Böyle Bir Durumla Karşı Karşıya Kalsaniz

Ben önemsemem böyle şeyleri, düğünde bir tek kişinin ne taktığı dikkatimi çekti. O da fabrika sahibi eniştemin ki.
O da insanın dikkatini çekmeyecek gibi değildi yani. Hani şu takarken yamulan alüminyum folyo gibi sahteydi bilezikler var ya onlardan. Ki benimkiler ve ben kızına toplam, bilezik artı iki tam bir çeyrek almıştık.
Neyse, dedikoduyu bırakırsak, madem adetiniz kim ne takarsa onu götürmek üstüne, o Zaman sende ne geldiyse onu götür. Herkes hakkını yesin.

O zaman kasitli yapiyorlar bence ama yaptiklari cok cirkin bence.
Anneniz keske hic cekinmeden deseymis 1 tane vardi onuda Y takmis.
Bence sizde ceyrek takin cumhuriyet takmaniz cok garip olur hem onlarda anlarlar.Bari bilezik taksalardi es deger cunku hayatta bir kere olan bir sey ve siz onlara deger verip cumhuriyet takmissiniz onlarin yaptigi cok ayip

Bana akrabaniz cumhuriyet takmis gibi geldi. Cumhuriyet ceyrek kutusuna sigar hem kurusu ayri mi oluyo sanki. Bir de cumhuriyet altini kulpsuz oldugu icin dugunde takilamaz diye biliuorum. Tam altin olmasin o?

Bana akrabaniz cumhuriyet takmis gibi geldi. Cumhuriyet ceyrek kutusuna sigar hem kurusu ayri mi oluyo sanki. Bir de cumhuriyet altini kulpsuz oldugu icin dugunde takilamaz diye biliuorum. Tam altin olmasin o?
Ya kusura bakmayin ben tamla Cumhuriyeti ayni zannediyordum oyle halk agzinda tam deniyor saniyordum

Pek parayla altinla isim olmadigi icin

Sanırım bu ara pek derdiniz yok kafayı bir şeye takmak istemişsiniz :)
Ülkemin güzel kadınları beyninizi böyle şeylerle meşgul etmeyin. Okuyun, gezin, sevişin, anne olun, çocuğunuzu eğitin, onunla birlikte gelişin üretin. Kim kime ne taktı seviyesini aşalım artık. Bunu anne babalarımız yapıyor evet ama onların gazına gelmenize gerek yok. Onlar her şeyi büyütmekte ustadırlar :) Siz takılmayın böyle şeylere keyfinize bakın.

Aklima sey geldi.
Acaba onun oglu/kizi bitanede, senin kardeslerinmi var?
Siz gidersiniz tek kisiye cumhuriyet takarsiniz, oda o cumhuriyetin fiyatini 3e felan boler: iki tarafinda cebinden ayni para cikmis olur.
Cunku en mantiklisi bu bence.
Kimse yapmiyor ama maalesef.
Yapan varsada mantikli insan drim ona.

Mesela eskiden nisanlardada altin takilirdi ve sadiclarada para verilirdi. Annem kuzenimin nisaninda bi bilezik takti. Sonra dugune bi bilezik daha, ve tabi sadicada 50 euro( sadicda diger kuzenimdi).
Ablamin abimin dgunu oldu devir degisti artik nisanda altin para atilmiyor bizde. Dugundede kuzenlerden erkeklerimize 100, kizlrimiza bi 50 euro atiliyor teyzem ve halalarim tarafindan. Abimle ablamin sansina iste. Annemde verdigi altinlarla kaldi. Gittiler. Korkuyorumki benim dugunume 10 euro felan atarlar. Sakasini yapiyoz kuzenlerle "kizlar akilli davranmak istwyen simdi evlenir, her dugunde tore meblagi dusuyor, en sona kolan koydeki gibi kumasi alir tore diye"diyoz.
Eskiden koyde tore olrak onu sayarlarmis, gelin elbise diksin diye 2 metrelik caputu boynuna dolarlarmis.

Babamnemin bana taktigi tel bilezik disinda birsey hatirlamiyorum zira soka girmistim. Sizin yerinizde olsam ceyrek takardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…