Böyle bir evlilik teklifine ne derdiniz?

bu arkadas 35 36 yaslarinda olsaydi, direkt "benim eski sevgilim bu" derdim. ailesi var ama yurtta buyumus, borc icinde. herkese, her yere, ucan kusa bile borcu vardi. iliskimizin ilk haftasi evlenelim dedi gayet ciddi sekilde, hatta babamla konusmam icin baski yapti. ama derdi sadece para imis, ortak tanidiklardan ogrendim. zaten bu kadar kisa surede evlilik muhabbetine giriyorsa vardir bir sikinti.
dikkat edin siz de.

Borcu varken hayatinda olmayan o aile nedense evlenip duzen kurunca cikiveriyorlar ortaya, oglumuzun evi diye yatiya gelip gitmek de bilmeyebiliyorlar.
Surekli paradan, borctan kinusan bir insani kimse istemez. Adamin borclarini sırtlanmazsin umarim.

Sürekli kendine acıyan ve kendisini acindirmayi seven birinden hayır geleceğini düşünmüyorum

40 yasina gelmis ve daha duzen kurmamis
Rahatini bozma derim

Onun borçları var sizin eviniz arabanız. Yarın bi gün evlenseniz senin arabayı satsak ya benim borçları kapansak nasıl olsa evliyiz senin paran benim param sonuçta diyecek bir koca adayı gibi geldi.Bu kadar borçlarından bahsedip sonra evlenme teklifi etmesi beni düşündürürdü o yüzden. 40 yaşından sonra elin adamının borçlarını düşünmezdim ben rahat bi hayat sürmek isterdim yani

Ailesiyle aile olamamış insanla aile kurulmaz gelmiş 40 yaşına birde bu saatten sonra aile ziyareti ana baba akraba gezmesine alıştıramazsın. Aile kavramı önemli benim için öyle yetiştim diyorsun hüsran olur sana bu evlilik sadece.

Aile olmadığına göre Kaynana,görümce,elti bermuda şeytan üçgeni de yok aslında bu yönden çok iyi.... borcu olmasi ve sürekli küçük Emrah modu supheli...

Size kaynima söyledigimin aynisini söylüyorum: "Kuzum kendi dertlerin sana yetiyor, ayagina problemli bir kisiyi baglama. Terapi merkezi degilsin!" Yani kisaca hayir
Kayniniza neden böyle bir sey söylediğinizi merak ettim, hayatında ki kişiyi mi onaylamadınız. Bir yenge olarak kel alaka bir tavsiye

Kayniniza neden böyle bir sey söylediğinizi merak ettim, hayatında ki kişiyi mi onaylamadınız. Bir yenge olarak kel alaka bir tavsiye

Yok hayatina kimi alip almadigina karisma hakkini kendimde zaten görmuyorum.. Genel olarak iliskiler ve tanisma sürecleri hakkinda konusuyorduk. Bazi insanlar iliskilerin temelini ayni problemler veya acilar veya baska seyler üzerine kuruyor. Bana göre insan ilk kendini iyilestirmeli, ondan sonra ona göre de es secmeli. Yoksa iki taraf problemleri ile bogusurken saglikli iliski yürütenler nadir.

Nesi başta “mantıken” uyumlu geldi tam olarak daha baştan borç harç acılar da acılar, hayaaatta kabul etmem ya imkanı yok bunalıma girersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…