Böyle bir erkekle evlilik?

Çalışıyor adam bunları düşünme.Sende kendine uğraşlar bul biçok kurs var onlara yazıl yoksa hem kendine hem sevdiğin adama boş şeylere takılarak sıkıntı verirsin canım.Bende çalışmıyorum bazen çok sıkıldığım oluyor ama çocuklarımla ilgileniyorum müsait olduğum zamanlarda birşeyler yapıyorum geçen sene ahşap boyama kursuna yazılmıştım çok gidemedim ama gittiğimde stres atıyordum sende dene

ben sizi haklı buldum konu sahibi ya 24 saat kendinize uğraş bulsanız ne olur bu erkek arkadaşınızın ilgisizliğini değiştirmez. ki bence ilgisiz.
taş taşımıyor ya bu adam insan gün içinde sevdiğine zaman ayırmalı.

yani adamın çalışmasına gelecek olursak nice kadınlar var gündüz işte çalışıyor akşam da evinin işini yapıyor şimdi ilgi gösteremeyen evlenince hem ilgi gösterip hem evde size nasıl yardımcı olacak ki?

Birde sizinki ilgisizlik değil öyle olsa yanında ilgili olmazdı
Bende sizin gibi düşünüyorum aramak isteyen kişi ister istemez arama gereği duyar ya elinde bile olmaz hatta merak eder. Tabi herkesin yapısı farklı ama bende sizin gibi düşündüm.

Nesi varmış ki böyle bir erkeğin? Çalışıyor, eve geliyor, elini yuzunu yıkıyor, kendine geliyor, dinleniyor, karnını doyuruyor napacak başka?
Evlenince zaten sürekli beraber olacaksınız, şimdiden bu kadar sıkmamanı tavsiye ederim. Bunda tabi çalışmamanın da etkisi var. Çalışmasan bile, kitap oku, dizi izle, kursa git ne bileyim yap bişeyler de adama sarma

Çalışmak benim için asla bahane değil buna kendisi de hak veriyor zaten. Zaten bahane de siralamiyo bana evlenince zaten yan yan olucaz o zaman yalnız hissetmezsin kendini diyor

Ilgisizligin derecesi önemli ama. Buradaki kadınlar nişanlımı ilgisiz bulmadı ama sizinkinin ilgisizliği ne dereceydi acaba. Bir de mesafe çok büyük etken
Konum var geride ikinci bahar diye canim
Oraya bak oku.Bakalim sen nasil bulacaksin.

Çalışmak benim için asla bahane değil buna kendisi de hak veriyor zaten. Zaten bahane de siralamiyo bana evlenince zaten yan yan olucaz o zaman yalnız hissetmezsin kendini diyor
Ben calisiyorum yine ilgisizlik sikayetim vardi..Aksine kendi yurtdisinda issizdi cogu zaman.Moralim bozuk herzaman kameraya gelemem netcafeye gidemem vs..Kamerada gorusmek sikintiydi..Birkachaftada bir kamerada gorusurduk.Hergun faceden mesaj yazsada gece gec vakit yazardi sadece gunde bir kez gec vakit...Ikigune bir yazdigi oldu limoniyken.Aramiz iyiyken kamerada gorusme isteklerimi kabul ettigi de cok oldu.Aramizin iyi oldugu donemler de cok oldu.Bana sevgisini gosterdigi zamanlar..Ilgisizlikten bunaldigim zamanlar da oldu....Sikintili bir zamanimda ben bunu bayagi sikistirdim.Cunku kendimi yalniz hissediyordum.Zor zamanimda yanumda olmaliydi....Hergun tangoda bes on dk gorusme istegimi kabul etmedi diye sorun yapmis evlenmek icin yanina gitmekten vazgecmistim.Sen gelirsen ancak demistim bir sure
Sonra o sirada etrafindaki bir kizla nisanlandi..
Onun sucu daha buyuk de iste keske ilgisizligi sorun edecegime evlenelim hadi deseydim.Evlilik dusuncesinde oraya gitme dusuncesinde sebatkar olsaydim .O kiz da sebatkar davranmiski evlenmis..Yoksa ona da ilgisizmis.

Son düzenleme:
Konum var geride ikinci bahar diye canim
Oraya bak oku.Bakalim sen nasil bulacaksin.
Ilgisizligin yanında sevgisiz falan da yazmışsınız. Mesafe diye bir gerçek var erkekler buna pek gelemiyor çok sevmedikce. Adam sizi sevmemis bence. Ayriliginiz nasıl oldu bilmiyorum ama çabAladı mi hiç ayrilmamak için mesela? Bunlar önemli. Bir de eski esinizden ilgi konusunda nasıl çektiniz acar mısınız?

Ona ilgisiz olduğunu nereden biliyorsunuz konuştunuz mu? Çalıştığınız halde konuşmak istiyormussnuz iste ben bu yuzden is guc bahanelerine inanmiyorum ki zaten nisanlim da bahane üretmiyor işin garibi

Onun cabaladigi da oldu...Cok ayrilmak istedim.Birakmadi...Bir bucuk yilin ardindan yildi
Eteafinda bir kiz olunca kafasi ona kaydi...O kiz olmasa birakmazdi o beni...Sevmisti biliyorum.Sevmemis degildi...Sevgi dolu zamablarimiz da cok olmustu...Eski es gecti gitti.Yanimdayken cok sorun olmamisti.Sadece ailesi konusunsa duyarsizdi..Bir de arkasini donup yatisi sinir ederdi beni..Onu unuttum sa bu....Hayat boyle gecti gitti yas ilerledi..

Sevgisiz degildi..Sevgi dolu anlarimiz da olmustu.

Birakmak istemezdi ben ayrilmak istegimde..Ah o kiz olmasaydi...Bu eekekler tam salak...Illa iyi idare edeceksin...

Ona ilgisiz olduğunu nereden biliyorsunuz konuştunuz mu? Çalıştığınız halde konuşmak istiyormussnuz iste ben bu yuzden is guc bahanelerine inanmiyorum ki zaten nisanlim da bahane üretmiyor işin garibi
Hem kendi soyledi hem kardesi..

Sen tüm gün evde oldugun için o devamlı bi şeylerle uğrasuyor akşamda dinlenmek istiyor olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…