Böyle bir evlilik sizce olur mu ütopik mi ?

Şartları kabul ediyorsa olur.sanki normal dediğimiz evlilikte aldatma bosanma olmuyormu?he bu adamı hic sevmiyor degilsin bence...

ev işleri iş bölümü hariç geri kalanı ütopya.

nasil bir hayal dunyaniz varmis anlamadim. ozaman nikaha ne gerek var. Dost hayati yasayin caniniz isteyincede sevisin. Ilerde dostunuzdan cocuk sahibi olursanizda adamda nufusuna aliversin cocugu.

Okumaya başladığım an aklıma “Arkadaştan öte “ diye bir film izlemiştim o geldi,sizde o filmi bi izleyin bence :)

Cnm senin istediginin evlilik le uzaktan yakindan alakasi yok.
Cinselliği mesrulastırmak istemekten baska birsey degil bu.
Hayatina bi canlilik, ev islerinde yardim, parasal destek vs ariyorsan ev arkadasi da edinebilirsin.
Sevmedigin, asik olmadigin biri ile evlenmek niye?
Ne zorunlulugun var?
Cevre baskisi falan mi?

Facebook'ta "in an open relationship" (Türkçeye "serbest bir ilişkisi var" diye çevriliyor sanırım) durumu nedir hep merak etmişimdir. Sanırım bu oluyor.

Neyse konuya cevabım, bu evlilik olmuyor zaten bir tür ev arkadaşlığı oluyor. Bunu yapmanız için de evlenmeniz şart değil.

Şimdiki evliliklerin kaçı sahici sanki İnsanların çoğu yanlız kalmamak ya da dile getirilmese maddi faydalanma ya da mutsuz da olsa toplum baskısı ile beraber olmaya devam etmiyorlar mı zaten .Severek evlenince boşanmamanın garantisi mi var. Zamanla aşık da olursun belki karakterini beğeniyorsan .Bence neden olmasın aynı evde yaşayacaksanız eğer en azından harama girmezsiniz nikahlınız olur evdeki şahsiyet.

Türkiyede ve bir türkle yapmayi planliyorsaniz zor.

Fransada cok yaygin. Nikahli evlenen kisi cok azdir. Cunku pact civile de solidarite var. PACS olarak bilinir. Baya baya belediyeye basvurursunuz pacs icin de. Resmi bir olusum ama evlilik degil. Homoseksueller cok tercih ediyor cunku nikah haklari yok pacs var.

Ama bence ask ve sevgi yoksa gerek yok. Cok iyi anlastigim cok arkadasim oldu hic evlenmek istemedim. Cunku arkadas arkadastir. Niye evleneyim?

Valla bence mukemmel. Bulursaniz buna ikna edecek birini, kesinlikle deneyin. Insan yeri geliyo yalniz kalmak istiyo, kendi basini dinlemek istiyo.

O dediğiniz evlikin olmaz,olsa olsa, friends with benefits olur.
Hangi din hangi kultur olursa olsun evlilik kutsaldır.
Aldatma yok diyorsunuz da e nasıl olcak da başkasına aşık olacaksınız.
Tamamen alakasız adam evli olalım ama aldatırım modunda tıpkı açık çek filmi gibi.
Size direk söylememiş bence.

Bahsettiüiniz evlilik değil ev arkadaşlığı

Sozlesme evet mallar icin tabi ki herkesin parasi kendine.baskasiyla beraber olsa da hakikaten cocuk vs gibi bi paylasim yoksa rahatsiz etmez

He heee tamda böyle olur
Ahshahahs çok enteresan. Hayır neden nikah yapıyorsunuz onu anlamadım?? Maksat marjinallik olsun diye mi??
Hiç birşey planlandığı gibi olmaz ben sana deyim

İlla evlenmenize gerek yok o zaman, evlilik farklı bir kurum. Siz açık ilişki yaşamak istiyorsunuz. Batıda çok fazla var bu tarz ilişki yaşayanlar. Türkiye'de büyük şehirlerde de daha farklı ihtiyaçlarını karşılamak için aynen söylediğiniz şekilde ilişki sürdürenler var. Ha olur mu olmaz mı orasını siz yaşayarak görebilirsiniz, ama bence sırf bunun için nikah kıymaya gerek yok. Aynı evin içinde yaşamaya başlayın, olursa olur, olmazsa da bavulunu alır gider.

Kaç kişi sormuş ama cevap vermemişsiniz.neden evlilik neden nikah?bir odayı vermek nedir ya pansiyonmu senin evin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…