Böyle bir erkekle evlilik?

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Yorumlariniz benim için çok önemli öncelikle onu belirteyim.

Iliskimiz bir yıllık nişanlım çalışıyor ben çalışmıyorum. Dolayısıyla bol bol vaktim var. Ve ondan ilgi bekliyorum. O ise günaydın iyi geceler günde 1 veya 2 arama ile yetiniyor. Aksine yanyanayken çok ilgili. Ama yanyana ilgili olmayan erkek mi var? Uzagimdayken kendimi yalnız hissediyorum. Ozlenmedigimi düşünüyorum böyle olunca. Trip yapınca cabaliyo ama 3 4 günlük. Sonra yine eski haline dönüyor. Böyle bir erkekle evlilik ne kadar sağlıklı olur? Yanımda ilgili olması evlenince de böyle olacağı anlamına mi geliyor?

Bir de koca akşam bana yazmıyor napiyo diye şeyler düşünüyorum boşluktan

Son düzenleme:
Yanındayken ilgili olmayan erkek çok. Burada da bir çok kadının eşim benimle ilgilenmiyor elinde hep pc telefon var diye konuları var. Nişanlınızı hayatınızın merkezi yapmaz, çalışır ya da kendinize hobiler edinip vaktinizi dolu dolu geçirirseniz bu tarz konulara takılmazsınız. Zira çalışan bir insanın akşama pek konuşacak mecali kalmıyor yorgunluktan. Çalışırken de zırt pırt arama yapılamıyor. Bence nişanlınız olması gerektiği gibi siz büyütüyorsunuz.

Çalışan biri olarak kafam her gün dolu sepet gibi geziyorum çoğu zaman.
İşteyken annem bile arasa çok önemli bir durum olmadığı sürece "akşam arar mısın şu an hiç müsait değilim" demek durumunda kalıyorum çünkü beynim çok yorgun oluyor zaten.

Bence bu kadar haksızlık etmeyin nişanlınıza.
Davranışı normal iş hayatı gayet yorucu bir hayat.

canım sen boş olduğun için sıkıntıdan adama sarıyosun bence sende çalış hem senin hem geleceğin için.. yanyanayken iyimiş yani boşa sorun yapma derim ben bende yoğun olunca yada işte hiç sevmem mesajlaşıp konuşmayı el işi yani insanın beyni patlıyo o ara aşk meşk yaşanacak hava olmuyor eve gelincede dinleniyosun haliyle bizde nişanlıyken hiç mesajlaşmazdık arada bi konuşurduk öle sevmiyoduk yani yanyanayken en güzeli daha tatlı muhabbet oluyor yani bence sıkma triple zorla ilgi göstereceğine hiç göstermesin.

Günde 1-2 arama demişsiniz de, günde kaç arama bekliyorsunuz ki? Adam çalışıyor, işte.

"Böyle bir erkekle evlilik" demişsiniz de bence adamda bir sorun yok. Sizin beklentileriniz biraz fazla.
Bana kizsanız da sevdigim adamı savunmanız sevindiriyor beni :) benim merak ettigim akşamları uzun konuşmalar yapmıyor muydunuz flört döneminde sevdiğiniz insanla

Evliliginiz nasıl gidiyor peki ilgi yönünden?

Calisiyor olmasi az ilgilenmesine bahane olmamali ama oluyor iste :/
Az aramak sevgisizlik belirtisi degil biliyoruz yinede insan aliniyor degil mi?

Bence evde durup aramasini, mesaj atmasini beklememelisin. Hobi amacli meslek kurslarından birine gidebilirsin. Butik pastalar, cikolatalar, macaronlar seni epey oyalar.

Bu surecte iliskinize goz atarsin. Hep mi boyleydi, yeni mi oldu? Sende bir seylerle ilgilenince olaya bakisin nasil oldu?

Bence de olmamalı. Çünkü işi çok yoğun değil.
Kurslara göz gezdiriyorum teşekkürler :)

Ben de çalışıyorum nişanlım da çalışıyor onun işi benim kadar insanlarla değil ama benim işim sırf çene işi.Farklı illerdeyiz.Günde anca 15-20 dk konuşabiliyoruz hafta içi.Çünkü ben bazen tahammül edemiyorum yorgunluktan daha fazla konuşmaya ve dinlemeye.Söylüyorum da zaten çok yorgunum beynim de çenem de kapasitesini doldurdu bugün diye.Ama nişanlımı sevmiyor muyum çok çok seviyorum.Eviliğimizin de güzel olacağını düşünüyorum.Adam çalışıyor biraz anlamaya çalış.Kolay değil iş hayatı emin ol.Bence sen de çalış.

Evliliginiz nasıl gidiyor peki ilgi yönünden?
mükemmel gidiyor gün geçtikçe dahada cok baglanıp seviyoruz birbirimizi ben ona oda bana anlayışlı işteyken birbirimizi önemli konu olmadığı sürece rahatsız etmeyiz bende telefonda çok tutmam ztn. hamd olsun eve gelince sarılır oper oturunca bile yanından ayırmaz illa sarılıp oturucak bir dediğimi iki etmez

İşe git bence. Adamda bi sıkıntı göremedim senin fazla boş vaktin var sorun bu bence

Ilgili olan erkek bulmak çok kolay ama nişanlım her yönden dört dörtlük herkesin takdirini kazanan biri
O zaman "böyle bir erkekle evlilik?" diye başlık atarak konu açmanın sebebi nedir?

Bu arada ben çok sıkılırım tel de konuşmaktan, bana günde 2 bile çok geldi. Max haftada iki, daha fazlasını kimse arasın istemem mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…