Böyle bir erkekle evlilik?

Niye ondan bekliyorsun ki anlamadım?
Kendin arasana,ilgi beklediğini,sohbet etmek istediğini anlatsana.
Yok söyledim,anlamıyor diyorsan yapısı böyledir,ya böyle kabul edeceksin ya da yollarını ayıracaksın.
Deniycem aramayı. Ama çok söyledim adı gibi biliyor konuşmak istediğimi. Yanımda ilgili olmasa zaten çoktan ayirmistim ama evlenince aynı evde olucaz diye görmezden gelsem de nadiren patliyorum. Sizce böyle uzakta ilgisiz bi adamla evlilik olur mu?

Adam ya seninle konuşmak istemiyor ya da konuşmayı sevmiyor.
Bana sorma hiç boşuna, ben böyle ilgisiz adamla flört bile etmem,ne evliliği?

Biz de nişanlımla sabah günaydınlaşır,gün içerisinde bazen msjlaşır bazen mesajlaşmayız. Akşamda eve vardığımızı haber veririz. Konuşma olayı birtek yattığımız da oluyor. O da çok geç yattıysak yada birimizin uykusu varsa konuşmayız. Karşınız da ki insana saygı duyun ama o da size duysun tabiki, ilgi beklediğiniz bir an gün olabilir ozaman ilgi göstermeli. Ama hergün bekliyorsanız sürekli msjlar aramalar bence çok gereksiz ve çocukça geliyor. Kafanızı dağıtacak birşeyler olmadığı için bence sürekli onu düşünüyorsunuz. Bundan bu kadar ilgi beklemeniz. Yani konuşucak birşeyiniz varsa arar konuşursunuz yoksa sesini duymak istedim diyip bile arayabilirsiniz bazen.

Karakteri budur
Suan 3yildir tanidigim birisi diyeyim benimle ciddi dusunu
suan tam 3yillik beni isteyen su son zamanlar bastira bastira beni sevdigini soyleyen onun icin uygun bi es oldugumu vurgulayan insanda boyle
suan bi iliskim yok bu kisiyle ama bu anlattiginiz seyin aynisi ondada var
bende calisiyorum oda
her an yazip cevap vermek icin zaman bulabiliyorum ama o oyle degil
BENCE KESINLIKLE KARAKTER MESELESI!!!!!!

9 aylık evliyim ben.Nişanlıyken günde en fazla 2-3 kez konuşuyorduk . Bazen o kadar yorgun geliyor ki konuşamıyoruz bile. Böyle şeyleri normal karşılayınca sanırım evlilikler uzun sürüyor. Nişanlıyken ben de çok takılıyordum ama doğrusu bu. Çalışıyor sonuçta. Siz kendinize uğraş bulursanız bu kadar takılmazsınız .

Ama akşamları erken uyumuyor kendi halinde takılıyor bana yazmak yerine

senle bulusmalar disinda yogun oldugu icin zmni olmuyordur belki.
sen ara nasilsin de isi varsa kapat konsuursaniz konusun.
ben pek onemsemem omu aramis benme aramisim, o yuzden aksamalri konusmak istiyosan ara, ama yorgunsa ki olabilir calsiiyo adam, cok ustemeleme. yanindayken ilgiliymis, demekki evlendikten sonra aksamlari berabe rolacaginiz icin sorun kalmayacak ins :)

Nişanlın harici hayatta uğraşların olsun. Hobi, iş vs.. gibi...Ona endeksli yaşama.

dönem dönem sana tepki gösterenler olsa da ben senin tavrını tarzını ve düşünce yapını beğeniyorum
nil desperandum'a kesinlikle katılıyorum. ev kızı mı olmaya niyetlisin? hayatta sadece bir adamın karısı olarak mı kalmak taraftarısın yoksa bir birey olmak mı istersin?
bence bunların cevabı ile gel..

evliliği devamlı ilgilenilmek sanıyosanız bu adamla değil kimle evlenirseniz evlenin çok büyük hayal kırıklığı yaşarsınız bence.evlenince iş,güç,aileler,arkadaşlar da insanın hayatında büyük yer kaplamaya devam ediyor.en çok akşam görüşüyosunuz işte.

Canım sakin ol. Bi üyeden gazı alıp on plana çıkmaya çalışma istersen komik olmuş. Azıcık kurcalarsan mesleğimin olduğunu evlilikten kısa süre sonra çalışmaya baslayacagimi anlar boş konusmazsin

Bana kizsanız da sevdigim adamı savunmanız sevindiriyor beni :) benim merak ettigim akşamları uzun konuşmalar yapmıyor muydunuz flört döneminde sevdiğiniz insanla

Her şey flört gibi kalmıyor ki
Bende eşimde çalışıyoruz, akşamları yorgun, gündüzleri yoğun, hep bir dert, hep bir koşturma
Biraz sen ilgi gösterebilirsin, canlanır belki ama inan bana canımlı cicimli geçmiyor hayat
Senin de bir meşgalen olması lazım, bence boşluktan takıyorsun kafana

Benim istediğim de en çok akşam görüşmek zaten.

Bence de boşluktan. Ama geç uyuyup benimle konuşmaması üzüyor beni

Evliyken ben yapar miydim problem bilmiyorum :) nisanliyken nasıldınız?
O arar dururdu zırt pırt çnkü ben istanbulda okuyordum.ben derslerden sınavlardan arayamazdm mesaj atamazdm delirirdi.yani duruma göre değişiyor bu mesele.sakin ol genelde erkekler pek aramayı mesaj atmayı sevmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…