- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Bana kizsanız da sevdigim adamı savunmanız sevindiriyor beni :) benim merak ettigim akşamları uzun konuşmalar yapmıyor muydunuz flört döneminde sevdiğiniz insanlaGünde 1-2 arama demişsiniz de, günde kaç arama bekliyorsunuz ki? Adam çalışıyor, işte.
"Böyle bir erkekle evlilik" demişsiniz de bence adamda bir sorun yok. Sizin beklentileriniz biraz fazla.
Hobi öneriniz var mi?Nişanlın harici hayatta uğraşların olsun. Hobi, iş vs.. gibi...Ona endeksli yaşama.
Evliliginiz nasıl gidiyor peki ilgi yönünden?canım sen boş olduğun için sıkıntıdan adama sarıyosun bence sende çalış hem senin hem geleceğin için.. yanyanayken iyimiş yani boşa sorun yapma derim ben bende yoğun olunca yada işte hiç sevmem mesajlaşıp konuşmayı el işi yani insanın beyni patlıyo o ara aşk meşk yaşanacak hava olmuyor eve gelincede dinleniyosun haliyle bizde nişanlıyken hiç mesajlaşmazdık arada bi konuşurduk öle sevmiyoduk yani yanyanayken en güzeli daha tatlı muhabbet oluyor yani bence sıkma triple zorla ilgi göstereceğine hiç göstermesin.
Geçici iş bulabileceğim bi yer olsa keşke direk girerimSen de işe gir çalış derim.
Böylece beklentilerini daha aza indirirsin, başka işlere kafa yorarsın, kazancınla kendine ve gelecekteki evine dair birşeyler alırsın
Ilgili olan erkek bulmak çok kolay ama nişanlım her yönden dört dörtlük herkesin takdirini kazanan biriya olduğu gibi kabul edeceksin ya da ayrılıp daha ilgili birisini bulacaksın ,oda çok zor
Bence de olmamalı. Çünkü işi çok yoğun değil.Calisiyor olmasi az ilgilenmesine bahane olmamali ama oluyor iste :/
Az aramak sevgisizlik belirtisi degil biliyoruz yinede insan aliniyor degil mi?
Bence evde durup aramasini, mesaj atmasini beklememelisin. Hobi amacli meslek kurslarından birine gidebilirsin. Butik pastalar, cikolatalar, macaronlar seni epey oyalar.
Bu surecte iliskinize goz atarsin. Hep mi boyleydi, yeni mi oldu? Sende bir seylerle ilgilenince olaya bakisin nasil oldu?
mükemmel gidiyor gün geçtikçe dahada cok baglanıp seviyoruz birbirimizi ben ona oda bana anlayışlı işteyken birbirimizi önemli konu olmadığı sürece rahatsız etmeyiz bende telefonda çok tutmam ztn. hamd olsun eve gelince sarılır oper oturunca bile yanından ayırmaz illa sarılıp oturucak bir dediğimi iki etmezEvliliginiz nasıl gidiyor peki ilgi yönünden?
İşe git bence. Adamda bi sıkıntı göremedim senin fazla boş vaktin var sorun bu benceYorumlariniz benim için çok önemli öncelikle onu belirteyim.
Iliskimiz bir yıllık nişanlım çalışıyor ben çalışmıyorum. Dolayısıyla bol bol vaktim var. Ve ondan ilgi bekliyorum. O ise günaydın iyi geceler günde 1 veya 2 arama ile yetiniyor. Aksine yanyanayken çok ilgili. Ama yanyana ilgili olmayan erkek mi var? Uzagimdayken kendimi yalnız hissediyorum. Ozlenmedigimi düşünüyorum böyle olunca. Trip yapınca cabaliyo ama 3 4 günlük. Sonra yine eski haline dönüyor. Böyle bir erkekle evlilik ne kadar sağlıklı olur? Yanımda ilgili olması evlenince de böyle olacağı anlamına mi geliyor?
O zaman "böyle bir erkekle evlilik?" diye başlık atarak konu açmanın sebebi nedir?Ilgili olan erkek bulmak çok kolay ama nişanlım her yönden dört dörtlük herkesin takdirini kazanan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?