kızardım ama başıma geldi diyormuş...

bilmiyorum nasıl vazgeçireceğimi...hatta sanırım çocuk onu görmeye gelecekmiş...bilmiyorum ama banada sakat geliyor.....offf napsam :çok üzgünüm:

tabiki onun durumunuda düşünmek gerekiyor
oturduğumuz yerden konuşmak kolay ama kabullenilecek gibi değil ki zaten
bunu duyduğu anda tepkisini koyacak ilişikisini kesecekti
olacak şey var olmayacak şey var
bazı şeyler bir dereceye kadar kabul edilebilir ama
evli bir kadınla ilişkisi olan yada geçmişte olmuş biri için söylenecek pekte söz yok sanırım
daha fenası var mı bence yok
şimdi bunu yapan yarın bi gün neler yapmaz
ayrıca zaten bir arada değiller neyin nesi bu vazgeçememek ne olmuşta bu kadar bağlanmış
bence arkadaşınınki sadece alışkanlık
boşluk duygusu belki zamanla alışır bir başlasın gerisi gelir

henüz görmediği sadece msn'den muhabbet ettiği erkeğin evli bir sevgilisi var ve arkadaşınıza evlenirsem senle evlenirim diyor..
görmeden, tanımadan..
arkadaşınızda bu erkeği seviyor..
gene görmeden, tanımadan..

benim aklıma yatmaz bu iş, bana anlatılınca anında oyun oynuyor ya da kandırmaya kız arıyor bu adam diyeceğim konulardan..
üzgünüm..

hiçbir şey,yapılanı hafifletmez. bitirse bile,bu adamda başka adamların karısına bakan bir yapı var... bence bu görüşmemesi için yeterli bir sebep.

Bir musibet bin nasihatten yeğdir.Karışsan da akıl da versen arkadaşın yaşamak istediklerini yaşayana kadar kendini kandırmak ve vicdanını dolandırmak arasında gidip gelecektir büyük ihtimal.:1closedeyes:
Maalesef aşkın gözü kördür:1no2:

evet hepiniz çok haklısınız bencede....görmeden derken işte görüntülü fln görüşüyolarmış msnde...resimler fln....

kadın mutsuzmuş güya evliliğinde....üstelik bir noktayı atladım....kadın hamileymiş kocasından yani...doğum yapmış yeni.....:1shok: yani bunlar kadın hamile hamile görüşüyolarmış birde....bana görede çok iğrenç bir durum...yani mutsuz olabilir ayrılsın ozaman bide hamile kalmış.....

haklısınız banada boşluktan gibi geliyor....ama işte nasıl uzaklaştırıcam onu ondan onu bilmiyorum....kesemiyor görüşmeyi....

evlı bır kadınla bırlıkte oldugu için ılerıde eşının hayatını zından eder bu adam. karısını şuan ılışkısı oldugu kadınla aynı kefeye koyar. bence cok sorunlu bır ılışkı bu hemen bu işi bıtırsın. ıkısı de bu yasak ılışkıyı bılerek nasıl sevgılı olacaklar. saygı daha başlamadan bıtmış. kız arkadaşın nasıl saygı duyacak bu ırz duşmanına nasıl guvenecek,nasıl omuzunda uyuyacak...olmasss bence

ay yok artık bu kadarınada pess doğrusu
ben o kadının eşine acıdım cidden
ayrıca evli artı hamile bir kadınla ilişkisi olan o insan ziyanınada diyecek söz bulamıyorum
yazık arkadaşınıza gerçekten yazık
o adamdan kaçarak uzaklaşsın bence

inanamıyorum. birde hamile hamilemi kadınla görüşüyormuş.
yazık kadının kocasına çok acıdım ben.

evet bende direk kocasına acıdım ....düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor...nasıl bir vicdan değilmi....bu aşkta olamaz bence...insan aşık olduğu kişiyi karnında kocasının çocuğuyla nasıl görmeye dayanırki...ne bu ben anlamadım valla...

valla şehirler uzak olsun isterse evler yan yana olsun
adamın içinde yapacğı varsa yapar
ama genede ben böle msn aşklarına falan karşıyım
ama tabiki gerçek olanlarıda var istisnalar
olmaz bacım olmaz başka adammı yok boşversene
bence konu açıp tartışmaya bile gerek yok.

şöyle düşünelim kız arkadaşınızın evli bir beyle ilişkisi olsa ne düşünürdünüz?
bu kız arkadaşınız olsa bile ne kadar itici değil mi? birde sevgiliniz böyle olacak amman evlerden ırak

aynen bende size katılıyorum....iş arkadaşımı ikna etmede....aslında o da farkında yanlış kişi olduğunun...güvenemeyeceğini o da biliyor ama işte bir taraftanda sevgisi var ona...ama burda mantığını kullanmak zorunda....çünkü yoksa çok üzülecek...

ay gerçekten ateş basıyor düşününce....ya o kadına ne demeli...kocandan hamilesin gidiyorsun başkasıya görüşüyorsun karnın burnunda....klava:hiç utanmaz insan...vicdanı sızlamaz...mutsuzsan niye ayrılmıyorsunki....büyük konuşmıyım diyorum ama yok yok bu da akıl karı değilki.....

Dinlen,dinlen kaç ,derler yaaa...
Arkadaşınız ardına bakmadan kaçsın bu adamdan...
Hem başka adam mı kalmamış evlenecek yahu ?..-tatlicadiarzu-

kusura bakmayın ama burdaki durum gerçekten mide bulandırıcı
hamile bir kadınla sevgili olan birini aklım mantığım almıyor
bunda düşünecek bir şey yok
yarın bir gün benimde karnım burnumdayken bu adam gider
evli yada bekar biriyle görüşür diyecek biraz geleceğini düşünecek vazgeçecek
bunun mazereti seviyorumu olmaz
aşkta mantık yoktur diyenlerdenim ama
burda olsun bence mantık çünkü arkadaşınızın yaşadığı mantıksızlığın dik alası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…