Böyle bir evlilik sizce olur mu ütopik mi ?

Ay yok almiyim ben boyle evlilik
Cok uzak hic bag yok
Yok yok sevmedim olmaz ole

Ay herkes de çok normal bir hayat sürüyormuş gibi olmaz yazmış, çok istiyorsanız deneyin ama böyle yaşamak için imza atmanıza gerek yok.

Bence siz bir ev arkadaşı bulun kendinize. Yeri geliyor insan bekar iken ailesinden bile bağımsız olamıyor kaldı ki eş. Sacmamalayın lütfen, evlilik bu değil.

Benim icin sorun degil.ya ben sizler gibi degilim zaten.adam plan yaptim derse tek cikarim.bu sorun etmem.o bebim gibi olabilecek mi o nedenle sizlerin fikirleri onemli.

Sen nasilsin ki? Ve biz nasiliz ben anlamadim. Is icin lazim diyorsun ama bi açıklama yapmiyorsun

Kiz biz sevdik evlendikte noldu :) sende bunu denebakalim, bizimkiler fos cikti bi dahakine senin yontemi deneriz o zaman :)

Olur olur da adi evlilik olmaz. Ev arkadasligi olur anca. Nacizane tavsiyem de sirf evlenmiş olmak icin evlenmeyin.

Evlenmek zorunda mısınız ? Ailelerden kurtulmak veya tek yaşamanın masraflarından kaçınmak için mi evleniyorsunuz ? Nedir amaç anlamadım. Filmlerde olur ya büyükbabası ancak evlenirsen mirasımı alabilirsin der. Başrol kişisi de mecburen evlenir. Sanki ortada böyle bir mecburiyet varmış gibi yazmışsınız.
Hem değişiğiz, farklıyız, moderniz diyorsunuz hem evlenmeye mecbur hissediyorsunuz. Tezat değil mi ?

Buraya yazan herkesin hayatından haberdar mısınız? Yapmayın yahu!

Hayır tabii ki değilim ama öyle olaylar okuyorum ki burada. bu hanımın fikri onlarınkinin yanında sadece farklı kalır yoksa en az herkesinki kadar tuhaf tabii.

İnsan neden "sevmediği birinden" çocuk sahibi olmak ister ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…