Aaa ilk evliliğim sjsjdkfAsla evlenmem. Hatta yollarım gider. Yıllardır tanışıyorsunuz madem, sizi hayat kalitesini Yükseltmek için kullanmayı düşünüyor olabilir. O var ama yok olan ailesi siz evlenince ortaya çıkar, her beraber sizi yemeye çalışırlar. Benden demesi
Sizin tam tersiniz. Asla kabul etmezdim.Kızlar pat diye bir evlilik teklifi aldım. İlk önce mantıken uyumlu geldi. Ama kişi şöyle bir kişi. Aile yok yani var da yok, küçüklüğünden beri tek başına büyümüş. Maddi manevi herşeyi kendi başına yapmaya çalışmış. Hala da borç içinde. Okumuş bir yerlere gelmiş ama hala düzenini tam oturtamamış. Bu bahsettiğim kişi 40 yaşında yalnız. Ben ise hayatımda ailenin çok önemli olduğu bir hayat yaşadım. Ailem hep yanımda oldu, maddi manevi. Düzenim yerinde, işim gücüm yerinde. Evimi aldım, arabamı aldım. Neyse kısacası biraz görüştük. Sürekli bana anlattığı hayat hikayesi. Sıkıldım kızlar. Yani tamam saygı duyuyorum ama günlerdir Acıların çocuğu izler gibiyim. Daha ilk buluşmamızda bana borçlarını anlattı saatlerce. Yakın sevdiğim bir kişi. Yıllardır da arkadaşımdı. Ama yani ne diyeyim ben şimdi. Ben de 40 yaşıma yaklaşmışım. Siz olsanız ne ypardınız?
Borçlu ile olmazKızlar pat diye bir evlilik teklifi aldım. İlk önce mantıken uyumlu geldi. Ama kişi şöyle bir kişi. Aile yok yani var da yok, küçüklüğünden beri tek başına büyümüş. Maddi manevi herşeyi kendi başına yapmaya çalışmış. Hala da borç içinde. Okumuş bir yerlere gelmiş ama hala düzenini tam oturtamamış. Bu bahsettiğim kişi 40 yaşında yalnız. Ben ise hayatımda ailenin çok önemli olduğu bir hayat yaşadım. Ailem hep yanımda oldu, maddi manevi. Düzenim yerinde, işim gücüm yerinde. Evimi aldım, arabamı aldım. Neyse kısacası biraz görüştük. Sürekli bana anlattığı hayat hikayesi. Sıkıldım kızlar. Yani tamam saygı duyuyorum ama günlerdir Acıların çocuğu izler gibiyim. Daha ilk buluşmamızda bana borçlarını anlattı saatlerce. Yakın sevdiğim bir kişi. Yıllardır da arkadaşımdı. Ama yani ne diyeyim ben şimdi. Ben de 40 yaşıma yaklaşmışım. Siz olsanız ne ypardınız?
Mantıken uyumlu gelen nedir tam olarak? Nerden tutsak elimizde kalıyorİlk önce mantıken uyumlu geldi.
Cevap sorunun içinde zaten sizi sıkan yeni bir ufuk açmayan kafanıza yatmayan biri ,umutlandırmayın bahaneler bularak görüşmelerinizi kesinKızlar pat diye bir evlilik teklifi aldım. İlk önce mantıken uyumlu geldi. Ama kişi şöyle bir kişi. Aile yok yani var da yok, küçüklüğünden beri tek başına büyümüş. Maddi manevi herşeyi kendi başına yapmaya çalışmış. Hala da borç içinde. Okumuş bir yerlere gelmiş ama hala düzenini tam oturtamamış. Bu bahsettiğim kişi 40 yaşında yalnız. Ben ise hayatımda ailenin çok önemli olduğu bir hayat yaşadım. Ailem hep yanımda oldu, maddi manevi. Düzenim yerinde, işim gücüm yerinde. Evimi aldım, arabamı aldım. Neyse kısacası biraz görüştük. Sürekli bana anlattığı hayat hikayesi. Sıkıldım kızlar. Yani tamam saygı duyuyorum ama günlerdir Acıların çocuğu izler gibiyim. Daha ilk buluşmamızda bana borçlarını anlattı saatlerce. Yakın sevdiğim bir kişi. Yıllardır da arkadaşımdı. Ama yani ne diyeyim ben şimdi. Ben de 40 yaşıma yaklaşmışım. Siz olsanız ne ypardınız?
Borç çok zor. Mesela venım için parasının kıymetını bılen borcu olmayan olsada kendıns göre borcu olan insanlar çok daha kıymetli. Sen ve o olmaz. Sonra başını vurursun derdıme ne oldıydu dıye. Bırde acıların çocugu bu kadar darlıga gelemezsın. Allah yardımcın olsun de yoluna bak bence.Kızlar pat diye bir evlilik teklifi aldım. İlk önce mantıken uyumlu geldi. Ama kişi şöyle bir kişi. Aile yok yani var da yok, küçüklüğünden beri tek başına büyümüş. Maddi manevi herşeyi kendi başına yapmaya çalışmış. Hala da borç içinde. Okumuş bir yerlere gelmiş ama hala düzenini tam oturtamamış. Bu bahsettiğim kişi 40 yaşında yalnız. Ben ise hayatımda ailenin çok önemli olduğu bir hayat yaşadım. Ailem hep yanımda oldu, maddi manevi. Düzenim yerinde, işim gücüm yerinde. Evimi aldım, arabamı aldım. Neyse kısacası biraz görüştük. Sürekli bana anlattığı hayat hikayesi. Sıkıldım kızlar. Yani tamam saygı duyuyorum ama günlerdir Acıların çocuğu izler gibiyim. Daha ilk buluşmamızda bana borçlarını anlattı saatlerce. Yakın sevdiğim bir kişi. Yıllardır da arkadaşımdı. Ama yani ne diyeyim ben şimdi. Ben de 40 yaşıma yaklaşmışım. Siz olsanız ne ypardınız?
Başlığa ithafenKızlar pat diye bir evlilik teklifi aldım. İlk önce mantıken uyumlu geldi. Ama kişi şöyle bir kişi. Aile yok yani var da yok, küçüklüğünden beri tek başına büyümüş. Maddi manevi herşeyi kendi başına yapmaya çalışmış. Hala da borç içinde. Okumuş bir yerlere gelmiş ama hala düzenini tam oturtamamış. Bu bahsettiğim kişi 40 yaşında yalnız. Ben ise hayatımda ailenin çok önemli olduğu bir hayat yaşadım. Ailem hep yanımda oldu, maddi manevi. Düzenim yerinde, işim gücüm yerinde. Evimi aldım, arabamı aldım. Neyse kısacası biraz görüştük. Sürekli bana anlattığı hayat hikayesi. Sıkıldım kızlar. Yani tamam saygı duyuyorum ama günlerdir Acıların çocuğu izler gibiyim. Daha ilk buluşmamızda bana borçlarını anlattı saatlerce. Yakın sevdiğim bir kişi. Yıllardır da arkadaşımdı. Ama yani ne diyeyim ben şimdi. Ben de 40 yaşıma yaklaşmışım. Siz olsanız ne ypardınız?
Evlenmezdim. Bu yaşa kadar borç altında neden kalmış? Evlenmeden böyle muhabbetlere girmesi bence sizinde katkınızı istemesini gösteriyor.Kızlar pat diye bir evlilik teklifi aldım. İlk önce mantıken uyumlu geldi. Ama kişi şöyle bir kişi. Aile yok yani var da yok, küçüklüğünden beri tek başına büyümüş. Maddi manevi herşeyi kendi başına yapmaya çalışmış. Hala da borç içinde. Okumuş bir yerlere gelmiş ama hala düzenini tam oturtamamış. Bu bahsettiğim kişi 40 yaşında yalnız. Ben ise hayatımda ailenin çok önemli olduğu bir hayat yaşadım. Ailem hep yanımda oldu, maddi manevi. Düzenim yerinde, işim gücüm yerinde. Evimi aldım, arabamı aldım. Neyse kısacası biraz görüştük. Sürekli bana anlattığı hayat hikayesi. Sıkıldım kızlar. Yani tamam saygı duyuyorum ama günlerdir Acıların çocuğu izler gibiyim. Daha ilk buluşmamızda bana borçlarını anlattı saatlerce. Yakın sevdiğim bir kişi. Yıllardır da arkadaşımdı. Ama yani ne diyeyim ben şimdi. Ben de 40 yaşıma yaklaşmışım. Siz olsanız ne ypardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?