- Konu Sahibi Schizophrenia
-
İlk flört döneminde yaparım ama sonra bayar beni o kadar uzun konuşmak. Zaten akşamın 7sinde 7,5unda eve gelmişim, yemek yiyeceğim, duş alacağım, bütün gün işte yorulmuşum kafamı dinleyeceğim. Bir de bir saat telefonda konuşunca iyice serseme dönüyorum. Ha ilk zamanlar dışında nadiren olur tabii, bir konu vardır, bir şey olmuştur konuşulur ama sık sık olunca öeh oluyorum ben.Bana kizsanız da sevdigim adamı savunmanız sevindiriyor beni :) benim merak ettigim akşamları uzun konuşmalar yapmıyor muydunuz flört döneminde sevdiğiniz insanla
Geçici iş bulabileceğim bi yer olsa keşke direk girerim
Dört dörtlük olması bi huyunu sorgulamayacagim anlamına gelmiyor bence teşekkürlerO zaman "böyle bir erkekle evlilik?" diye başlık atarak konu açmanın sebebi nedir?
Bu arada ben çok sıkılırım tel de konuşmaktan, bana günde 2 bile çok geldi. Max haftada iki, daha fazlasını kimse arasın istemem mesela.
Bitti derken bu konuşmama durumu o ilişkiye has bişey miydi yoksa her ilişkinizde böyle miydi konuşmama durumuİlk flört döneminde yaparım ama sonra bayar beni o kadar uzun konuşmak. Zaten akşamın 7sinde 7,5unda eve gelmişim, yemek yiyeceğim, duş alacağım, bütün gün işte yorulmuşum kafamı dinleyeceğim. Bir de bir saat telefonda konuşunca iyice serseme dönüyorum. Ha ilk zamanlar dışında nadiren olur tabii, bir konu vardır, bir şey olmuştur konuşulur ama sık sık olunca öeh oluyorum ben.
Hatta birinde bildiğiniz telefonu açmıyordum artık "öff yine mi" diyeSessize alıyordum hatta telefonu kapatıyordum, öyle bir soğuttu kendinden. Sonra bitti tabii o iş.
Binlerce şey sıralarım sana ama nerede yaşadığına, imkanlarına, zevklerine, maddi durumuna göre değişir. Golf oynamaktan tut, bisiklet sporuyla ilgilenmeye, ahşap boyamadan dans derslerine, sosyal sorumluluk projelerinden hayvanlara, gezmeden dağcılığa kadar spor-sanat-müzik-eğlence-el işleri-topluma faydalı faaliyetler dallarından uğraşlar edin kendine.Hobi öneriniz var mi?
Mesleğim var evlendikten kısa bu süre sonra başlamayı düşünüyorum. Nişanlım memur rahat yaniMesleğin var mı?
Nişanlın ne iş yapıyor?
aynı şehirde misiniz eğer ayrı şehirdeyseniz gece konuşmaları normal hoşta oluyor yanii ama biz aynı mahalledeydik o yuzden hep görüşüyorduk yüzyüze daha samimi geliyor bana herşey eğer sık sık görüşüyosanız nişanlının aramaması yada az knuşması normalBana kizsanız da sevdigim adamı savunmanız sevindiriyor beni :) benim merak ettigim akşamları uzun konuşmalar yapmıyor muydunuz flört döneminde sevdiğiniz insanla
Akşamları konuşmuyoruz biz takıldığım nokta orasiGünde 1-2 kere konuşmak az değil bence. Biz de nişanlıyken günaydın mesajı atardık sabahları. Öğle arası 2-3 dk konuşurduk bir de akşamları konuşurduk o kadar. Kafamıza bişey takılırsa mesajlaşırdık sonra da iyi geceler mesajı ve kapanış
Sen evde olduğun için sana azmış gibi geliyor görüşmeler ve ilgisizlik diyorsun ama öyle düşünme. İş yoğun olmasa bile sürekli telefonla ilgilenen, konuşan birisi iş yerinde dikkat çeker. Sorun edilecek birşey göremedim ben
Aynı sehirdeyiz teşekkürleraynı şehirde misiniz eğer ayrı şehirdeyseniz gece konuşmaları normal hoşta oluyor yanii ama biz aynı mahalledeydik o yuzden hep görüşüyorduk yüzyüze daha samimi geliyor bana herşey eğer sık sık görüşüyosanız nişanlının aramaması yada az knuşması normal
Niye konuşmuyorsunuz? Onun aramasını bekliyorsan yanlış yapıyorsunAkşamları konuşmuyoruz biz takıldığım nokta orasi
Yok hep öyleyim. O fazlaca üstüme geldiği için komple bittiBitti derken bu konuşmama durumu o ilişkiye has bişey miydi yoksa her ilişkinizde böyle miydi konuşmama durumu
Ilgili olan erkek bulmak çok kolay ama nişanlım her yönden dört dörtlük herkesin takdirini kazanan biri
Onun aramasını bekliyorum çünkü konuşmak istediğimi çok iyi biliyor zaten. Dolayısıyla istese zaten arar diyorumNiye konuşmuyorsunuz? Onun aramasını bekliyorsan yanlış yapıyorsun
Evleneceğim insan olduğu için korkuyorum biraz açıkçasıozaman hiç sıkıntı yapmayacaksın ,kimisi hoşşlanmaz telefonla konuşmaktan ,herkesin farklı huyları var işte
Evliyken ben yapar miydim problem bilmiyorum :) nisanliyken nasıldınız?Eşimde bende çalışırken böle şeyleri hiç dert etmezdim çünkü enerjim kalmazdı.nezaman işi bıraktım kavgalar başladı çünkü ben enerji doluydum sürekli mesaj arama falan ama onda tık yok günde bir iki defa araması problem olurdu.neyseki hamile kaldımda enerjim mide bulantılarıma gidiyo...kısaca işe gir sorun çözülsün :)
Bekleme erkekler o kadar ince düşünemiyorlar maalesef. Sen akşam konuşmalarını başlat bu alışkanlık haline gelecek onda ve o aramaya başlayacak. Benim eşimde o zamanlar akşam aramazdı ben arardım. Hatta derdim eve geliyosunda niye haber vermiyosun merak ediyorum falan. Sonra kendisi düzenli aramaya başladıOnun aramasını bekliyorum çünkü konuşmak istediğimi çok iyi biliyor zaten. Dolayısıyla istese zaten arar diyorum
Niye ondan bekliyorsun ki anlamadım?Onun aramasını bekliyorum çünkü konuşmak istediğimi çok iyi biliyor zaten. Dolayısıyla istese zaten arar diyorum
Benimki her gittigi yeri haber verir. Kabuğuna cekiliyo aksamlari adam sinir oluyorum. Ben de aman gündüz zaten çalışıyor sık boğaz etmiyim akşam da dinlensin diye diye kendim yipraniyorum. Arasam ne konusucami da bilmiyorum evin duvarlarını falan mi anlatayımBekleme erkekler o kadar ince düşünemiyorlar maalesef. Sen akşam konuşmalarını başlat bu alışkanlık haline gelecek onda ve o aramaya başlayacak. Benim eşimde o zamanlar akşam aramazdı ben arardım. Hatta derdim eve geliyosunda niye haber vermiyosun merak ediyorum falan. Sonra kendisi düzenli aramaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?