Böyle Bir Durumla Karşı Karşıya Kalsaniz

Bence sizin değer verdiğiniz gibi osize değer vermemiş ,banada oldu kızımın düğününde 4 tane sahte Bilecik [satinca ortaya çıktı ]size ne taktıysa aynı şekilde sizde ona aynısını kutuya verin ,hak yemek denen şey var belki eşinin haberi biĺd yoktur

Yok maalesef zaten dedigim gibi herkes takiyi kurdelaya takarken x şahos aceleyle taki cantasina atiyir zatwn video olsa dahi delil olmazdi
Ne delili canım polise gitmiyoruzya bu şahıs bana cumhuriyet taktim dedi ama aslında çeyrek takti diye.TK diyeceğimiz söyleyen olmazsa.hadi söylediler diyelim.o size cumhuriyet takmış siz niye çeyrek taktiniz seçimlerinde emin olmak için videoyu izledik onlarda bize çeyrek takmış diyeceksiniz

Orasini espiri olsun diye demistim

4 tane sahte bilezik Allahim ya imkanin yoksa imkanim yoktu kusura bakmayin der elinden gelen neyse onu takarsin yani oyunun mantigi nedir benim mantigim onu almiyor

Benim umudum insallah soz konusu kisinin aile uyeleride ceyrek taktigini biliyorlardirda ortada onlara karsi kirilacak bi durum olmaz

pardon ben anladım espiri oldugunu.ama sakin cumhuriyet takmayin valla iki dünyada yakanizi birakmam
Valla imkanim olsa sirf ortalik karismasin diye ben tutup alicam Cumhuriyeti

Bide dusunsenize onlar derlerse biz cumhuriyet taktik biz ailecek cumhuriyeti zimmetimize gecirmis gibi olucaz

Annemde diyo ki tek bir cumhuriyet vardi onunda sahibi belli zaten diyo obur turlu hi ceyrek fazla olur eee peki o kimin diyo

Her yerde bu böyledir. Hatta dugun videosu izleyip liste yapanida gordum. Ceyrek taktigi kesinse sizinkilerde ceyrek taksin. Bence siz karismayin zaten siz değil aileniz alacakmis. Sorun olursa baban muhattap olur o kisilerle

Her yerde bu böyledir. Hatta dugun videosu izleyip liste yapanida gordum. Ceyrek taktigi kesinse sizinkilerde ceyrek taksin. Bence siz karismayin zaten siz değil aileniz alacakmis. Sorun olursa baban muhattap olur o kisilerle

Ya boyle bir durumdan sorun cikmasi gercekten bana cirkin bir durum gibi geliyor

Birde benim takildigim kisi dugun sahibinin bana karsida kirginligi olacagi
Inşallah oyle bir durum olmaz cunku olursa sahiden uzulurum

Durumun el vermez, takarsın çeyreğini geçersin. Hatta hiçbir şey almaya o an durumun yoktur yapamazsın. Sonra durumunu toparlayınca, altınınla, ya da kallavi bi ev hediyesi ile gider ziyaret edersin. Anlıyorum, bizim burada da aynı adet var. Yatırım gibidir, bugün takarsın yarın toplarsın.

Sorun yalan söylemesi ve bunu herkesin içinde, utanmadan da yapması, insanları salak yerine koymaya çalışması.
Bence hata etmişsiniz "Evet cumhuriyet taktı" demekle. Belki onun bu pişkinliğini-ayıbını örtmek istediniz, insanlar içinde yüzüne vurmak istemediniz, bilmiyorum. Ama ben olsam yapmazdım.

Böyle basit bir mevzuda dahi, imaj kaygısıyla yalan söyleyebilen insandan çekinirim ben açıkçası.
Hakkettiği cevabı, onların düğününde tıpkı onlar gibi çeyrek takarak verin.

ben olsam bende takılırdım hatta konuyu okurken içime öküz oturdu resmen

Ya dugun sonrasi evde misafirler oldugu icin annemde hayir dersem ortada mevzu uzayacak cekincesiyle dogru demis hatta annem orada altini zimmetine gecirmis gibi gorunmektende cekinmis ve diyor ki sadece bir Cumhuriyet vardi onunda sahibi belli diyor hadi diyo Cumhuriyet taktilar kayip diyo eee o zaman ortada fazladan 1 ceyrek var o zaman o kimin diyo eminmisin bak bi hata falan olmasin falan dedim yok kizim bilmezmiyim diyo

ben olsam bende takılırdım hatta konuyu okurken içime öküz oturdu resmen

Inanin derdim altin vs degil sadece ortaligin karismasina sebep olacak bir davranista bulunmalari
Biliyorum ki dugunde ceyrek taksak herkese soylenecekler ceyrek taktilar diye bizimkilerde onlarda ceyrekte takti deseler resmen biz zimmetimize gecirmis durumuna dusucez diye cekiniyorum

Insallah soz konusu kisinin ailesinin durumdan haberi vardir toplum icinde kotu olmaktan degilde o ailenin icinde kotu gorunmekten cekiniyorum

Yani dusunuyorum altini soz konusu kisinin esi ceyrek almis olsa neden herkese Cumhuriyet desin ki gunahinida almak istemiyorum

Gördünüz mü bir yalana ortak olarak annenizi ne kadar tedirgin etmişsiniz.
Hem de kim uğruna, ne uğruna? Mevzu niye uzasın hem, anneniz gidip kadının yakasına yapışacak değildi ya.
Neyse. Çeyreğe çeyrek gider, dillendirmeyin daha konuyu, kasmayın.

Bahsi geçen kadın laf edecek filan olursa; "Sizin gibi poşete çeyrek atıp tam taktık demeliydik galiba" der gülersin.

sende herkese o bana çeyrek taktı orada burada cumhuriyet taktım diye hava atıyomuş onda kalan param haram olsun hakkımı helal etmiyorum d

bende bu yüzden dedim işte kendileri nasıl ki bekliyo sizinde beklemek hakkınız milletin çivisi çıkmış bide sağa sola yalan söylüyolar bildiğin sömürmeye çalışıyolar

Bi yanlislik var sanirim yalana ben degil annem ortak olmus hatta benim konudanda haberim yoktu cok sonra ogrendim annem kimseyede soylemwmisti bi kiz kardesime soylemisti bende birgun baska bir konuyla alakali konusurken kardesim soyledi isin aslini

sende herkese o bana çeyrek taktı orada burada cumhuriyet taktım diye hava atıyomuş onda kalan param haram olsun hakkımı helal etmiyorum d
Yok bana degil kardesime
Inanin derdim para falan degil tek derdim ortaligin karisak olmasina neden olmalari ve kotununde biz olacagimiz

Bi yanlislik var sanirim yalana ben degil annem ortak olmus hatta benim konudanda haberim yoktu cok sonra ogrendim annem kimseyede soylemwmisti bi kiz kardesime soylemisti bende birgun baska bir konuyla alakali konusurken kardesim soyledi isin aslini

Hmm... Ben de sen gördün sen annenden sakladın sandım. Ya da onun gibi bi şey.
Ya canım benim, benzerleri illa ki yaşanıyor. Annemler bildiğin kalın bilezik takıyor x şahısa, bana düğünde gelen 100 liralık bilezik. Daha kolumdayken diğer bilezikler ezmiş, kırılmış. Biz ilk defa gördük yani çeyrekten aşağı bileziği, bilmezdik ve daha neler anlatamam.

Can sıkıcı bir şey, ne denebilir ki.

Sahiden bu gibi duruar insani uzuyor bi nevide sanki karsi tarafi aptal yerine koyuyorlar gibi

Dusunsenize biri gelse deseki kusura bakmayin imkanim yoktu ne dersiniz ki Benim diyecegim şey Allah razı olsun gelip mutlu günümüzde yanımızda olmaniz yeter demek olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…