- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Böyle bir durumla karşı karşıya kalmam zira düğünümde kim ne taktı onu bile bilmiyorum.
Ama sorunuza gelince madem kim ne taktıysa o takılıyor sizde ona çeyrek takın. Kimse gelip sormaz bence onlar size cumhuriyet taktı siz niye onlara çeyrek taktınız diye. Sorulur mu böyle soru, ayıp yahu...
Yani soruluyormus ki karsi taraf herkese cumhuriyet takicam diye soylemis
Kotu olan biz olmayalimda
Normalde bende takilmazdim belki imkanlari olmayabilir diye dusunurdum ama durumlari oldugunu gayet iyi biliyorum ve ilk defa bu durumla karsilasmiyoruz ne yazik kisizleri ailecek takmiyor olabilirler..eskiden bende boyle seylere takilmazdim ama artik ne kadar ekmek o kadar kofte diyorum.
:) iyi fikirmisSiz de cumhuriyet deyin çeyrek takın o zaman.
Normalde bende takilmazdim belki imkanlari olmayabilir diye dusunurdum ama durumlari oldugunu gayet iyi biliyorum ve ilk defa bu durumla karsilasmiyoruz ne yazik ki
Inanin soz ettigim kisinin cocuklari babaevine ilk geldiginde adettendir hediye verilir annem her 3 cocuguda geldiginde ceyrek takmistir yani annem soylemese babam boyle seyleri bilmez dahi ama annem her seferinde babama soylerdi simdi karsi taraftan biyke bir davranis gormek insani kiriyor
Tabi ceyrek kutusu küçukçük minnakcik bir kutu cumhuriyet kutusu ondan cok buyuk isterseniz bi ceyrek kutusuna cumhuriyet koymayi deneyinÇeyrek kutusu yarım ya da Cumhuriyet kutusu farklı mı ki, ben ona takıldım yıllardır altın alırım içi süngerli kutu işte başka çeşidi de ki var
Valla bu fikri bende tuttum.Siz de cumhuriyet deyin çeyrek takın o zaman.
Tabi ceyrek kutusu küçukçük minnakcik bir kutu cumhuriyet kutusu ondan cok buyuk isterseniz bi ceyrek kutusuna cumhuriyet koymayi deneyin
Sonradan duun videosunu izledik çeyrek takmışlar dese olabilir belkiAnnen cumhuriyet taktı demese sizde çeyrek takın derdim ama annen başta göz göre göre cumhuriyet demiş mevzu da uzayacak belli ben olsam şu saatten sonra cumhuriyet takardım. Çünkü annen baya ağız değiştirmiş olacak cumhuriyet takmamıştı aslında ama ben öyle dedim falan.. Olmaz yani artık
Annen cumhuriyet taktı demese sizde çeyrek takın derdim ama annen başta göz göre göre cumhuriyet demiş mevzu da uzayacak belli ben olsam şu saatten sonra cumhuriyet takardım. Çünkü annen baya ağız değiştirmiş olacak cumhuriyet takmamıştı aslında ama ben öyle dedim falan.. Olmaz yani artık
Sonradan duun videosunu izledik çeyrek takmışlar dese olabilir belki
Annemde ev baya kalabalikmis misafir falan varmis iste yok yalan falan demesinler uzamasin kapansin diye oyle demis
Hatta annem bana bile soylememisti ki benim bile haberim yoktu bende nirmalde zaten Cumhuriyet takarlar diye dusunuyordum hic sormadim
Kardesimle konusuyorduk bir tek x teyzeler boyle seylerw dikkat ediyorlar özen gosteriyorlar dedim kiz kardesim isin aslini soyledi
Sonra anneme dedim anne boyle boyle bi durum var mi diye annem anlatti
Haaa demek o keselerde olay cikmasin diye icat edilmisCumhuriyet almayalı çok oldu da yarım sığar sanki,artık keseye koyuyorlar bir de var ya demek bunun icinmis, keseye hepsi sığar yemin etsen basın ağrımaz
Yok maalesef zaten dedigim gibi herkes takiyi kurdelaya takarken x şahos aceleyle taki cantasina atiyir zatwn video olsa dahi delil olmazdiEvet bu fikir mantıklı videosu var mı takı merasiminin?
Dugun videosu yok isteSonradan duun videosunu izledik çeyrek takmışlar dese olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?